הייתה כוכבית לעסקהסתיו אמורה להעביר ליענקי 200 שקל בפייבוקס לאחר שהפסידה בהתערבות שנעשתה בתוך הבית לגבי האם כותבים אחוצה או החוצה
אי אפשר לתבוע אותו כי הרצון שלנו לדעת פרטים הוא לא עילה משפטית לתביעהמה שמגניב בכל הסיפור הזה , שהאח הגדול יודע את התשובה שמדינה שלמה מחכה לה.
אפשר פשוט לתבוע אותו להראות את התוצאות שהיו בדיוק דקה לפני שסגרו את ההצבעה לפני שהמודח הראשון הודח . כשהיו עוד רק 750,000 מצביעים - או, אחרי המודח הראשון . ואת הפילוג כמה הצביעו לכל דייר, ואז נוכל לעשות סטטיסטיקה אמיתית , ולהשתיק את אלו שאומרים שדייר כזה או אחר היה אמור לנצח, או לחילופין לאשש את זה .
אמרו פה שאפילו יכולים למחוק/לפסול הצבעות או משהו כזהאי אפשר לתבוע אותו כי הרצון שלנו לדעת פרטים הוא לא עילה משפטית לתביעה
הם כתבו מראש שהצופים או המצביעים או הזוכים לא יוכלו לבוא בשום טענה הקשורה בהצבעות וכי ההפקה אינה מחויבת לפרסם שום נתונים
כל מי שמשתתף בתוכנית או בהצבעות מסכים לזה אוטומטית
יכולים לפסול מספר מסוים של הצבעות כשיש חשד להונאה או תקלה כביכולאמרו פה שאפילו יכולים למחוק/לפסול הצבעות או משהו כזה
הוא לא היה מבצע מהלך כזה אם לא יכל לתמוך בו ע"י כמות הצבעות.מה שמגניב בכל הסיפור הזה , שהאח הגדול יודע את התשובה שמדינה שלמה מחכה לה.
אפשר פשוט לתבוע אותו להראות את התוצאות שהיו בדיוק דקה לפני שסגרו את ההצבעה לפני שהמודח הראשון הודח . כשהיו עוד רק 750,000 מצביעים - או, אחרי המודח הראשון . ואת הפילוג כמה הצביעו לכל דייר, ואז נוכל לעשות סטטיסטיקה אמיתית , ולהשתיק את אלו שאומרים שדייר כזה או אחר היה אמור לנצח, או לחילופין לאשש את זה .
דברי נאצה חפוזים
אל מי יענקי התקרב שם ? הוא לא ממש נגע בה .
מישהו באמת מאמין שמעתוק הייתה מנצחת אילולא היו משנים את שיטת ההצבעה?יעשו את זה
לא יעשו את זה
אמרתי כבר-
המנצח האמיתי של העונה הוא הדייר שהיה במקום ה1 לפני שליאל הודח
אם אנשים מאמינים שזאת מעתוק - לבריאות
מה זה משנה כבר
לא.מישהו באמת מאמין שמעתוק הייתה מנצחת אילולא היו משנים את שיטת ההצבעה?
אני בכלל בספק אם היא לכאורה הצליחה גם עם זהמישהו באמת מאמין שמעתוק הייתה מנצחת אילולא היו משנים את שיטת ההצבעה?
לא נראה לי שהם משקרים לגבי התוצאות, הגיוני שהיא עקפה אחרי שפתחו מחדש כל פעם את ההצבעות.אני בכלל בספק אם היא לכאורה הצליחה גם עם זה
מה שהמנחים אומרים אין לנו ברירה אלא להאמין
כי אין שום דבר אחר
בשונה מעונות עם זק שהיה פיקוח על הצבעות והיה פרסום תוצאות
אם הייתי צריך להמר איזה מקום הייתה לפני ההדחה של ליאל ואפילו אחריה זה מקום 4
אין לי מושג מה הם עושים כי באמת כמעט לא נותנים לנו מידעלא נראה לי שהם משקרים לגבי התוצאות, הגיוני שהיא עקפה אחרי שפתחו מחדש כל פעם את ההצבעות.
עם ישראל מת על מעתוקים ויענקים, עונת הצדיקים
גיא ונגר?לפחות הפייבוריטים שלי התאהבו![]()
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.