שרשור הטרוליאדה

DDN

New member
תגובה גם אלייך

קודם כל, אני לא "שונא" אותו. אני לא מכיר אותו. אני לא יכול לשנוא מישהו שאני לא מכיר. כשאני אומר שהוא פרזיט ושקרן, זו קביעה שלי על פי המידע שהתקשורת/תשקורת סיפקה לי, והמטרה שלי פה היא שתתנו לי חומר בכיוון הנגדי (כמו שעשית למעלה יותר בפתיל) לא. מי שלא עשה צבא לא הופך לפרזיט, אבל מי שלא תורם למדינה בשום צורה, ומצפה שהמדינה כן תתרום לו חזרה, וכשזה לא קורה (ולא משנה מה הסיבה) בוכה ש"המדינה מוצצת", זה כבר פרזיט. אותי תמיד לימדו לתת את היחס שאני רוצה לקבל. אני מטבעי בן אדם נותן. הבעיה עם החברה שלנו היום, היא שגדל כאן דור שרק רוצה לקבל ולא לתת (ואני לא מדבר רק על אנשים צעירים, "גדל דור" היה מטאפורה)

אפרתי 29

New member
טוב, אם באמת אתה רוצה להבין...

לפני הכל - אני רוצה להבהיר שהמילה 'מפלצת' וג'ק'ו לחלוטין לא קשורות אחת לשנייה. לחלוטין! ג'קו לא השתמט, הצבא שיחרר אותו מסיבות כאלה ואחרות... ג'קו לא פוצץ אף אחד במכות במועדונים, אין לי מושג איפה שמעת את השטות הזו... והוא בטח שלא יתגאה בדבר כזה. הקטע ראפ בשיר "תפוחים ותמרים" של רמי קליינשטיין משגע אותו - זכותו. אבל להכריז על זה באמת הייתה טעות. אבל חשוב לציין שבמהלך אותו ראיון ג'קו היה די שיכור... ג'קו גם טירון בכל מה שנוגע לתקשורת, ועיתונאים אינטרסנטים רודפי סקופים ניצלו את זה, והצליחו לגרור אותו בלשונו. יש הרבה דרכים לתרום למדינה - ג'קו לא היה יכול לתרום דרך הצבא... אבל הוא ריגש רבע עם... וזו תרומה לא מבוטלת.
ג'קו אדם טוב. טוב מאוד. שום דבר ממה שהוא אמר לא נאמר מתוך רצון לפגוע או שחצנות - אני בטוחה בזה. ג'קו התנצל פעמיים. פעם אחת בחדשות ערוץ שתיים, ופעם אחרת בטקס אנשי השנה, בשידור חי, כשדמעות נצצו לו בעיניים. בשתי הפעמים הרגישו שהוא באמת מתכוון למה שהוא אומר, וזה היה מאוד מרגש. מי שראה את זה, ולא זז לו כלום בפנים - אני פשוט לא מבינה אותו... כולנו טועים, צריך ללמוד לסלוח, יש אנשים שמיהרו לפסול אותו, ומאוד חבל... זה היה יכול להיות פספוס נורא אם היינו מפסידים את היוצר, פרפורמר והזמר האדיר הזה ! מזל שאנחנו לא...
ג'קו יחזור בגדול לפסגה. לקדמת הבמה, למקום שראוי לו...

DDN

New member
תודה רבה.

תודה רבה שבאמת ענית בדיוק לנקודה שלי. אני לא יודע בדיוק איך לענות לך חוץ מלומר תודה. אני לא ידעתי שהוא היה שיכור בראיון ההוא. בטח ששיכור יומר שטויות ובטח שעיתונאים ינצלו את זה. זה קורה. אני מקווה באמת שהדברים הם כמו שאת מתארת אותם. כרגע יהיה לי נוח לחשוב שזו אכן האמת. תודה לך!

shongold

New member
הייתי אומרת שקצת אבל קצת...הגזמת..

