שרשור היכרות[?]|אלפקה|

mafakit

New member
שרשור היכרות[?]|אלפקה|../images/Emo218.gif

כי יש מלא חדשים [כמוני
] אז.. שנכיר קצת טוב יותר
שם: גיל: מקום מגורים: מסן: אייסיקיו: תחביבים? משו על עצמך:

64 panic girl

New member
-אני-

שם:דנה גיל:14 מקום מגורים:ראשון לציון כמו רוב הפורום >< מסן:[email protected] אייסיקיו:NOT
תחביבים?ריקוד שירה חברות וכל זה:S משו על עצמך:עשיתי חולצות!!!!!!#@%!^%^ סתם לא היה לי מה לרשום אז רשמתי את זה:S תמונה:<הוספתי,כדי שאם רואים אותי יזהו אותי> קניתי צבע כחול לשיער ועשיתי לי ולחברות שלי ^^ ונשארו לי הצבעים כתום וירוק בישרבלוג ובמפגש יהיה לי^^
בחופש היה לי סגול ואז הוא ירד ועכשיו יש לי בלונד^^ ואז עשיתי כחול וזה ירד ממש מהר.... ועכשיו יש לי בלונד שוב^^

mafakit

New member
גם אני ^_^ |אלפקה|../images/Emo218.gif

שם:דרור גיל:14.9 מקום מגורים:חור כזה שאתם לא מכירים
מסן:[email protected] אייסיקיו:496968763 תחביבים?אה.. דאמ למה שאלתי את זה..
גיטרה.. ציור.. מוזיקה.. חברים.. מחשב.. אתם יודעים.. ><'
משו על עצמך:אה.. אני דרור ואני אוהבת את פארמור WE LOVE YOU DROR

yarden28

New member
../images/Emo42.gifאני../images/Emo42.gif

שם:ירדן גיל:14 מקום מגורים: ת"א סיטי מסן: תבקשו במסרים אייסיקיו: אין תחביבים? לרקוד! משו על עצמך:

Rotemmit3

New member
אני אני אני! ../images/Emo9.gif

שם: רותם גיל: 15 מקום מגורים: כפר סבא מסן: [email protected] אייסיקיו: 199601969 (אבל אני לא נכנסת אליו אף פעם אז אל תתאמצו..) תחביבים: מוזיקה, טלויזיה, מחשב.. דה יוז'אל משו על עצמך: אני במגמת קולנוע

FullyAlive

New member
../images/Emo29.gif

שם: מור. גיל: 15 וחצי. מקום מגורים: חולון. מסן: [email protected] אייסיקיו: - תחביבים? מה זה?
|חסרת חיים| סתםנו. מוזיקהמוזיקהמוזיקה~ נו גיטרה, חברות, טיוי וסטאף לייק דאט><" משו על עצמך: אני רוצה צ'יוואווההה ;;;

אנאנאני

שם: סופי גיל: 13 מקום מגורים: תל אביב מסן: [email protected] אייסיקיו: 404542132 תחביבים? מוזיקה , חברות , מחשב , ציור ... משו על עצמך: אוהבת את פארמור , פו"ב , מכ"ר יש עוד אבל שומעת העיקר אותם ! ^

orip120

New member
אממ חדש?

שם: איתי גיל: 11 מקום מגורים: מודיעין רחוב דוד אלעזר 5 דירה 2 בואו לבקר משעמם לי מסן: [email protected] אייסיקיו: שונא את התוכנה לינקין זה חיים לינקין זה חיים לינקין זה חיים לינקין זה חיים לינקין זה חיים לינקין זה חיים לינקין זה חיים תחביבים: לשמוע לינקין, לישון, לשמוע לינקין בשינה, להצביע ללינקין בכל תחרות ומצעד אפשרי (הכי הזוי היה איזה מצעד שוודי), לחפש עוד גירסה לכל שיר של לינקין שאין לי, לחרוט על עצמי LP עם סכין או מספריים או משהו חד, לשנוא כל מי ששונא את לינקין, לאהוב את כל מי שאוהב את לינקין וכל צירוף של לינקין שאפשר לחשוב עליו. משו על עצמך: מטרת החיים שלי היא-להתנקש באבריל לאבין, להכחיד את הפופ-פאנק (אוי שיט שכחתי שאני בפורום פארמור אני סותר את עצמי) ולגרום לפארמור לשלוט בסגנון, ולינקין זה חיים.

mcfly danna

New member
אני!! שלי!!! משהו!!

שם:
דנה, דנדה, דנדניישן לא אכפת לי... גיל:
14, זקנה שכמותי.. מקום מגורים:
בית קטן בערבה.. מסן:
[email protected] אייסיקיו:
הוא התאבד... תחביבים?
מחשב, לנתח אנשים על הילדות שמעולם לא היתה להם ועוד כל מיני.. משו על עצמך:
קלטו סקופ.. אני אוהבת את paramore! חחח סתם אני אובססיבית לפארמור, מקפליי ולאחות של חברה שלי...

~כותרת מקורית ביותר!~../images/Emo28.gif

חעחע$! פארמור אישרו אותי במייספייס. מלהיב. שם: שירי. היי^^ גיל: 16 וחצי וקצת מקום מגורים: ראשון לציון מסן: [email protected] אייסיקיו:
תחביבים? לנגן, לקרוא, לשמוע מוזיקה, לכתוב. משו על עצמך: אני יודעת הקלדה עיוורת ואני מנצלת את הכישרון הזה ברגע זה ממש, כי יש פה חושך מצרים (חברות שלי רואות את הסרט "מכוניות" בפעם המיליון, נראה לי.] שיהיה לכולם סופשבוע נהדר!!!

למעלה