שרשור היכרות ראשון

שלמונזה

New member
שרשור היכרות ראשון ../images/Emo168.gif

שם
הדמות האהובה עלייך בסדרה
הדמות שהכי פחות אהובה עלייך
איך התחלת לראות את הסדרה?
הזוג האהוב עלייך בסדרה?
הזוג שתמיד ייחלת שיפרד?
ולסיום: פרק במיוחד שזכור לך

בלופ ../images/Emo187.gif

שם: מורי
אייסיקיו/מסנג'ר: מסנג'ר:[email protected] איסקיו:345762024
הדמות האהובה עלייך בסדרה: רותי ומאט
הדמות שהכי פחות אהובה עלייך: האמא (היא מעצבנת)
איך התחלת לראות את הסדרה? נחתתי בטעות על הערוץ וזה פשוט היה שם
הזוג האהוב עלייך בסדרה? ההורים כאילו דההה
הזוג שתמיד ייחלת שיפרד? מאט והת'ר
ולסיום: פרק במיוחד שזכור לך: אמממממ זכורים לי הרבה

yaelelele

New member
נחמד......./images/Emo9.gif שלום...

שם:יעל גיל:15 איי סי קיו:147997651 מסנג'ר: [email protected] דמות אהובה: מאטי מאט ורותי דמות פחות אהובה..:לוסי , לא יודעת למה. איך התחלת לראות את הסדרה?: סתם זה יצא כך.. חחח זוג אהוב..:סיימון ואפי
חחחח זוג שתמיד ייחלת שיפרד:וואלה.. לא יודעת. פרק שזכור לי במיוחד: שאנני הייתה בהריון עם התאומים , אז היה פרק מסויים שהיא כל הזמן אכלה והתחרפנה.. חחח.

lions queen

New member
../images/Emo187.gifשלום שלוםםםם ../images/Emo13.gif

שם: ניצן גיל: 17 אייסיקיו/מסנג'ר: 289101688 [email protected] הדמות האהובה עלייך בסדרה:סיימון
ומאט.. הדמות שהכי פחות אהובה עלייך: ממממ אף אחד.. כולם מושלמים פשוט.. איך התחלת לראות את הסדרה? מהעונה הראשונה.. פשוט ראיתי והתאהבתי.. הזוג האהוב עלייך בסדרה? מאט ושרה חמודים כרגע.. =] הזוג שתמיד ייחלת שיפרד? רובי והחברה הזאת שלו.. =\ ולסיום: פרק במיוחד שזכור לך: עם השכנה היהודיה סיפרה את הסיפורה שואה שלה לכיתה של סיימון... מזל טוב על הפורוםםםםם

שלמונזה

New member
אני עונה ../images/Emo168.gif

שם: יפית
אייסיקיו/מסנג'ר: [email protected]
הדמות האהובה עלייך בסדרה: מאט ומרי
הדמות שהכי פחות אהובה עלייך: האממ לעיתים לוסי
איך התחלת לראות את הסדרה? בערוץ YTV ביס זה שודר שם, והתאהבתי
הזוג האהוב עלייך בסדרה? מאט ושונה, מרי ווילסון
הזוג שתמיד ייחלת שיפרד? מאט והתר
ולסיום: פרק במיוחד שזכור לך: האמממ הפרק עם ההתעסקות בשואה
היה מאוד עצוב

נועה167

New member
אני-

שם: נועה גיל: 17.5 אייסיקיו/מסנג'ר: 135084852 מסנג'ר: [email protected] הדמות האהובה עלייך בסדרה: אממ מאט, מרי, סיימון ורותי חחח בקיצור כמעט כולם. הדמות שהכי פחות אהובה עלייך: לודעת... אין כזאת איך התחלת לראות את הסדרה? במקרה ראיתי בהולמרק והתאהבתי :) הזוג האהוב עלייך בסדרה? מאט ושרה חמודים הזוג שתמיד ייחלת שיפרד? מאט והת'ר ולסיום: פרק במיוחד שזכור לך אממ כל מיני, הפרק הראשון, הפרק שמרי נעצרה, וכו' יש עוד מלא...