מפלצת אתה אומר..בני סלע זה מפלצת, יש אנסים רוצחים גנבים קרימינלים, כל מיני אנשים שנחשבים עולם תחתון ועד כה היו כאלה שלפני שנאסרו היו חלק מהבראנז'ה התקשורתית והאומנותית, ומהם קבלו את מלוא הלגיטימציה. הארץ הזו מלאה באנשים מושחתים שקרנים גנבים ספסרים, שבחלק גדול מהזמן שלהם מאיישים את ספסלי הכנסת על חשבוננו על חשבון האזרח הקטן והפתטי. אגב האם ידוע לך שבני סלע שרת שרות מלא בצבא שלוש שנים סיים ללא רבב. אזרח לתפארת מדינת ישראל ללא ספק. ודע לך..יש עוד רבים ..וטובים כמותו ששרתו בצבא...ועכשיו הם מאיישים את מוסדות הכלא בישראל. כך שאם הצבא הוא המוטו שלך לאיכות ועשייה ותרומה למדינה אז אנא אנו באים אדוני? שאני אפרט לך כמה קצינים בכירים בצה"ל סולקו אחר קלון מהצבא כתוצאה מהטרדה מינית של חיילות והם נחשבים לגיבורי ישראל. הם בהחלט תרמו למדינה בכמה וכמה...אספקטים. וכמה וכמה נערות ונשים לא ישכחו אותם כל ימי חייהם. האם ידוע לך מה עושים היום אומני ישראל עלאק בדמות כל מיני כוכבני טלוויזיה בצבא? אם אתה לא יודע אז אני אספר לך קצת הם 98% משרתים באזרחי במסגרת הפרוייקטים השונים בהם הם לוקחים חלק..פסטיגלים למיניהם פרסומות וכיוצ"ב בזה. ובמעט הזמן שנותר מצטלמים לעיתון 'במחנה' כדי שיראו שהם עושים צבא. או שאתה עושה צבא או שאתה משחק צבא. והיום ללא ספק משחקים צבא. כל זה נכתב עד עכשיו על מנת מעט לסבר את עיניך, ומקווה גם את החלק החושב בראשך שהצבא הוא לא בהכרח כר מסיבי לנתינה בהמון מקרים הוא "קרדום לחפור בו". מאד מקווה שאתה מבין את הנאמר.!!! ומתוך כך אני חוזרת לעניין אייזנברג על מנת לתקן כמה וכמה טעויות אופטיות שיצקו לך בראש או שאתה יצקת אותם בעצמך. ג'קו אייזנברג להווה ידוע לכולנו, ולכולנו הכוונה לכל מי שאמת היא נר לרגליו, לא השתמט מהצבא כפי שאתה כתבת וכפי שנכתב חזור וכתוב ללא הרף עד עצם היום הזה בכל אמצעי התקשורת האפשריים. ואני מצטטת את אשר אתה כתבת דני מתוך זה שאמרת שאתה לומד תקשורת והתקשורת בהרבה מקרים היא חד סיטרית ויודעת לעשות מאנשים שעירים לעזאזל. אז אני רוצה לומר לך כאן דני שזה בעצם מה שעשו לג'קו אייזנברג הוא שייך לאותם אנשים שעשו מהם שעיר לעזאזל. יפה דני שאתה יודע שמצב כזה קיים. והרי הפרטים הנכונים על אייזנברג ביום גיוסו הגיע לבסיס קליטה ומיון מתוך כוונה מלאה לשרת את צבא ההגנה לישראל. היתה לו בקשה אחת לא לאחוז בנשק. הסירוב שלו התבטא אם כך באחיזה בנשק. בקש להקה צבאית, אפילו בא עם הגיטרה בת הזוג המלווה אותו שנים רבות. אבל בחלונות הגבוהים של צה"ל הוחלט לשחררו מסיבותיהם שלהם. שורה תחתונה הבן אדם לא השתמט. צה"ל מיוזמתו שחרר את האיש. הכל כאן היה כשר ולגיטימי! ואם אתה רוצה מספר נימוקים אפשריים לשחרור יחסית מהר, הם גם פורסמו אינם סוד. הבן אדם הינו בן יחיד יתום מאב שנפטר במלחמת המפרץ - והוכרז כנפגע פעולות איבה. אמו אלמנה גדלה אותו לבדה! ובנוסף לכך אני רוצה להוסיף עובדה 'קטנה' נוספת שאולי ..תפקח את עיניך. אביו נפטר בזרועותיו בהיותו בן 10 שנים בלבד. אני חוזרת וכותבת בזרועותיו!. אחרי שסיימנו כאן את העניינים הצבאים נחזור לעניינים התקשורתיים. התקשורת איזה מוסד נפלא! ממנו אנו שואבים את מירב האינפורמציה, כתבתי מירב האינפורמציה, סליחה טעיתי את כל האינפורמציה. ואני יוצאת מתוך הנחה רגעית לנוכח הדברים שכתבת לפחות בחלקם שהדברים הנכתבים בעיתון הם לפחות "דברי אלוהים חיים". שהרי מהיכן קבלת את המידע שאת מקיא לנו אותו כאן?! מהמדיה התקשורתית לכל שלוחותיה. ובכן נעשתה כתבה בעיתון 'ידיעות אחרונות' בזמנו ואת כל תחלואי המפלצת ששמה אייזנברג לדבריך אתה מקיש מהכתבה הזו. להזכירך ג'קו הקיא על קליינטשין שם...עשה סקס באינטרט...ומה עוד..פיצץ משהו ממכות באיזה פאב. לדידי החיסרון היחיד של אותו כוכב נולד הוא היותו בתול תקשורת. כן אדוני זהו חסרונו היחיד. ומכאן ורק מכאן התחיל מחול השדים להשתולל סביבו. אה כן יש עוד חסרון הבחור אוהב לשתות. נלקח לפאב ע"י אותו עיתונאי אותו חשב לחבר של חבר מההפקה. בניגוד לכוכבת נינט שאותה עד היום עוטפים בצמר גפן ולא נותנים לה להשמיע הברה אחת עצמאית. כמו גם הרבה אומנים אחרים שמדברים דרך היחצ"נים שלהם. ובכן לו נתנו ללכת לבד ולפאב, השקו אותו אמרו כל הזמן גם בהפקה גם בכתבה אתה רוקיסט אז תתנהג כרוקיסט תדבר כרוקיסט ותגיע עם הרוקנרול עד הקצה. ומכאן יצאו הדברים שנכתבו קודם אחרי מלאי רציני של אלכוהול, כמו גם דברים שהוצאו מהקשרם בכמה וכמה משפטים ואפילו הוקצנו. אז דני מי כאן הקורבן? אתה אמור להיות אדם אינטלגנטי אתה הרי לומד תיקשורת. אני חוזרת ושואלת מי כאן הקורבן? שבעקבות אותה כתבה מתוזמנת ואני לא כותבת סתם מתוזמנת, יצא השד מהבקבוק כמו גם כתבה של עיתונאי ע נ ק ששמו בישראל בן כספית...עיתונאי..עלאק .אחרי כל אלה לא היה אדם או גוף שלא רדף קלל ניאץ ירק החרים את אייזנברג. בתוספת עדר של המון זועם ומשתולל נוסח זמנים אפלים בעידן של אחרי מלחמה. אפשר לקבל את התמונה השלמה. ואם אחרי כל זאת יש לך עוד תהיות כנראה שדברי נכתבו לשווא או הגיעו לאוזניים ערלות!

