שרשור הטרוליאדה

talytal

New member
שרשור הטרוליאדה ../images/Emo191.gif ../images/Emo191.gif

אז ככה - הפורום הזה מיועד לאוהבי ג'קו אייזנברג, או לכל הפחות לאלו שמסוגלים להתבטא באופן רהוט ובלתי מתלהם, ולהסביר את עצמם אם הם מתנגדים לו. אם אתם לא סובלים את ג'קו, אם אתם מתים ללכלך עליו ולהסית נגדו, בבקשה חפשו לכם מקום אחר לבלות בו. אנחנו לא כאן בשביל לריב, ואני לא כאן בשביל למחוק הודעות. אבל, במקרה הצורך, אני אעשה את זה. אם אתם כאן רק בשביל ללכלך ולנסות לעצבן, אתם טרולים. אל תתפלאו אם ייקראו לכם ככה, ואל תתפלאו אם תמצאו את עצמכם בשרשור הטרוליאדה...

B i g B

New member
טוב נו...

אם כבר פתחתם לזה שרשור מיוחד זה כנראה המקום לכתוב שבלי קשר לאייזנברג- ז'אקו זה שם של תוכי

DDN

New member
לא מצאתי מקום טוב יותר לשרשר אליו

אז שרשרתי לשרשור הטרולים. אני רוצה להתחיל ולומר שאני לא טרול, קוראים לי דני, אני מנהל כאן שלושה פורומים בתפוז. לא באתי לריב ולהתווכח, באתי לנסות להבין. היות ואני מכיר את עבודת המנהל, ולא רציתי לקלקל שרשורי "מזל טוב לפתיחת הפורום" ולא רציתי גם לדחוף שרשורים אחרים לעמוד הבא, שרשרתי לפה. אני אתחיל בלומר מזל טוב על פתיחת הפורום. למרות שאני אישית ממתנגדיו, זו שמחה למעריציו/מעריצותיו, אז זה הכיף שלכם, בטירוף שלכם, שיהיה לכם מזל טוב. אני מתנצל מראש כי מה שאני כותב ירגיז חלק מכם/כן, אבל מה לעשות, זה גם הרגיז אותי. ראיתי מספר תוכניות של כוכב נולד 4. כשרון בהחלט יש לו לג'קו הזה. הבן אדם יודע ליצור מוסיקה ויודע גם להעביר אותה. ראיתי קטע בערוץ הילדים, שהוא, מאיה והגמריסט השלישי ששכחתי את שמו התחרו באיזו תחרות דבילית, שבאחת מהתחרויות, שעירבה ג'ודוקא או מדריך קרב מגע, ג'קו סירב להשתתף בטענה שהוא פציפיסט. די הערכתי אותו על הקטע הזה, והוא היה המתמודד המועדף עליי לכוכב נולד 4. למעשה, הרושם שקיבלתי ממנו עד כה, גרם לי להתעניין בפעם הראשונה במה שקורה בכוכב נולד. אמרתי לעצמי, הוא בן אדם מיוחד: גם יוצר, גם כשרוני, גם נגד אלימות ועומד על העקרונות שלו. ומה אני שומע אחרי הזכייה? שהבן אדם משתמט מהצבא בגלל שהוא פציפיסט, אבל מפוצץ אנשים במכות במועדונים ומספר על זה בגאווה. שהבן אדם מלכלך על אמנים מבוססים במדינה שלנו, כשהוא עדיין לא עשה כלום. שהוא בוכה שהמדינה זונה ומוצצת, אבל לא מוכן לתרום בכלום למדינה. ואני שואל את עצמי, איך אפשר להעריץ אדם כזה, שהוא למעשה פרזיט ושקרן? אי אפשר לצפות לקבל הכל מהמדינה בלי לתת כלום בתמורה. אבל זה דיון לא לפורום הזה (למרות ששרשור טרולים הוא מעין שרשור אוף, לא?). אבל הכי משגע אותי, למה ללכלך? למה לתקוף אחרים? אני אשמח אם תוכלו להוכיח לי שהדברים שקראתי לא נכונים, או שלפחות הוא התנצל והבהיר. בתור סטודנט לתקשורת אני יודע שקל לתקשורת לעשות שעירים לעזאזל ותמיד יציגו צד אחד. אני אשמח אם תוכלו להראות לי צד שני, כדי לראות שלא מדובר על מפלצת. יום טוב דני

הכלל מעוולהה מה איתך?חחח=]

ותודה=]חיחיחי למרות שאולגה זה חראא של שם תחליפו לי
איך קוראים לך?

נילית2

New member
מיצינו כבר את הנושא

נו באמת עם כל מה שקורה במדינה שלנו זה מה שכל כך מטריד אותך.בוא ניפתח דף חדש וניתן למוסיקה שלו לרגש אותנו.כפי שציינת הבחור מוכשר בטרוף,פרפורמר אדיר.אמר את מה שאמר-התנצל-די.צריך להמשיך הלאה.מי כמוך יודע שחלק גדול מהדברים הוצאו מהקשרם.

