לאאיך היחס ליובל בראיונות, נותנים לה להרגיש המנצחת הגדולה?
לדעתי טליה הייתה מנצחת בעונה הקודמת גם עם שיטת ההצבעה הזונראה אם ישאירו את השיטת הצבעה הזאת גם בעונות הבאות ואז יהיה עידן חדש של מנצחים- כאלה שלא באמת מנצחים אם להיות כנים
אז שיהיה להם בהצלחה עם השיטה החדשה, דברים ישתנו ולא לטובה לדעתי.. העונות יהיו עוד יותר גרועות. וגם נראה לי ששמרו את זה רק לסתיו, ישתמשו בעת הצורךלדעתי טליה הייתה מנצחת בעונה הקודמת גם עם שיטת ההצבעה הזו
וגם אורן חזן לפניה
אגב היו עונות שבהן כל ההצבעות היו ככה (לא הגמר)אז שיהיה להם בהצלחה עם השיטה החדשה, דברים ישתנו ולא לטובה לדעתי.. העונות יהיו עוד יותר גרועות
אבל יש הבדל כי בהדחות רגילות פותחים את ההצבעות עוד פעם אחת לכולם.. אין כאן את העניין של הצבעות נגדאגב היו עונות שבהן כל ההצבעות היו ככה (לא הגמר)
כלומר, כל שבוע אחרי ההכרזה על רשימת ההדחה בחמישי, פתחו הצבעות עד שבת
ואז בתחילת השידור במוצש, נתנו לכולם עוד 10 הצבעות
בדיוק מה שעשו אתמול, רק להצבעות הדחה רגילות לאורך כל העונה במקום לגמר עצמו
מצד שני התומכים של סתיו השתמשו בהצבעות נגד כל פעם שהייתה להם אפשרות כדי להציל אנשים שקרובים אליה או להדיח את האויבים שלה.אבל יש הבדל כי בהדחות רגילות פותחים את ההצבעות עוד פעם אחת לכולם.. אין כאן את העניין של הצבעות נגד
אני לא הצבעתי נגד , גם לא שהיה ספיר נגד עדן.מצד שני התומכים של סתיו השתמשו בהצבעות נגד כל פעם שהייתה להם אפשרות כדי להציל אנשים שקרובים אליה או להדיח את האויבים שלה.
אי אפשר גם להשתמש בכלי הזה כל העונה וגם לבכות שמשתמשים בו על סתיו![]()
זה בכלל לא קשור להצבעותנראה אם ישאירו את השיטת הצבעה הזאת גם בעונות הבאות ואז יהיה עידן חדש של מנצחים- כאלה שלא באמת מנצחים אם להיות כנים
לדעתי יש סיכוי טוב שבאמת מעתוק בסופו של הערב אחרי כל התוספות קיבלה בטוטאל יותר מסתיו, ממחנה רק לא סתיוזה בכלל לא קשור להצבעות
ולעולם גם לא נדע כי לצערנו מאז שעוז הגיע התוצאות לא מתפרסמות
ואין פיקוח על ההצבעות
כי הן בחינם
הוא יכול להחליט מה שבא לו
לדעתי מעתוק לא עברה בהצבעות לא את סתיו ולא את יענקי בספק אם את שניר
שינו את שיטת ההצבעות שיראה הגיוני שמעתוק ניצחה
כאילו כל מי שנגד סתיו הצביע לה
כתבו פה בגמר בזמן אמת שזה מה שמנסים לעשות וצדקו
אני לא מאמיןלדעתי יש סיכוי טוב שבאמת מעתוק בסופו של הערב אחרי כל התוספות קיבלה בטוטאל יותר מסתיו, ממחנה רק לא סתיו
אני אישית הצבעתי אתמול בהתחלה יענקי+שניר+מעתוק
אחר כך יענקי+מעתוק
ובהצבעה האחרונה הכל למעתוק
כך פעלו הרבה ממתנגדי סתיו
ואם מחשבים כמה אנשים צריך כדי להגיע למספר הקולות הכולל שהם דיווחו עליו אתמול, זה כן מסתדר מתמטית
לא נדע בוודאות כל עוד לא יפורסמו נתוני האמת, אבל התרחיש לא מופרך ביסודו
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.