שרשור היכרות[?]|אלפקה|

גם אני../images/Emo70.gif גם אני../images/Emo70.gif

שם: מרי גיל: עודמעט 16^^ מקום מגורים: פ"ת
מסן: [email protected] אייסיקיו:
תחביבים? לנגן בגיטרה, לשמוע מוזיקה, מחשב\טלויזיה.. כמו כולנו D: משו על עצמך: אומאגד
איך בא לי קרפ צרפתי עכשיו!

giraffeeeee

New member
יאללה אני.

שם: יולי גיל: 17 וחודש מקום מגורים: ריחן חור כזה אחרי חדרה מסן: [email protected] אייסיקיו:230081932 תחביבים?צופים וצופים וצופים משו על עצמך: מב"רניקית, מגמת תקשורת כלא גוונים קיבוץ עין שמר

PerfectSP

New member
יווו,דרור!!!../images/Emo6.gif ../images/Emo190.gif

שם:יסמין
גיל:14 עוד חודשיים!!! מקום מגורים:צור הדסהD: מסן: [email protected] אייסיקיו: 326699999-לא כל כך שימושיP: תחביבים?התעמלות קרקע
מוזיקה
ואמ...לנגן בתופים
ובנתיים...לא זוכרת
משו על עצמך: אממממ...אני מכירה את דרור ואת צ'חר!!!!!!!!!!!@#$%^&*^%$#@ לאב'יה בות'!!!!

a k c

New member
../images/Emo109.gifאני צריכה שתבהירי לי פה משהו../images/Emo6.gif:

the_marizza
WTF??
XDDD

PerfectSP

New member
בדיוק../images/Emo11.gif ../images/Emo190.gif

ומה לעשות,המסן הזה הוא מכיתה ד'..
אם את רוצה יש לי פוסטר של המורדים ענק!!!!!!!!!! אבל כשקניתי את הפוסטר של סימפל הוא החליף אותו
והמורדים זה שליטעע
הלכתי להופעה השנייה שלהם!!!מסכן אבא שלי

MyUsedRomance

New member
כבר עברתי את השלב הזה../images/Emo6.gif../images/Emo135.gif

אני הלכתי לשתי ההופעות

a k c

New member
../images/Emo109.gifXDDDDDDDDDDDDDDD

הייתה לי תקופה שהיו לי פוסטרים על הקירות, קניתי את העיתונים שלהם, והייתי גם בשתי הופעות שלהםXDDDDDDDD גאדדד לא אמרתי את זה
.

sappa3

New member
אני =)

שם: ספיר שבח גיל: 17 מקום מגורים: קרית אתא מסן: [email protected] אייסיקיו: 300526433 תחביבים? שירה, כתיבה. משו על עצמך: אני חפרנית חח

Mr Hot Pants

New member
Me

אני לא ממש חדש אבל נו טוב... שם: עידן גיל: 18 וחצי מקום מגורים: ראשל"צ (כמו כולם) מסן: [email protected] תחביבים? גיטרה... :) משו על עצמך: הכל כתוב ב myspace.com/idan182

PerfectSP

New member
זה לא רק לחדשים,זה לכולם../images/Emo6.gif ../images/Emo190.gif

מה ראשל"צ כמו כולם?! יש גם כאלה שגרים בחורים ליד ירושלים.

rachel malasa

New member
עונה ><

שם:רחל\רייצ'\רייצ'ל גיל:עוד 29 יום 14 XDD מקום מגורים:ראשון לציון מסן:[email protected] אייסיקיו:213693879 תחביבים?לישון, מוזיקה, מחשב. משו על עצמך: היי

למעלה