נשיא ותיהניוואי וואי וואי,
עדגיל,
הם ינקמו בנו עם בוז׳י וביבוש מאוחדת.
נשיא ותיהניוואי וואי וואי,
עדגיל,
הם ינקמו בנו עם בוז׳י וביבוש מאוחדת.
העיקר טינף עליה כל העונה
אנחנו סתם מטריליםטוב אני מנסה להיות עדין למרות שקשה לי מאוד עם חלק ממה שכותבים פה,
אני רק אגיד שלמרות שאני ימני שתי המתמודדים אורן חזן משתי עונות קודמות וסתיו מהנוכחי פשוט לא מצליחים להיבלע לי בגרון בשום צורה,
אז במחילה אין שום קשר לימין ושמאל למרות שחלק מנסים להכניס את הטיעונים האלה פה בכח,
בתקווה להבנה.
זה לא באמת קשור לדעות הפוליטיות של הדיירים, יותר השוואה לסיטואציות שקורות איתם/עם ההצבעות/התומכים שלהם.טוב אני מנסה להיות עדין למרות שקשה לי מאוד עם חלק ממה שכותבים פה,
אני רק אגיד שלמרות שאני ימני שתי המתמודדים אורן חזן משתי עונות קודמות וסתיו מהנוכחי פשוט לא מצליחים להיבלע לי בגרון בשום צורה,
אז במחילה אין שום קשר לימין ושמאל למרות שחלק מנסים להכניס את הטיעונים האלה פה בכח,
בתקווה להבנה.
אין קשר לימין ושמאל, דודטוב אני מנסה להיות עדין למרות שקשה לי מאוד עם חלק ממה שכותבים פה,
בתקווה להבנה.
חחחח רעיון "מבריק"איש היחצ של אברהם, אם אתה פה תציע לו לתרום 5 שקל לקמפיין של סתיו ולכתוב בהערה "באהבה מאבנר, שיהיה לך לקנות כוס מים"
מה שכתבת יותר מתאים היה לכתוב אם סתיו הייתה מנצחת בעיני. דווקא הניצחון של מעתוק נותן תקווה שמה שהיה הוא לא מה שיהיהימים נוראים לפנינו,
ימים קשים מאחורינו,
מה שהיה הוא מה שיהיה,
אין חדש תחת השמש,
הגנב נשאר גנב
התחמן נשאר תחמן,
עוד מישהי נפלה בלשונה,
עוד נבל קפץ על המציאה,
כולם רמאים כולם
אין אמונה באף אחד
אפילו לא באח הגדול
כי החיים הם משחק וכל אחד משחק את אלוהים
בונה והורס עולמות של אחרים
ואז בבוא יום הדין
הוא ממשמש בתכריכיו ומגלה כי לא תפרו לו שם כיסים...
ואני יודעת שאני צודקת
כי אני תמיד צודקת והלוואי ולא הייתי צודקת יום אחד בשנה
והייתי מנצחת את התחזיות הקודרות של עצמי
וקופצת משמחה או משתהה בפליאה
על יופי הבריאה.
ויהי בוקר ויהי ערב ועוד יום עבר.
מה שהיה הוא מה שיהיה,
אמר מי שאמר
וצדק.
ממש לא. הניצחון של מעתוק לא בא בזכות מעתוק אלא בגלל תרגיל של האח הגדול אשר רצה שמעתוק תנצח וכולם יחשבו את מה שאתה חושב שאולי המשיח בפתח.מה שכתבת יותר מתאים היה לכתוב אם סתיו הייתה מנצחת בעיני. דווקא הניצחון של מעתוק נותן תקווה שמה שהיה הוא לא מה שיהיה
איך אני אוהבת את הפוסטים שלךימים נוראים לפנינו,
ימים קשים מאחורינו,
מה שהיה הוא מה שיהיה,
אין חדש תחת השמש,
הגנב נשאר גנב
התחמן נשאר תחמן,
עוד מישהי נפלה בלשונה,
עוד נבל קפץ על המציאה,
כולם רמאים כולם
אין אמונה באף אחד
אפילו לא באח הגדול
כי החיים הם משחק וכל אחד משחק את אלוהים
בונה והורס עולמות של אחרים
ואז בבוא יום הדין
הוא ממשמש בתכריכיו ומגלה כי לא תפרו לו שם כיסים...
ואני יודעת שאני צודקת
כי אני תמיד צודקת והלוואי ולא הייתי צודקת יום אחד בשנה
והייתי מנצחת את התחזיות הקודרות של עצמי
וקופצת משמחה או משתהה בפליאה
על יופי הבריאה.
ויהי בוקר ויהי ערב ועוד יום עבר.
מה שהיה הוא מה שיהיה,
אמר מי שאמר
וצדק.
ג ר צ י ה.נשארתי ללא מילים. שתהייה השנה הבאה טובה מקודמתה במיוחד לכן מנהלות הפורום מרצון או ללא..
שיסתדרו לכן הכובים ויתגשמו חלומותיכן.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.