DDN

New member
גם אני חושב שאת הגזמת

עם העוינות כלפיי כלומר. אני לא באתי לרדת עליו, לא באתי ללכלך. באתי, אמרתי את מה ששמעתי, ציינתי את המקור שלי, ציינתי שאני יודע שהוא יכול להיות מפוקפק וביקשתי שתוכיחו לי שזה לא נכון. לא צריך להיות כל כך עויין כלפיי. . .. אני בן אדם נחמד. . .. . 1. מפלצות - כן. מפלצות יש בכל מקום, והניסוח שלי היה טעות. התכוונתי שם "שלא מדובר במפלצת שהתקשורת עושה ממנו". בני סלע זה מפלצת, מי שרצח את הילדה בקצרין זה מפלצת, החייל שירה ברוגטקה בחתולים זה מפלצת, והרשימה ארוכה. 2. לא. הצבא הוא לא אינדיקציה לכלום. וכמו שכתבתי יותר מפעם אחת בפתיל הזה. אין לי בעיה עם אנשים שלא עושים צבא. יש לי בעיה עם משתמטים שמתפארים על זה. בכל מקרה, ניסיתי לעבור שוב על ההודעה שלך כדי להגיב, אבל היא כל כך עויינת, שקשה לי.

thr7

New member
ראית מה קורה כשמתנפלים מייד?

