שרשור היכרות ראשון

7thHeaven

New member
יופיייייי

הדמות האהובה עלי היא מאט, אבל פעם אלה היו סיימון ורותי כשהם היו קטנים הדמות הפחות אהובה? מממ... רובי התחלתי לראות אותה כשבמקרה העברתי להולמרק ונתקלתי בה, אי שם באחד הפרקים הראשונים (בשידור הראשון שלהם) הזוג? מממ... מאט ושרה פרק מיוחד? ממ... הפרק שבו סיימון מועך את יואי חחחח (החבר הדמיוני של רותי) את הפרקים בעונות החדשות, השמינית והתשיעית, אני פחות אוהב, הילדים כבר גדולים והפרקים נטולי ההומור שאפיין את העונות הראשונות. הכל רציני ואיטי יותר. וגם המטבח שלהם נהיה חשוך בעונות האלה

S c a r l e t t

New member
מצטרפת...

סיגל 18 הכי אוהבת את מאט
ורותי דמות הכי פחות אהובה- בד"כ אין לי בעיה עם אף אחד, לוסי יכולה לעצבן לפעמים פשוט זיפזתי ונחתתי בהולמארק, במקרה זה גם היה הפרק הראשון והתאהבתי
זוג אהוב- אריק ואנני הכי רציתי שיפרדו- מאט ו...יו ברח לי לגמרי השם שלה, החברה לשעבר של רובי...? פרק זכור- קשה להחליט...הפרק על השואה, שמרי חזרה מבאפלו, והיה איזה פרק אחד נראה לי שאבא של אנני התחתן שוב ואיזה הומלס אחד (חייל לשעבר) היה אצלם בבית ועזר להם לא זוכרת בדיוק אבל אני זוכרת שאהבתי

אני!!!!!

שם:ריטה גיל:14 אייסיקיו/מסנג'ר: מי שרוצה- שיפנה במסר! הדמות האהובה עלייך בסדרה:מאט, האבא,רובי, מארי... כולם חוץ מלוסי
הדמות שהכי פחות אהובה עלייך:לוסי איך התחלת לראות את הסדרה?אחותי המליצה לי! הזוג האהוב עלייך בסדרה?מאט ושרה הזוג שתמיד ייחלת שיפרד? אין- אני רוצה שכולם יהיו מאושרים! ולסיום: פרק במיוחד שזכור לך: הפרק האחרון של העונה השישית!

G@T

New member
../images/Emo13.gifאוקע אנייי../images/Emo185.gif

שם : גת
אייסיקיו:158883132
מסנג'ר : [email protected] {עדיף במסנג'ר}
הדמות האהובה: ממממ אני דיי אוהבת את כולם ת'אמת עם העדפה לסיימון,רותי,מאט ומרי. והאפי
הדמות הפחות אהובה: לוסי. LOL ורוב החברים הוואנאבי חתיכים ששמים לה תמיד.
איך התחלת לראות: ממממ פתחתי הולמארק בעונה הראשונה בערך וראיתי משהו יפה ומעניין והתמכרתי.
הזוג האהוב עליך:
אני לא בטוחה שיש. אהבתי את ווילסון ומרי שהם היו ביחד. וגם מאט ושרה דיי חמודים.
הזוג שייחלת שיפרד: כל החברות של סיימון חוץ מהראשונה החמודה הזאת שאני כבר לא זוכרת איך קוראים לה. ורובי וג'וי
זוועההה.
פרק שזכור לי: הפרק שההורים היו בקאמפינג והאפי נדרסה וכמעט מתה והיה ממש בלאגן ועצוב
. והפרק שחשבו שמאט מכור לסמים. יש הרבה פרקים מרגשים שזכורים.

שלי =)

שם
מיכל גיל
14.11 אייסיקיו/מסנג'ר
175157328 [email protected] הדמות האהובה עלייך בסדרה
אבא הדמות שהכי פחות אהובה עלייך
לוסי לפעמים איך התחלת לראות את הסדרה?
זפזפתי ובעיקרון אני אוהבת הולמרק הזוג האהוב עלייך בסדרה?
האמא והאבא הזוג שתמיד ייחלת שיפרד?
מרי ווילסון ולסיום: פרק במיוחד שזכור לך
יש כל מני... יאללה זזתי לראות...!

