שרשור היכרות ראשון

עונה../images/Emo87.gif

שם: ניר. גיל: 18 וחודשיים. מסנ/אייסיקיו- מסרים. הדמות שלי- מאט ולוסי. רובי לפעמים ורות'י תמיד. דמות שנואה- האפי
זוג אהוב ואיך התחלתי: מסוף העונה הראשונה התאהבתי. והזוג שלי זה מאט לא משנה עם מי. הזוג שייפרדו- לוסי והלוזרים שלה בעונה החמישית. הממ ופרק אהוב: הפרק של השואה.

Supoosh2

New member
../images/Emo98.gif../images/Emo8.gif../images/Emo66.gif

שם: ספיר
מסנג'ר: [email protected]
הדמות האהובה עלייך בסדרה: רותי ומרי
הדמות שהכי פחות אהובה עלייך: אנני
איך התחלת לראות את הסדרה: העברתי ערוצים ופתאום ראיתי הרקיע ומאז אני תמיד רואה
הזוג האהוב עלייך בסדרה: מאט והת'ר, הם היו ממש חמודים ביחדד!!
הזוג שתמיד ייחלת שיפרד: אין כזה
פרק במיוחד שזכור לך: הפרק שהיה לפני כמה ימים על החייל האמריקאי, זה היה עצוב

נעים להכיר

שם: שני גיל: 17 הדמות האהובה עלייך בסדרה: רותי ומאט הדמות שהכי פחות אהובה עלייך: מרי איך התחלת לראות את הסדרה? לפני יותר משנה זיפזפתי בערב שישי והגעתי להולמרק, ובדיוק שידרו הרקיע השביעי.. אבל מהפרקים הראשונים ראשונים.. והתאהבתי מהפרק הראשון ומאז הכל היסטוריה :) הזוג האהוב עלייך בסדרה? אנני ואריק כמובן הזוג שתמיד ייחלת שיפרד? מאט והבלונדה ההיא.. חברה לשעבר של רובי ולסיום: פרק במיוחד שזכור לך: הלידה של התאומים.

ganitav1

New member
עונה../images/Emo26.gif../images/Emo136.gif../images/Emo85.gif

שם: גנית גיל: 15 וחצי (בערך...) אייסיקיו/מסנג'ר: אייסיקיו: 169635228 מסנג'ר: [email protected] הדמות האהובה עלייך בסדרה: יש לי שתיים...לוסי ומרי...גם רותי חמודה.. הדמות שהכי פחות אהובה עלייך: רובי..לוידעת למה... איך התחלת לראות את הסדרה? בת דודה שלי ראתה וראיתי איתה ותוך כדי היא התחילה להסביר לי מה קורה והתמכרתי הזוג האהוב עלייך בסדרה? לוסי וקווין...כאלו מתוקים!!
הזוג שתמיד ייחלת שיפרד? אהמ...לא זוכרת... ולסיום: פרק במיוחד שזכור לך: לא עולה לי משהו כרגע..אבל אהבתי ארת הפרק האחרון של העונה ה6ית...אבל היו עוד הרבה שאהבתי...

לוּבּה

New member
יא פתחו לתוכנית פורום!../images/Emo2.gif

פעם הייתי כ"כ מכורה לתוכנית הזאת. עכשיו קצת פחות
אפילו חלמתי שראיתי את מאט במסיבה והוא נתן לי את הטלפון שלו והפלאפון והפקס והת.ז והאימייל וכל מיני מספרים
שם:שלי גיל:16 אייסיקיו/מסנג'ר הדמות האהובה עלייך בסדרה:מאט, רותי ומרי. אבל רותי עכשיו קצת פחות כי היא גדלה. הדמות שהכי פחות אהובה עלייך: האמא. אררר קרציה. ופעם גם לוסי, אבל עכשיו קצת פחות. איך התחלת לראות את הסדרה?ראיתי אותה די מזמן ואז היא נשכחה ויום אחד שנה שעברה או לפני בנתיים, לא זוכרת, פתאום ראיתי אותה ואז התמכרתי
הזוג האהוב עלייך בסדרה?מרי ורובי. רגע, התבלבלתי בשמות. מרי וזה עם הילד, בקיצור. הזוג שתמיד ייחלת שיפרד?ההורים
. סתם נו, אבל זה יהיה מצחיק אם הם יתגרשו. ולסיום: פרק במיוחד שזכור לך-כשמרי יצאה מהכנסייה ונדרסה.

שלמונזה

New member
קודם כל ברוכה הבאה ../images/Emo168.gif

חוץ מזה בזוג האהוב התכוונת למרי ווילסון [שהם אגב הזוג האהוב עלי גם] והפקר שמרי נדרסה - ואוו!!! איזה פרק ממש אהבתי אותו!!! והשחקן ששיחק את הדורס שיחק באופרת הסבון האהובה עלי לחיות את החיים.

