טארוש לפי הקהל עם הכיפות והשביסים (ככה אומרים?)
עופר הקניון הגדול פתח תקווהטארוש לפי הקהל עם הכיפות והשביסים (ככה אומרים?)
זה נראה בקניון הרפורמה, יהודה, לא?
פ''ת התחרדה בטרוףפ"ת לא קיימת
סתיו הייתה שם עם התגודדות של ילדודס סביבהפ"ת לא קיימת
הזוי שאחרי 3 חודשים שהם לא ראו את הבית הם עושים חג עם בן/בת זוג, גם כשמדובר בזוגיות שמתחילה באופן נורמלי למה לעשות חג עם המשפחה של האחר אחרי זמן כזה קצר של זוגיות? לא מובן לי הדבק הזהשניר: אברהם עושה איתנו את החג
הדבק מובן ליהזוי שאחרי 3 חודשים שהם לא ראו את הבית הם עושים חג עם בן/בת זוג, גם כשמדובר בזוגיות שמתחילה באופן נורמלי למה לעשות חג עם המשפחה של האחר אחרי זמן כזה קצר של זוגיות? לא מובן לי הדבק הזה
אם סתיו ישבה עם ליאל ונתנה לו לאפר אותה והתחבקה איתו ואהבה אותו אחרי חודש של השפלות והתבריינותהדבק מובן לי
מה שלא מובן
זה לשבת לשולחן עם בן אדם שאמר עליך ''הכי נחות''
ו''גרב''
כןאם סתיו ישבה עם ליאל ונתנה לו לאפר אותה והתחבקה איתו ואהבה אותו אחרי חודש של השפלות והתבריינות
אפשר גם שאברהם ושניר ישבו ביחד
אני הייתי יושב עם שניר וגם על שנירהזוי שאחרי 3 חודשים שהם לא ראו את הבית הם עושים חג עם בן/בת זוג, גם כשמדובר בזוגיות שמתחילה באופן נורמלי למה לעשות חג עם המשפחה של האחר אחרי זמן כזה קצר של זוגיות? לא מובן לי הדבק הזה
איך יפה לה בלי הרבה איפורTikTok - Make Your Day
www.tiktok.com
אני חושבת שליאל עשה לה בכוונה את האיפור הכי מוגזם ומכועראיך יפה לה בלי הרבה איפור
איזה נמוך ומגעיל הואאני חושבת שליאל עשה לה בכוונה את האיפור הכי מוגזם ומכוער
שתיזהר.. מחר בערב.. עם הברכה לשנה טובה.. שנה טובה ומתוקה נגר.. אופס.. אברהם..ספיר מאוהבת בנגר בכלל
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.