שלמונזה

New member
האמממ ../images/Emo168.gif

אני לא מודעת לכך שיש הבדל בין עלייך לעליך אני התכוונתי לשני המינים בכלופן, ואתה מוזמן לענות

MelindaW

New member
../images/Emo29.gif../images/Emo137.gif../images/Emo136.gif

שם
מירה
מסנג'ר
[email protected]
הדמות האהובה עלייך בסדרה
מרי ומאט|מאהב|
הדמות שהכי פחות אהובה עלייך
אין לי כזאת
איך התחלת לראות את הסדרה?
עוד בעונה הראשונה במקרה נתקלתי בה בערוץ הולמרק והמשכתי לראות
הזוג האהוב עלייך בסדרה?
מרי ווילסון וההורים
הזוג שתמיד ייחלת שיפרד?
ולסיום: פרק במיוחד שזכור לך
הפרק שעוסק בשואה, הוא מאוד מרגש

SoldieRonit

New member
וואו,קשה-קשה [אני צריכה לשבור ראשי]

רונית
18.8
226111262
מאט
אין כזה דבר
אני ממש לא זוכרת
אני יודעת שזה היה במקרה,אבל לא זוכרת למה או מתי ישבתי לראות את זה
שרה,מאט והקוגל של אנני
שיחיו עד שהמוות יפריד בניהם-אם הם לא מתאימים,אז שיסבלו [ובמילים אחרות:אין לי מושג].
בטח כבר הבנתם,לא:ארוחת ליל שישי אצל הרב ומשפחתו.

אני

שם: פאינה גיל: 14.5 אייסיקיו/מסנג'ר: 341546410 הדמות האהובה עלייך בסדרה: מרי הדמות שהכי פחות אהובה עלייך: אין איך התחלת לראות את הסדרה? ראיתי את הפרסומות והתחלתי לראות מהפרק הראשום הזוג האהוב עלייך בסדרה? לוסי וקווין הזוג שתמיד ייחלת שיפרד? אין כזה ולסיום: פרק במיוחד שזכור לך: זה שהיה אתמול

ליאוריש

New member
שלי...

ליאור 20 מסנג'ר: מי שרוצה שיגיד לי...במסר...בשמחה. דמות אהובה: מאט, לוסי. דמות פחות אהובה: סיימון, רותי. התחלתי לראות את הסדרה בערך לפני שנתיים ראיתי כמה פרקים היה לי נחמד ושכחתי מזה ואז לפני שנה בערך התחילו שידורים חוזרים של עונה 1-5 ונזכרתי...היה מצוין. זוג אהוב עליי בסדרה: אממ מאט ושונה...היו טובים ביחד. מאט תמיד מוצא בחורות טובות...כל הכבוד לו. זוג שתמיד ייחלתי להיפרד: מרי ורובי לא התאימו שני אנשי בלגן שעשו שטויות וגם הובילו להרבה בלגן בסדרה עם מרי ואיתו..זה היה מטריד. פרק מיוחד שזכור לי:

ליאוריש

New member
שכחתי לרשום פרק מיוחד אז הנה

הפרק שנקרא cutters אני חושב על הילדה שחותכת את עצמה כל הזמן שזו בעצם השחקנית אליסון מאק (קלואי מהתוכנית המצויינת סמולוויל) זה פרק מצוין שבו לוסי ומרי שיחקו מצוין...וכמובן אליסון מאק ששיחקה את ניקול... יש עוד כמה פרקים...אני פשוט לא זוכר כרגע.

../images/Emo9.gif

שם:חן גיל:15 הדמות האהובה עלייך בסדרה"רותי וסימון הדמות שהכי פחות אהובה עלייך: איך התחלת לראות את הסדרה? סתם היה לי משעמם אז דפדפתי בערוצים ואז הסתכלתי כי זה היה הכי מענין הזוג האהוב עלייך בסדרה? לוסי וקווין הזוג שתמיד ייחלת שיפרד? אין.. ולסיום: פרק במיוחד שזכור לך: אין מיוחד..

