שרשור היכרות בגלל שמלא זמן

טיפקסית

New member
שרשור היכרות בגלל שמלא זמן

לא היה אחד כזה,יאללה תשתפו פעולה,אלה הן הקטגוריות: שם: גיל: מתי יצאתי למסע: עיסוק: תחביבים: תמונה: [אם בא לכם] שונות: אני אתחיל: שם:בשמת גיל:20 וארבעה חודשים מתי יצאתי למסע-20-28/10/2004 עיסוק:חיילת בצה"ל,שנה וחמישה חודשים בפז"מ תחביבים:מוזיקה,מחשבים ואינטרנט,ספרים,קריאת ספרים,התכתבות עם המשפחה שלי בחו"ל,לדבר בטלפון ונראה לי שזהו תמונה [אני עם החולצת תכלת עם השיער הארוך הפזור והמשקפיים] שונות:עוד שבעה חודשים לשחרור! עד מתי!

חייםלוי

Member
מנהל
אני עכשיו

הניק שלי הוא השם לא הייתי בפולין. רוני ביקשה ממני להשגיח על הפורום ואני עושה זאת בשמחה. בזמנו התנגדתי לנסיעה של הבת שלי לפולין מסיבה אחת בעצם - לא רציתי שהפולנים יהנו ממני. אחרי ששלשה דודים שלי נרצחו שם ומהחינוך של אמי ז"ל לא רציתי שום קשר עם המקום ההוא.בזמן שאני עוקב אחרי הפורום הזה - מתחילתו - שיניתי את דעתי והיום אני חושב שהמסע חשוב. אני רואה את התגובות של בני הנוער שחוזרים משם ופעמים רבות נפעם מהן. מהאחדות המתגלה בתוך הקבוצה, מהרגשות המציפים אתכם במחנות ובמקומות היישוב של היהודים ווכד'. אני בן 54 ספרן במקצועי. תחביב - גלישה באינטרנט וקריאת ספרים.

Pukipsey007

New member
../images/Emo24.gif

שם: רוני גיל: 19.8 מתי יצאתי למסע: באפריל 2004 עיסוק: טכנאית קשר [חיילת] ברמה"ג תחביבים: קריאה, למידה, יציאות, ..
תמונה: [אם בא לכם]זה מסווג שונות: עד מתי
|~|

בוקר טוב!!

שם: דנה גיל: 17 ויומיים
מתי יצאתי למסע: 19-27 לאפריל ב2006 עיסוק: תלמידת יב' תחביבים: לשמוע מוסיקה לגלוש באינטרנט ללכת להופעות ולקרוא ספרים תמונה: [אם בא לכם] בהזדמנות אני ישים אני ממהרת שונות: אתמול אבא של חברה שלי טס עם המשלחת הצבאית למסע וכ"כ בא לי לחזור לשם בעוד שנתיים ככה עם מדים.. יום נעים!!

אני

שם: עלוה נוריאל גיל:18 וכמעט חמישה חודשים מתי יצאתי למסע:19-26 לאוקטובר 2004 עיסוק: לוחמת נ"מ בצבא ההגנה לישראל כבר 4 חודשים תחביבים: ספורט, לישון, לבלות תמונה: [אם בא לכם] שונות: אני ברגילה עכשיו, בדיוק סיימתי 4 חודשי טירונות וזוה... מקווה יום אחד לצאת לפולין בתור חיילת...

עונה...

שם:גיא בר-און(המקורי חח) גיל:17 וחודשיים מתי יצאתי למסע:אני דנדש..לפני חודש וחצי(לא יאומן באיזה מהירות הזמן עובר) 11-19\10\2006 עיסוק:לצערי תלמיד...כיתה י"א תחביבים:חברים...מוזיקה...אינטרנט...מד"א(התמכרתי)...הופעות....ספרי שואה(שריטה) ותמונה אני יעלה...

yuvalika81

New member
עונה.

שם: יובל גיל: עוד שלושה חודשים 16 מתי יצאתי למסע:עם גיא ^^ 11.10.06-19.10.06 עיסוק: לומדת לצערי, כיתה י"א אורט מוצקין תחביבים: מחשב, מוזיקה, חברים, לנגן, הופעות... תמונה: [אם בא לכם] לא בא לי :)

למעלה