שרשור היכרות בגלל שמלא זמן

אזירפאל

New member
../images/Emo13.gif

שם: אלעד. גיל: 17. מתי יצאתי למסע: 1-9 במרץ האחרון. עיסוק: שמיניסט. :X תחביבים: קריאה, נגינה, בעלי-חיים, מוסיקה באופן כללי.

netushit

New member
אניי

שם: נטע גיל: 17 ו5 חודשים בערך מתי יצאתי למסע: 20-28.10.2005 עיסוק: ריקוד תחביבים: ריקוד תמונה:

אניי ../images/Emo26.gif

שם : טל גיל : עוד שבועיים בערך 18 !! :] מתי יצאתי למסע? : 20-27/4/2006 עיסוק : תלמידת י"ב תחביבים : מוזיקה, חברים, מחשב, לישוןןן חח, ולעשות שטויות תמונה : --> שונות :

ה י י ל ה

New member
גם אני רוצה....

שם: הילה גיל: 19.5 מתי יצאתי למסע: 26/10/04-02/11/04 עיסוק:צבא:כבר שנה וחודש תחביבים:טלויזיה, טיוליה, אנטרנט.....

שלי:

שם:טל גיל:18 וחצי בדיוק מתי יצאתי למסע:30.3 -6.4(בשנת 05),אם אני זוכר נכון עיסוק:צבא תחביבים:לשחק כדורסל,לישון.. תמונה: בעוד שבועיים

N B I

New member
אנוכי

שם:נטע גיל:16 וחצי מתי יצאתי למסע: עד לא יצאתי, אבל במרץ הקרוב עיסוק:תלמידה תחביבים:מתעמלת כבר 10 שנים ותולעת ספרים תמונה: [אם בא לכם] שונות: התמונה כבר בת איזה חצי שנה... אבל היא התמונה הכי פחות כבדה שייש לי על המחשב

orange love

New member
יאללה :)

שם: קטרינה גיל: 17 מתי יצאתי למסע: יוצאת ב-20 למרץ עיסוק: תלמידה תחביבים: לקרוא, מוזיקה, כתיבה, צילום תמונה: אין =| שונות:

dark dumb

New member
אהה!

אז גם בפורום שביעיסטים, לא? אני זוכרת שאמרנו שיש לנו את אותו השם

taltal3001

New member
אני אני אני..

שם:טל גיל:18 וקצת מתי יצאתי למסע:28 לספטמבר עד ה5 באוקטובר. עיסוק:עוד פחות מחודש .. ב7.1 תחביבים:מוזיקה,לישון,מחשב,חברים. תמונה: [אם בא לכם] שונות:

thumbelita

New member
'ני../images/Emo3.gif

שם: אושרת גיל: 17 מתי יצאתי למסע: 24.10.06 עיסוק: תלמידה.. תחביבים: לקרוא, לישון, מצוירים ולחלום בהקיץ ("מעופפת עם עשר רגליים על הקרקע")

Liraz 6q

New member
:]]

שם: לירז גיל:17 וחצי מתי יצאתי למסע: מממ לפני חודש וחצי כמעט חודשיים.. 22.10-30.10 עיסוק:תלמידה תחביבים:לישון חח תמונה: [אם בא לכם]
אני עם פן חח שונות:

המון זמן לא ביקרתי פה../images/Emo104.gif

אז גמני עונה: שם: שלומי גיל: 18 ו-6 ימים מתי יצאתי למסע: אפריל 2005 עיסוק: כרגע תלמיד, עוד חצי שנה- גם (מקווה לי"ג י"ד) תחביבים: מוזיקה, מחשבים, כדורגל, חברים וכאלה, אינטרנט... שונות: היום אני יוצא לצניחה חופשית

למעלה