Piece of Wood

New member
אני../images/Emo182.gif|אליהו|

שם: שי גיל: 17 אייסיקיו/מסנג'ר: [email protected] / 280011550 הדמות האהובה עלייך בסדרה: לוסי / רות'י / מאט הדמות שהכי פחות אהובה עלייך: אין כזאת ממש איך התחלת לראות את הסדרה? פשוט נתקלתי בזה לפני כמה זמן והמשכתי לראות הזוג האהוב עלייך בסדרה? וילסון ומרי הזוג שתמיד ייחלת שיפרד? אין ולסיום: פרק במיוחד שזכור לך - אין ממש.

*Ginny Weasley*

New member
פורום לרקיעעע../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

שם- הילה
גיל- בקרוב 16
אייסיקיו/מסנג'ר- 152557705
הדמות האהובה עלייך בסדרה- מאט, סיימון, מרי [עונות ראשונות]
הדמות שהכי פחות אהובה עלייך- ג'וי, רובי [כזה נדחף!!] וגם רות'י איבדה את החינניות שהייתה לה,אולי.
איך התחלת לראות את הסדרה? המליצו לי עליה בעקרון, אבל יום אחד הייתי חולה, בבית.. זפזפתי ומאז התמכרתי
הזוג האהוב עלייך בסדרה? קשה לומר..אולי מאט ושרה..
0הזוג שתמיד ייחלת שיפרד? כל חברה שהייתה לסיימון עצבנה אותי
בעיקר הבלונדינית המציקה שעברה דירה [ברוך שפטרנו..].
ולסיום: פרק במיוחד שזכור לך: מאט והסמים!! יצאתי מהפרק בתחושה של OMG... הוא היה כזה חזק-קק. אהבתי בטירוף..

אני...

שם:יעל גיל:13 וחצי אייסיקיו/מסנג'ר: אין פועל הדמות האהובה עלייך בסדרה: כולם!אבל נראה לי שהכי.. לוסי, סיימון ומאט הדמות שהכי פחות אהובה עלייך: אין.. איך התחלת לראות את הסדרה? אמא שלי.. הזוג האהוב עלייך בסדרה?כרגע.. לוסי וקווין הזוג שתמיד ייחלת שיפרד?אנני ואריק!!! לא.. סתם.. לא יודעת.. ולסיום: פרק במיוחד שזכור לך לא יודעת.. כל העונה האחרונה ששודרה...

שניצל 2

New member
גם אני רוצה...

שם: שני גיל: 19 וחצי דמות אהובה: סיימון (חבל שהוא צעיר ממני) והאפי דמות פחות אהובה: אין כרגע איך התחלתי לראות את הסדרה: במקרה העברתי פעם להולמרק, ואח"כ ראיתי מהתחלה את השידורים החוזרים. הזוג האהוב: לוסי והחבר החדש (השוטר, אני לא זוכרת איך קוראים לו) הזוג שתמיד ייחלתי שיפרד: מאט ושריל פרק אהוב: האחרון של העונה ה-5, שלוסי החליטה להתחתן עם החבר שלה (אני אף פעם לא זוכרת את השמות של החברים שלה)

גם אני! גם אני!

שם- אלינה
גיל-17
אייסי-297905384
דמות אהובה- מאט(הוא משעשע!) רותי (גם היא משעשעת.. והכי הגיונית נראה לי..) ומרי היא סתם..מרי! אוי! זוכרים את רוד, מהעונות הראשונות, ההוא עם הטוסטוס! חחח גם אותו אהבתי כל שתי הפרקים שהוא היה... (אפילו גם 2 לא ..)
דמות פחות אהובה-רובי, הוא קצת מעצבן (והראש שלו לא פרופורציונלי קצת, או שזה אני
) ומ... לוסי לפעמים..
התחלתי לראות את הסדרה בגלל חברה שסיפרה עליה.. היא ראתה את כל הסדרה אני חושבת..
זוג אהוב- כנראה מאט ושרה כי זה טרי והם חמודים (והיא יהודיה!) וגם בן ומרי.. גם בן! וגם מרי! בן
זוג פחות אהוב- מ... לא יודעת הם כולם בסדר, אולי רובי וג'וי כי היא לפעמים מציקה
זוג שתמיד ייחלתי שייפרד- מאט והתר.. הם פשוט לא קשורים!
פרק שאני זוכרת זה הפרק שבו חברה של לוסי נהרגה בתאונה, לא יודעת למה אבל זה השפיע עלי... היה פרק עצוב...

למעלה