שרשור היכרות[?]|אלפקה|

MyUsedRomance

New member
../images/Emo3.gif../images/Emo135.gif

שם: קארין גיל: 14
מקום מגורים: ת"א מסן: karinmcr@hotmail אייסיקיו: אין
תחביבים? מוזיקה, קריאה, כתיבה, שירה, משחק וכו'... משו על עצמך: אני בת
ואני אוהבת את דה יוזד
הזוועה

כמה כאלה,נו OO".../images/Emo219.gif

או שאני מתבלבלת בין פורומים
. שם:לוטנ. גיל:12 [וחצי עוד 6 ימים
]. מקום מגורים:יבנה. מסן:[email protected] אייסיקיו:-- תחביבים?לישון,לאכול,מחשב,קייסי שלי [זו לא חתולה,זו גיטרה
],לשמוע מוזיקה. משו על עצמך:המפ.

ואני חייבת תמונה../images/Emo11.gif../images/Emo219.gif

כי רואים בו שיש לי פוני!!!111 והוא כזה קאשועח ואעפל!!!!!11111
.

אלוש 4

New member
אני :]

שם: אלה גיל: 14 מקום מגורים: ראשון מסן: [email protected] אייסיקיו: 408172426 תחביבים? ללמוד לנגן בגיטרה לשמוע שירים של פארמור XD ליהיות עם המשפחה שלי ועם חברות!!! משו על עצמך: אמממ למדתי 6 שנים ג'אז אבל הפסקתי למדתי 2 דרמה וגם הפסקתי חח ועכשיו אני לומדת גיטרה :]

איי../images/Emo23.gifוואמפיירס.

שם:דניאלגריי גיל:85 (בדיוק כמו מיקD: ) מקום מגורים:בוורליהילס מסן:תבקשו אם באלכם אייסיקיו:קקי! תחביבים?מוזיקה, חברים,שינה, הופעותהופעותהופעות,מוזיקה,נגינה,מוזיקה, והמ זהו. משו על עצמך: אני שונאת כשאנשים שומעים כמה שירים של להקה וחושבים שהם מעריצים שרופים.D: אה כן, אני סוגדת למונה הערפדה.

HagarStar

New member
XD תעלי תמונה!@#../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

בטח שאת אוהבת ערפדים את גרה בLA

LunacyFringe

New member
"Counting stars wishing I was okay"...

שם: גל. גיל: 14. מקום מגורים: ת"א. מסן: [email protected] אייסיקיו: אני בקושי נכנסת אליו, אבל ניחא: 228898216 תחביבים? לנגן, לכתוב, ולשמוע מוזיקה.
משו על עצמך: המ... למדתי את ההתחלה של ט'נקיו פור דה ונום שלשום. D:

HagarStar

New member
המ../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

בתכל'ס אני עושה שרשור התפקדות ב1.11 [EMA הא] אבל שיהיה חח שם: הגרסטאר גיל: 14 וחצי מקום מגורים: ת"א
מסן: [email protected] אייסיקיו: מעדיפה מסנ אבל ישלי אחד תחביבים? לאכול, לרייר על תמונות של היילי/שאאאאנט, לשמוע פראמור D: וללכת לטניה ולהיות טיפשות
משו על עצמך: המ.. אני סקסית ואתם לא?

Sakai Shana

New member
טובנו יאללה.

שם: נעמה. גיל: 14 וחצי~ מקום מגורים: מושבניקית! ליד מודיעין. מסן: [email protected] אייסיקיו: אין. Oס תחביבים? וול, תנועה-איחודניקית, כל תחומי הבמה עד כמה זול שזה נשמע (ריקוד-משחק-שירה), מוסיקה, ויש עוד מלא ואין לי כוח. משו על עצמך: לחגדכעדיחלכג. :)

black rock star

New member
../images/Emo122.gif../images/Emo103.gif

שם:נוי גיל:14 מקום מגורים:צפון מסן:[email protected] אייסיקיו: תחביבים?ריקוד, מוזיקה, גיטרה משו על עצמך:אמממ אני חולת איש משפחה

xXx Lilo xXx

New member
אני../images/Emo29.gif

שם: ליאת, נייס טו מיט יו
גיל: 16 [בנובמבר ניראה לי וחצי XD] מקום מגורים: ראשון. מסן: [email protected] תחביבים? אמממ מוזיקה, מחשב, ריקוד... משו על עצמך: אממממ אני עושה הרבה שטויות, כשצריך
וגם כשלא צריך

וואו,אני.

אני יודעת שאני לא קשורה
שם:נועם גיל:14 מקום מגורים:נהריה.[לשונאים את החיים.] מסן:[email protected] אייסיקיו:חח,אנשים תתקדמו. תחביבים?להנות?חהחה. משו על עצמך:יש לי אובססיה לדה אל וורד.ווהו.

WaitForTomorrow

New member
../images/Emo110.gif

שם: נוי גיל: עוד מעט 13 מקום מגורים: גבעתיים [חור] מסן: [email protected] אייסיקיו: אתם יכולים להוסיף אותי... אבל אני אסנן אותכם! 370454762 תחביבים? צופים! שעמום! משו על עצמך: מחר יש לי ימאות!!

May Music

New member
עונה...

שם: מאי [זכר!] גיל: 15 מקום מגורים: חור במרכזP: מסן: תבקשו במסרים, אני אביא בשמחה :] תחביבים? מוזיקה, מחשב, סרטים, צילום... ועוד!XD משו על עצמך: אני אוהב פיצה

shiraz cohen

New member
אוקיי... Me.

שם: שירז.
גיל: 14 וחצי. מקום מגורים: ראשון. איכ. מסן: במסרים. תפציצו.
אייסיקיו: איכ. לא נכנסת לשם יותר. תחביבים? הממ... מוזיקה. סרטים. הירוז. נמלטים. האוס. מגרש ביתי. שנות ה-70.
משו על עצמך: הממממ.... אני מתה על החורף!

a k c

New member
../images/Emo109.gifאני.

שם: עדי. גיל: 14 וחצי. מקום מגורים: חור
. מסן: מסר. אייסיקיו: כנ"ל. למרו תשאני לא מתחברת..
תחביבים? תיאטרון, מחשב, רישום
. משו על עצמך:המחשב שלי מת
יום טוב

Bleed for Me

New member
Me

שם:דניאל גיל:18.5 מקום מגורים:ר"ג מסן:[email protected] אייסיקיו:אין תחביבים?לישוווון חח..צילום והרבה מאוד מוזיקה משו על עצמך:מתגייסת עוד 3 שבועות..

למעלה