yoni564712
Well-known member
אם סתיו לא תגיע למסיבה בערב
אין צורך לעשות מסיבה
מקווה שתלך ותארגן לנו סקנדל
אין צורך לעשות מסיבה
בתכלס זה מסיבה שעוז עושה בשביל שיוכל לנאוםאם סתיו לא תגיע למסיבה בערב
אין צורך לעשות מסיבה
שתבוא עם טאבלט ותעשה תקציב לבדאם סתיו לא תגיע למסיבה בערב
אין צורך לעשות מסיבה
מקווה שזו הדלפה מהנאום הפותח של המסיבה הערבסתיו פאקינג אמרה בשפתותיה ומילותיה היא, עוד בתחילת העונה ,זכור לי בלייבים כ-מ-ה פעמים, וקטע אחד ששודר אפילו במשדרים - שכשמשעמם לה מאוד בבית היא יוזמת ריבים כדי להפיג את השיעמום (והוסיפה לזה חיוך ערמומי, שאח"כ הפך לנעימת ה טו-דו-דו-דו-דו של האח הגדול !!!!
אמרה את זה במילים אלו מספר פעמים .אדם שאומר את זה , משמע זה אדם שחושב את זה , משמע זה אדם שזו האסטרטגיה שלו .
לו הייתי חי בביתי, או במקום עבודתי ,או בכל מקום , עם אדם שבכל פעם שמשעמם לו , היה מחליף לקחת חול ולהעיף לעברי כדי להפיג את שיעמומו - כל מה שהוא היה חוטף אח"כ - היה מגיע לו.
לא רלוונטי מסיבה אחת מאוד פשוטה:סתיו פאקינג אמרה בשפתותיה ומילותיה היא, עוד בתחילת העונה ,זכור לי בלייבים כ-מ-ה פעמים, וקטע אחד ששודר אפילו במשדרים - שכשמשעמם לה מאוד בבית היא יוזמת ריבים כדי להפיג את השיעמום (והוסיפה לזה חיוך ערמומי, שאח"כ הפך לנעימת ה טו-דו-דו-דו-דו של האח הגדול !!!!
אמרה את זה במילים אלו מספר פעמים .אדם שאומר את זה , משמע זה אדם שחושב את זה , משמע זה אדם שזו האסטרטגיה שלו .
לו הייתי חי בביתי, או במקום עבודתי ,או בכל מקום , עם אדם שבכל פעם שמשעמם לו , היה מחליף לקחת חול ולהעיף לעברי כדי להפיג את שיעמומו - כל מה שהוא היה חוטף אח"כ - היה מגיע לו.
תראה אני אסכים איתך רק בדבר אחד מזה, שכתבתי בתחילת העונה , וזה דבר שחוזר כמעט בכל עונה.לא רלוונטי מסיבה אחת מאוד פשוטה:
האנטי כלפיה החל ביום יומיים הראשונים לאחר שהתגלה שהיא החביאה שוקולדים מתקציב של ההפקה, אפילו לא מתקציב מכסף של הדיירים אלא מתקציב הראשוני של ההפקה, בימים שיש להם שפע כי הם נכנסו.
לכן, האנטי נגדה החל ממשהו לא הגיוני ולא היה פרופרוציונלי,
מה שנתן לתומכיה את האפשרות לתת לה רוח גבית לעשות כל שעולה על רוחה לאנשים האלה.
ולדעתי לפחות,
בצדק.
זה שאדם בוחר לריב לא אומר שהוא באופן אוטומטי טועה במהות הריב אותו הוא רב.תראה אני אסכים איתך רק בדבר אחד מזה, שכתבתי בתחילת העונה , וזה דבר שחוזר כמעט בכל עונה.
אנחנו למעשה רואים *באמת* מה קורה בבית מהשבוע השני, מהמשדר השלישי או הרביעי בעונה ואז נבנים הריבים ומי נגד מי ולרוב זה מתחיל במפתיע, ואין לנו מושג אפילו מה קרה שם.
ל-מ-ש-ל , ודוגמה , סתיו וניקול , פתאום , במשדר, משום מקום ,אם זכור לי ,הראו את סתיו וניקול מול המראה כבר בביפ, סתיו אומרת לניקול איזושהיא הערה נבזית . ממה זה קרה ? איך אחרי יומיים בבית הן כבר בריב ? את כל מה שקורה בשבוע הראשון אנחנו לא באמת רואים מהסיבה , שיש מליון אנשים בבית ,אין דרך לשים את המצלמות על כולם , ואין לנו דרך אף פעם לראות ממה ריב באמת התחיל , איפה הוייב הרע באמת התחיל .. אם זה במישהו שחבט בכתף של מישהו , שזרק הערה קטנה שפספסנו . מה שכן, אני עדיין מתעקש ואת זה אני זוכר מהלייבים - סתיו - אמרה - לאברהם , בחיוך זדוני (שזה אומנם משהו סובייקטיבי אבל ראיתי את זה מאוד באובייטקטיביות) - "משעמם לי , בא לי לפתוח בריב עם מישהו "ואז הלכה לסלון לחפש עם מי לריב .אדם ש"מחפש" עם מי לריב, ימצא. וספק סביר שגם אם אתה היית שם בבית איתה, היא הייתה רבה איתך ? למה ? לא משנה מה היית עושה , לריב זו החלטה הרבה פעמים של צד אחד.
מה שבטוח חסרות לנו הרבה עובדות .זה שאדם בוחר לריב לא אומר שהוא באופן אוטומטי טועה במהות הריב אותו הוא רב.
90% מהריבים של סתיו, הטענות שלה היו מוצדקות.
הדרך, פחות.
בגריינדר קראנו לזה אורגיה, אבל בסדר.מקווה שזו הדלפה מהנאום הפותח של המסיבה הערב
מסיבה שההפקה עושה לדייריםבגריינדר קראנו לזה אורגיה, אבל בסדר.
רגע..על איזו מסיבה *אתה* מדבר ?
לא התעדכנתי. שיהיה להם לבריאות. אבל לא ברור לי למה . מי שרוצה לבלות עם דייר אחר שיקבעו ביניהם .מסיבה שההפקה עושה לדיירים
אולי בשביל עוד כמה פריימים של סתיו מבוזה ומוחרמתלא התעדכנתי. שיהיה להם לבריאות. אבל לא ברור לי למה . מי שרוצה לבלות עם דייר אחר שיקבעו ביניהם .
סתיו תרצה לבוא לחגוג עם עוז וההפקה?אולי בשביל עוד כמה פריימים של סתיו מבוזה ומוחרמת
פוטג' מסוג זה מחרמן שם מישהו, ללא ספק
קודם שיזמינו אותהסתיו תרצה לבוא לחגוג עם עוז וההפקה?
בטח שיזמינו מה הם שווים בלעדיהקודם שיזמינו אותה
היה סטורי שלהבטח שיזמינו מה הם שווים בלעדיה
את מי זה יעניין
אבל אם זה היה תלוי בהם גם לגמר לא היו מזמינים אותה
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.