DDN

New member
התנצל? איפה? מה היה הנוסח?

זה מה שאני רוצה לקרוא. אני לא יכול להקשיב בלב שלם למוסיקה של מישהו שמייצג את אחד הדברים שאני שונא במדינה שלנו. זה מה שביקשתי למעשה, שתוכיחו לי ההיפך, שתוכיחו לי שהוא לא השטן שעשו ממנו.

התנצל אפילו פעמיים שזה יותר מדי ,פ

פעם בערוץ 2 בחדשות של מוצ"ש ועוד פעם ב"טקס אנשי השנה"...

reviital

New member
הוא התנצל פעמיים, ובשתי הפעמים

התנצלות ארוכה וכנה! ומאד נוגעת ללב. בסוף ההתנצלות הוא הודיע על פרישה, שזה מעשה כל כך אצילי! אם לא היו עושים סביבו כזה בלאגן 70% מהמוקיאים שלו - לא היו קיימים.

DDN

New member
מה אצילי בזה?

והאם זה נכון? הרי שמעתי שבסוף הוא כן יוציא דיסק, משמע, הוא לא פרש. עובדה - הקמתם לו פורום. זה פרישה זה?

הוא לא הופיע 3 חודשים-זה

מספיק מבינתך? (וזה מאוד קשה לאדם כזה לא להופיע..) כי לנו זה המון זמן..

DDN

New member
זה מצחיק.

זה כמו בספורט. אני פורש. רגע.. . .. הייתי בחופש כמה זמן, אני חוזר. 3 חודשים זה לא פרישה, זו השהייה כדי לתת לזעם לשקוע.

talytal

New member
היי דני

קודם כל - ברוך הבא לפורום. אני לא חושבת שאתה טרול, כי אתה באמת מנסה להבין ולנהל דיון. לצערי, רוב מי שכותב נגד ג'קו עיוור לכל דעה שלא מסתדרת עם הראייה בשחור-לבן שהוגדרה כברירת המחדל שלו. אני אענה לך רק בסוגיה הזו, של הפרישה, כי אני רואה שחברים אחרים בפורום מנהלים איתך במקביל דיונים על הסוגיות השונות שהעלית. ג'קו מעולם לא אמר שהוא פורש. מילותיו המדויקות היו שהוא יוצא לפסק זמן בשביל לחשוב קצת על הדברים שקרו ולהסיק מסקנות. לכן להתייחס אליו כצבוע על כך שהוא חוזר, זה שגוי, כי לו וגם לנו היה ברור לחלוטין שהוא לא נעלם לנצח. זה היה רק עניין של זמן.

DDN

New member
לא טענתי לצביעות בקטע של הפרישה

כלל וכלל. מה שהצחיק אותי, שזה מזכיר לי מתחום הספורט הבידורי שעניין אותי (היאבקות), שיש שם מתאבקים שפורשים, עושים מזה עניין גדול וחוזרים אחרי מספר חודשים. לא טענתי לצביעות. תודה על ההבהרה בכל מקרה.

thr7

New member
חייבת להגיב

א. כמו שאתה בטח יודע ישנם אנשים שמתאימים לעשות צבא(כמוני) ויש שלו. אל תשלול אנשים רק כי חינכו אותך כל החיים שצ"הל עליו אין אפשרות להעביר ביקורת . המצב הנוראי הזה הוא שהביא אותנו בתור מדינה לאן שאנחנו היום(ואנחנו על הפנים), ההפך הוא הנכון מדינה מתוקנת ובריאה היא מדינה שלכל אדם יש זכות לחיות בה.היא זו שתתחשב בעניים והיא זו שתהיה מדינה שכיף לאנשיה לחיות בה. זה דבר אחד דבר שני והוא החשוב אולי, ג'קו ממש לא משתמט , משתמט הוא אחד שמתחתן כדי לא לשרת או טוען שהוא לומד או מתפלל, ג'קו באומץ רב לדעתי , הלך לצו הגיוס שלו ואמר שהוא לא רוצה להחזיק נשק, בקיצור הצבא אינו מתאים לו, ומה גם שהוא בן יחיד, ובמשפחתו יש בעיות לב כפי שאמר בגילוי לב רב. הצבא שיחרר אותו............. ולכן העליהום שמתאים למדינת דיקטטורה ולא למדינה מתוקנת כשלנו לא היה בכלל במקום. אז אנחנו לא צריכים להתנצל ולדעתי גם הוא לא , ופשוט חפש לך מקום אחר , פה אוהבים אותו מכל המינים ומכל הצבעים בלי הבדל גזע צבע מין או הכי חשוב גיל. יום טוב לכולן.

למעלה