בלי להתעמק ובלי להכיר? אז הנה לך התלהמות ישראלית טיפוסית.

DDN

New member
ובדיוק בגלל זה

לא התעלמתי מהפורום שלכם אלא באתי לשאול. "ג'קו אייזנברג" - מה הסיפור שלו?

shongold

New member
דני העוינות שלי נבעה מהעוינות

שאתה הבעת כאן מול ג'קו אייזנברג - אתה ולא אחר קראת לו מפלצת, אז איך אתה רוצה שיגבו לך כאן עם מטסי פרחים.?! אפשר לומר כל דבר תלוי איך מבטאים אותו. ואתה התבטתי מולו בצורה השפלה ביותר ומכאן הסגנון בו השתמשתי כלפיך. כאשר אתה אומר את אשר אומר..תרשה לפקפק בזה שאתה נחמד..כהגדרתך..! אני שמחה שאתה מודה שהניסוח שלך מקורו בטעות, אולי יש עוד כמה טעויות במסגרת הקיטרוגים שלך מול אייזנברג. כתבת שוב שיש לך בעיה עם משתמטים ומשתמטים שמתפארים בכך. זאת אומרת שלא הבנת כלום או לא קלטת כלום ממה שכתבתי ואני חושבת שאני מאד ברורה. אף אחד מעולם לא טען כאן שהוא לא מבין מה אני כותבת, ואני כותבת די הרבה.! ואם בכל זאת תתאמץ לקרוא, תראה שלא קשה, תנסה להוציא את העיקר ואז תיבנה!

DDN

New member
אין לי במה להודות

אני לא מכיר את הבנ'אדם וכל מה שאני יודע עליו זה מהתקשורת, ואת זה ציינתי בהודעתי הראשונית. כמו כן, ציינתי גם שבגלל שאני יודע שהיא חד צדדית, אני בא לחפש כאן את הצד השני. אני לא חושב שהתנסחתי מולו בצורה "השפלה ביותר", ולא הייתי עושה את זה כי זה לא הסגנון שלי. רק כתבתי את הרושם שאמצעי התקשורת יצרו לו אצלי. אני לא קיטרגתי את אייזנברג. אני הגעתי לכאן כדי שתסנגרו עליו, שתוכיחו לי שהוא מי שחשבתי שהוא בהתחלה (כשראיתי את ההיפי הזה מסרב להשתתף בתחרות עם אופי אלים והערכתי אותו) ולא מי שהתקשורת עשתה ממנו. אני באתי בטוב, לא באתי ברע. ולגבי מה שכתבת, את כתבת (ואני אצטט): אגב האם ידוע לך שבני סלע שרת שרות מלא בצבא שלוש שנים סיים ללא רבב. אזרח לתפארת מדינת ישראל ללא ספק. ודע לך..יש עוד רבים ..וטובים כמותו ששרתו בצבא...ועכשיו הם מאיישים את מוסדות הכלא בישראל. כך שאם הצבא הוא המוטו שלך לאיכות ועשייה ותרומה למדינה אז אנא אנו באים אדוני? שאני אפרט לך כמה קצינים בכירים בצה"ל סולקו אחר קלון מהצבא כתוצאה מהטרדה מינית של חיילות והם נחשבים לגיבורי ישראל. הם בהחלט תרמו למדינה בכמה וכמה...אספקטים. וכמה וכמה נערות ונשים לא ישכחו אותם כל ימי חייהם ואני עניתי לך, שאני יודע שהצבא הוא לא מוטו לאיכות ועשייה ועדיין, מפריע לי כשאנשים מתפארים שהשתמטו ממנו (כי אחרי הכל, במדינה כמו שלנו, צבא זה דבר הכרחי) - ואת עונה לי שלא הבנתי כלום. לדעתי דווקא הבנתי, טוב מאוד, את היא זו שלא הבינה שאני מסכים עם הנקודה שלה על הצבא, אבל לא הבינה את שלי.

