סוויסה: ''הם היו בריונים ואלימים הרבה יותר ממנה''קותי מאיה וסוויסה אם אני לא טועה מדברים על קטע שעשו לסתיו בגמר
ועל סתיו עצמה שזאת העונה שלה שהובילה בכל הסקרים
שצריכה לבוא בטענות להפקה
גם מדברים על הראיון שלה שהיא כנראה עדיין לא הייתה מודעת עד הסוף בפרטים לגבי שינוי שיטת ההצבעות
TikTok - Make Your Day
www.tiktok.com
רק שהיא כן אמרה על גידול ילדים לבד, על 5 שנים לבד, על האבא, ועל כל מה שכתוב שם, כל יומיים שמענו אותה צועקת את זה על אנשים בריביםידעתם שלסתיו יש אח מוגבל בן 39? לא שמעתי אותה מדברת על זה.
קראתי בכתבה בישראל היום.
האמת שיש בזה משהו יפה, שהחליטה לא לספר עליו.
"נכון, וזה כי אני לא מתמסכנת. אני לא אבוא למצלמות ואגיד שאני מגדלת למעשה ילדים לבד, כדי שיאהבו אותי. אני לא רוצה את המיליון על התמסכנות, אני רוצה מיליון על מי שאני. אני לא אלך כמו יובל מעתוק ואבכה על האח. ושלא תטעה, היא הרימה לאחיה חבל על הזמן, וזה בסדר, אבל אני לא כזאת. יש לי אח מוגבל בן 39, שעד היום אני מטפלת בו. אבא שלי נהרג לי, ולא התבכיינתי. כשתשאל אותי על הדברים האלה אני אענה, אבל לא אעשה את זה ביוזמתי".
ממש מעט אבל כן, כשאחת הדיירות שאלה אותה בהרחבה (לא זוכר מי, אולי מעחוק), סתיו אמרה שהיא מעדיפה לא לדבר עליוועל אחיה סיפרה?
לא ראיתי הרבה אבל לא שמעתי אותה מדברת עליו.
היא דיברה על אח שלה עם האוטיזם בעיקר עם מעתוק על איך שהן יקחו אותם בחוץ ביחד לימי כיףועל אחיה סיפרה?
לא ראיתי הרבה אבל לא שמעתי אותה מדברת עליו.
מצד שני מעתוק רכבה על הסיפור כל העונהרק שהיא כן אמרה על גידול ילדים לבד, על 5 שנים לבד, על האבא, ועל כל מה שכתוב שם, כל יומיים שמענו אותה צועקת את זה על אנשים בריבים
מעתוק היא זו שביקרה את סתיו בפרקים עצמם על ההתמסכנות ואמרה אני לא אתחיל לבכות באסיפות דיירים ולהגיד שאני מסכנה בגלל אחי
היא סיפרה על החיים שלה? שוקינגרק שהיא כן אמרה על גידול ילדים לבד, על 5 שנים לבד, על האבא, ועל כל מה שכתוב שם, כל יומיים שמענו אותה צועקת את זה על אנשים בריבים
מעתוק היא זו שביקרה את סתיו בפרקים עצמם על ההתמסכנות ואמרה אני לא אתחיל לבכות באסיפות דיירים ולהגיד שאני מסכנה בגלל אחי
לסתיו אסורהיא סיפרה על החיים שלה? שוקינג
טאריהכתבה של "את" על הבריונות:
קטיה אברבוך - הרביצו לאחיינית שלה
עדי חבשוש - לא היו לה חברים כנערה
דורין דותן - הציעו לחברי השבט החדש שלה בהישרדות שלא לכרות איתה בריתות ולהדיחה באופן מיידי
קים אור אזולאי - חברות שלה התחבאו לה ולא ענו לה לטלפון
אופק ראשון - עברה התעללות בגיל 13 והדליקה משואה ביום העצמאות האחרון
שון מנדס - צחקו על סרטונים שלו
פריאנקה צ'ופרה - הטיחו אותה על לוקר
אמינם - שברו לו את האף, גרמו לו לזעזוע מוח ואובדן ראייה זמני וכמעט מת
סתיו קצין - לא נתנו לה את הפן לפני כניסת שבת למרות שאינה שומרת שבת ומשתמשת בפן בשבתות לפני מוצ"ש
חוץ מיענקי, שי, שניר, אברהם וספיר, זה נכוןהיחידה שמקבלת אהבה מהציבור זאת סתיו
מהשאר לאף אחד לא אכפת
כשהם יכנסו לקניוןחוץ מיענקי, שי, שניר, אברהם וספיר, זה נכון
גם גיאהיחידה שמקבלת אהבה מהציבור זאת סתיו
מהשאר לאף אחד לא אכפת
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.