שרשור היכרות בגלל שמלא זמן

H i L a L u S

New member
../images/Emo24.gif

שם:הילה גיל:17.8 מתי יצאתי למסע:1/11-9/11 עיסוק:תלמידת יב' +מלצרית:] תחביבים:לישון,לאכול<נשמעת די פרה
>מוזיקה,חברים,טי וי:) תמונה: [בתמונה הראשונה השמאלית ביותר,ובשנייה האמצעית] שונות:מתגעגעת למשלחת 19!

אתה גם נורא צנוע חחח

נו להצטלם זה שתי שניות פלוס 7 דקות לעלות על א' חחחחחחחח סתם סתם, אני אחכה, ככה שאחזור הביתה תהיה לי הפתעה חחחחח אגב, מה זו האחוות גברים הזו, גיא וטל חחחח

כלום לעומת 21

סוד? חחחח טוב אני אחכה שבועיים בסבלנות אגב, שבועיים קליעה זה גם שטח, תהיה מוכן ללוף חחחחח

היי לכולם

שם: ליגל גיל:16 וחצי מתי יצאתי למסע: 16-23.10.2003 עיסוק: תלמידת יא תחביבים: לישון ולרקוד תמונה: [אם בא לכם] שונות:

Eti No Name

New member
אני :) ../images/Emo14.gif

שם: אתי. גיל: 17 וחצי. מתי יצאתי למסע: 7-14 למרץ 2006 עיסוק: תלמידת יב' ובשעות הפנאי מגישה אוכל בסבארו.
תחביבים: לעבוד, לשמוע מוזיקה, פוטושופ, ואינטרנט כמובן. תמונה: [אם בא לכם] שיהיה

Euterpe

New member
הממ

שם: טליה גיל: עוד שבועיים 18 מתי יצאתי למסע: בחופש הגדול. 22/8/06 עיסוק: תלמידת י"ב... תחביבים: נגינה, קריאה וריצה תמונה: [אם בא לכם] זה לא נותן לי להעלות את התמונה

dark dumb

New member
למרות שאני לא כותבת פה הרבה...

אני גם רוצה לענות: שם: קטיה גיל: 16 מתי יצאתי למסע: אני יווצאת השנה ב-10 באפריל עיסוק: תלמידת כיתה י"א תחביבים: אממ.. מוזיקה, מחשב, טלויזיה... תמונה: [אם בא לכם] אממ אין לי כוח להעלות, אני אתן קישור |הקשר|www.showme.co.il/katja|סקשר|

למעלה