shongold

New member
אם כך אני מבינה שהמילה מפלצת היא

התנסחות לגיטמית חביבה ונאצלת עבורך והיא לא מהווה קיטרוג. יפה יפה כל יום אנו למדים דברים חדשים. ובהמשך דבריך אתה עובר למגננה, אתה קצת סותר את עצמך הייתי אומרת מצד אחד אתה בא ואומר באתי על מנת שתוכיחו לי שהוא מי שחשבתי שהוא בתחילה. ועל זה עניתי לך מאד ברור וגם עשו זאת אחרות. ובכל זאת ממשיך ושואל את אותה שאלה שקבלת עליה תשובה כמה וכמה פעמים האם לא תש כוחך...להזכירך בהתשמטות עסקינן! - שלא היתה ולא נבראה. כמו גם מי מתפאר, איפה זה נאמר..על מה אתה מדבר. ואני לא נכנסת לעייני צבא כאן, לא על זה האישו, אלא על אמיתות שיקריות שתקעו יתד ועדין לא הסתלקו להן. וגם אתה חוזר ודש בהן.

DDN

New member
טוב, תסלפי את דבריי

אם את כל כך נהנית לעשות את זה, שיבושם לך.

Karina85

New member
שומע...

לדעתי ול פי מה ששמעתי, רוב הבלאגן נוצר מזה שהכתב לקח את ג'קו לפאב, הילד אוהב לשתות ולכן לא היה הכי צלול בזמן הראיון. חוץ מזה כל הזמן לחץ עליו לצאת "רוקר", בועט וכו', אז הוא ניסה לצאת הכי קיצוני שאפשר... הבנת את הרעיון? סיפור ההשתמטות - בהתחלה מאוד קומם אותי עד שקראתי מה נאמר - ג'קו הגיע לבקו"ם, אמר שהוא לא רוצה להחזיק נשק וביקש לשרת בלהקה צבאית... הצבא ראה שהוא בן יחיד, שמפפחתו נפגעת פעולות איבה, וכנראה החליט שכדאי לשחרר אותו. בעיניי זאת לא השתמטות, ואני יכולה לתהות למה לא ביצע שירות לאומי אבל מי אני שאשפוט אדם? ומאין לי באיזה מצב נפשי הוא היה? ומאין לי שלא התנדב ושלא תרם לאנשים אחרים בצורות שונות...? ומה הקשר לאמנות שלו בכלל...? בכל אופן הוא לא הפרזיט שעשו ממנו. בקשר לירידות על אמנים - סבבה, אני גם לא חושבת שזה היה נכון, אבל זו זכותו של אדם להביע דיעה גם אם היא לא הכי מנומסת ומחויכת, ועל זה להרוס למישהו את הקריירה, או (עכשיו אני קולטת שוב כמה זה אבסורדי) לבטל חוזה הקלטות...??? נראה לי מטורף. מקווה שהארתי קצת את הנושא בשבילך

שונית 7

New member
שון את אדירה !!! ולך דני:כל מה

ששון כתבה לך מדויק ואוסיף עוד מספר דברים:אנו שעוקבים אחריו במשך כל התקופה מתחילת החרם המרושע הזה יודעים שמדובר בבחור רגיש ונחמד שגדל בשוליים אמנם וחווה טרגדיה קשה בילדותו.מדובר במוזיקאי מחונן שעבד ב-5 עבודות על מנת להצליח לשרוד כמוזיקאי. את השיר המדובר מדינה ..... שלח לגלגלצ כפרובוקציה לפני למעלה מ-4 שנים על מנת לנסות לפרוץ.גלי צהל התחנה המהוללת חשפה את השיר 5 דקות בערך לאחר הגמר על מנת להכשיל אותו ובעיקר את כוכב נולד על הדרך, באמירה שהבחור הוא לא הממי הלאומי שחשבנו.תחשב :הסער היה מונח שם 4 שנים והם ידעו ממנו-למה לא חשפו אותו לפני הגמר? חלק מההתשובה היא דיון לא מאוזן ששודר בגלי צהל כשבועיים לפני הגמר כיצד כוכב נולד מקלקלת את המוזיקה בארץ. אם אתה באמת ובתמים רוצה להתרשם מאופיו ששל הבחור אני ממליצה לך לצפות בקטעים באתר קשת .למשל איך בכה בבכי תמרורים יחד עם אמו כשזכה על כך שאביו ז"ל לא זכה לראותו במעמד זה ואיך ליטף ילדים נפחדים מהצפון באהבת אין קץ וכן ההתנצלות שלו שכנראה לא ראית קבל עם הייתה אמיצה וכנה נוגעת ללב ומעוררת כבוד. לםיום הבחור גם אם שגה בכמה אמירות בקש סליחה ושילם את "חובו"ב-3 חודשים של השתלחות חסרת רסן עליו בכל אמצעי תקשורת אפשרי רגם ברחוב. לכל אדם מגיעה הזדמנות שניה ולהנות מן הספק מה גם שמדובר בזמר יוצר ופרפורמר ענק וההפסד הוא כולו שלנו. לסיום בהופעה שלו בחיפה הראשונה מזה 3 חודשים הוא היה מאד נרגש וסיפר שחשב שהוא כבר לא ישיר לעולם .אתה יודע מה זה לזמר לא לשיר ???-זה כמו לחיות ללא חמצן. בקיצור טוב מראה עיינייםממילה כתובה שלא מדייקת.מקווה שתחשוב שנית אם הפניה שלך הייתה באמת כנה. מטלי -תומכת ממש מבוגרת