היי אני רוני חח

שם: רוני גיל: 16 וחודשיים כמעט חחח אייסיקיו/מסנג'ר: 229035780/ [email protected] הדמות האהובה עלייך בסדרה: הדמות האהובה עלי זה סיימון המדהים- דיויד גלאגר!! הדמות שהכי פחות אהובה עלייך: אמממ אין הכי פחות אהוב אבל רובי הזה תקוע!!! איך התחלת לראות את הסדרה?: פעם היה ביס את העונה הרביעית אז מאז אני רואה הזוג האהוב עלייך בסדרה?: חחח אין כזה חח הזוג שתמיד ייחלת שיפרד?: גם כזה אים ולסיום: פרק במיוחד שזכור לך: אמממממ לא זכור לי.....

E s t r e l l a

New member
התשובות שלי + לינק להוסיף לקישורים

שם: אביגיל גיל: 15 הדמות האהובה עלייך בסדרה: סיימון ולוסי הדמות שהכי פחות אהובה עלייך: אנני איך התחלת לראות את הסדרה? באיזה חופש גדול לפני המון זמן הזוג האהוב עלייך בסדרה?כל זוג שלוסי נמצאת בו :) ועד שהיא נפרדת ממנו. אז כרגע- לוסי והחבר שלה, ששכחתי איך קוראים לו (דווקא בפרק שבו הם מכירים הווידאו שלי נדפק ולא הייתי בבית :( ) הזוג שתמיד ייחלת שיפרד? אנני ואריק :) לא, סתם. סיימון וסשה. פוי. ולסיום: פרק במיוחד שזכור לך: הפרק האחרון בעונה החמישית- הבלאגן עם רובי, מרי, ווילסון, ג'רמי ולוסי והלינק: אתר של דייויד גלאגר (אני לא יודעת אם הוא הרשמי או לא): http://www.allstarz.org/~davidg/main.html

וולל...גמני../images/Emo9.gif../images/Emo29.gif

שם-אפרת גיל-19 וחצי דמות אהובה-רות'י והתאומים
דמות פחות אהובה-
איך התחלתי לראות-פשוט ראיתי
פתחתי את הטלויזיה ונפלתי שם
זוג אהוב-אין זוג שייחלתי שיפרד-מרי ווילסון

ועכשיו תורי ../images/Emo124.gif

שם: עדי
)
אייסיקיו/מסנג'ר: בנתיים רק איסיקיו- 168070292
הדמות האהובה עלייך בסדרה:
רותי
(שדרך אגב, נולדה באותו התאריך שלי ובאותה השנה
)
הדמות שהכי פחות אהובה עלייך: פעם לוסי.. היום כבר אין
איך התחלת לראות את הסדרה? חברה שלי גררה אותי לזה
הזוג האהוב עלייך בסדרה? מרי ווילסון
הזוג שתמיד ייחלת שיפרד? וואלה אין מישהו ספציפי
ולסיום: פרק במיוחד שזכור לך: פרק בעונה הקודמת, עם סבתא של ידיד של לוסי.. פרק מזה יפה

../images/Emo44.gifאני..../images/Emo13.gif

שם: יעל גיל: 18 וחצי איסיקיו: 293231322 הדמות האהובה עלייך בסדרה: כולם, אין לי מועדף
הדמות שהכי פחות אהובה עלייך: התאומים אולי.. הם אומנם חשובים בסידרה אבל בינתיים הם לא מדברים וכאלה הם סתם ניצבים
איך התחלת לראות את הסדרה? לא זוכרת כבר
הזוג האהוב עלייך בסדרה? שרה ומאט
הזוג שתמיד ייחלת שיפרד? אף אחד
ולסיום: פרק במיוחד שזכור לך: כל הפרקים

למעלה