DDN

New member
גם לך תודה

גם ההודעה שלך הייתה בדיוק מה שחיפשתי בפורום כאן.

a d i d a s 2 1

New member
שלום שלום דני שובבני

אני אשתדל מאוד שזה לא יהיה ארוך מדי..ואם זה כן יהיה עמך הסליחה קראתי את מרבית התגובות, בין היתר שלך... ממבט מהצד, מבט לא כועס...כזה שמנסה להיות אובייקטיבי אמממ, לצורך העניין, דני לא נכנס כדי לקלל ולאחל לו כל רוע.. אני רק רוצה להגיד שכשזה רק התחיל כל העליהום המטורף הזה, אני כעסתי לרגע או שניים על ג'קו, שדיבר כמו שדיבר עכשיו ככה בגדול, אני לא אוכלת כל מה שמוכרים לי... ואני גם לא בונה על הסיפור שג'קו היה שיכור... אבל מצד שני, התקשורת כמו שרק היא יודעת להיות מפלצת... בגללה מגדירים אחרים מפלצות... לפי מה שהבנתי לא כינית את ג'קו מפלצת, אלא טענת שכביכול יוצרים ממנו מפלצת ואתה צודק אבל זה כל האישו פה, ניסו להוציא אותו ילד רע ככל האפשר, ליצור מהומה, על גב של ילד שרק עכשיו יצא לאור המגעיל הזה... וחיכה לזה כל כך הרבה שנים... בגדול בנושא הצבא, אני לא חושבת שהוא התפאר בזה אלא שפה ושם שינו לו את קצב המילים מה שנקרא... תאמין לי עיתונות כתובה, לא תמיד מה שנאמר שם זה מה שהיה... משנים פה מילה שם מילה, קצת את הנוסח יוצרים סלט ואיזה טעים זה בלי גמבה... אבל מה? קצת בצל כדי שיהיה דמעות בעינים.. שוב, אני לא באה בטענה אליך, אלא לתקשורת הצהובה... בגדול אני בחרם על מעריב, חרם גדול מאוד, רצתה לראיין אותי פעם מישהי מאנרג'י ואמרתי לה שאני לא אתראיין בגלל איך שהם מתיחסים לג'קו... והיא אמרה שהיא תעביר את זה הלאה, אמרתי לה לבריאות, בשבילי זה לא משנה כלום... בקיצור דני שובבני נחמד, (בחיי שהוא יחסית בסדר)... כמו שכבר אמרו בהחלט לא כל אחד מתאים לצהל... ובהתחלט המדינה הזאת מוצצת וזונה מהיסוד... אבל אי אפשר להחליף מדינה... פה לא אוגנדה ואנחנו גורם מאוד קטן במערכת לעומת הבכירים ועדיין, מה שעשו לו זה עוול... והרי כל נפילה היא למען עלייה... בגדול מדובר בכשרון גדול, ואני גם מאמינה שאדם טוב... ובכלל אני מאמינה בטובם של מרבית האנשים... מוסיקה היא חלק מהאמנות ויש לו דברים לאיש הזה להגיד, את זה אמרתי ממזמן לא נתנו לו את האפשרות אבל עוד תינתן לו... יאללה נסיים זה יצא ארוך בסוף, רק שאלה לי אליך... אתה חושב שמדובר פה באדם כשרוני ומוסיקלי בכלל?

למעלה