MelindaW

New member
../images/Emo20.gif../images/Emo137.gif../images/Emo136.gif

יש איזה שהיא אופרת סבון שאת לא רואה
ת'אמת אני בעצמי אהבתי את "לחיות את החיים" התבהסתי שבכבלים הפסיקו לשדר והעבירו לYES.

Dani Ryan

New member
שלוםם ../images/Emo9.gif

שם: דניאלה
גיל:17 אייסיקיו/מסנג'ר: [email protected] הדמות האהובה עלייך בסדרה: אממ כולם האמת,אבל רובי בעיקר
הדמות שהכי פחות אהובה עלייך:מרי..מעצבנת אותי איך התחלת לראות את הסדרה?:אממ אחותי הכריחה אותי פעם לראות פרק. הזוג האהוב עלייך בסדרה?: אממ אין הזוג שתמיד ייחלת שיפרד?: לוסי וג'רמי,רובי ושריל ולסיום: פרק במיוחד שזכור לך: שרובי עבר לגור בבית של הקמדנים

../images/Emo139.gif../images/Emo136.gifהצטרפתי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif

אני מתההה על "הרקיע השביעי" וצופה בסדרה מעונתה הראשונה
שם: שרי פינשטיין
(כמו העגבנייה)
מסנג'ר:
[email protected]
הדמות האהובה עלייך בסדרה:
אני אוהבת את רותי, סיימן ורובי
הדמות שהכי פחות אהובה עלייך:
מאט
איך התחלת לראות את הסדרה:
אני רואה הרבה הולמרק
והיה פרומו.. ושם התחלתי
הזוג האהוב עלייך בסדרה:
הזוג האהוב עלי היה רובי ולוסי
ועכשיו קווין ולוסי
וגםם אהבתי את.. מאט והת'ר
הזוג שתמיד ייחלת שיפרד: מרי ורובי
ולסיום- פרק במיוחד שזכור לך: הפרק העונה שבו מרי חוזרת הבייתה

Crazzzzzy Girl

New member
גם אני

שם :הלני גיל:18 אייסיקיו/מסנג'ר הדמות האהובה עלייך בסדרה:דיוויד (סיימון) הדמות שהכי פחות אהובה עלייך:אין כזאת איך התחלת לראות את הסדרה?סתם כך לפני כמה שנים בערוץ וואי מאט משך את תשומת ליבי. הזוג האהוב עלייך בסדרה?אריק ואנני הזוג שתמיד ייחלת שיפרד?לוסי וגימי מון ולסיום: פרק במיוחד שזכור לך: כ"כ הרבה כרגע זה פרק החתונה של מאט

mayosh 15

New member
איזה ריגוששש..! פתחו פורום לתוכנית

ואני חשבתי שרק אני רואה את זה בסתר..
אממ.. טוב אז את התשובות..(חח אני עדיין לא מאמינה שאני פה):
מאי
עוד מעט 15
נופפפ..
אני אוהבת את מאט!! הוא הכי חמוד אין מה לעשות..
אני לא אוהבת את לוסי, היא טיפה מרגיזה
נשארתי בבית כי הייתי חולה, ואז סתם זיפזפתי לי בערוצים והשארתי על זה.. ומאז סידרתי שזה יקליט לי את התוכנית ב12 בבוקר.. כי הייתי בבצפר..כן התמכרתייי!!!
אני הכי אוהבת את מרי ובן..
לא אהבתי את מאט והת'ר, הם פשוט לא מתאימים
אני זוכרת את הפרק הראשון שראיתי בסדרה, הפרק שמרי מתנשקת עם מאט, כי היא רוצה שהוא ילמד אותה איך להתנשק.. הייתי בהלם!!..

dotcomgirl

New member
הנה פורום שעוסק בסטייה שלי../images/Emo99.gif

שלום, אני dotcomgirl (מירב, ליתר דיוק), בושה ונכלמת להודות שאני מכורה לסדרה הסכרינית והאוטופית הזאת
וגם מכורה בכלל לטלוויזיה (יש גיל מסויים שאמורים להיגמל, לא? אולי 25 זה גיל נחמד להתחיל...). התחלתי לראות במקרה - ונשארתי (ופספסתי את פרק סיום העונה ששודר ביום שני, הכל בגלל תור לרופא
). הזוג האהוב? - אין כזה. הזוג שתמיד ייחלת שייפרד? - מאט ושאנה (שונה, או וואטאבר). פרק במיוחד שזכור לך - הפרק בו ניצולת השואה מספרת בכיתה של סיימון על העבר שלה.

dotcomgirl

New member
שכחתי לענות על 2 שאלות..../images/Emo26.gif

דמות אהובה - רות'י דמות לא ממש אהובה - מרי

../images/Emo26.gif../images/Emo6.gif

שם: שרון גיל: 18 אייסיקיו/מסנג'ר: 320255719 [email protected] הדמות האהובה עלייך בסדרה: מאט ורותי הדמות שהכי פחות אהובה עלייך: לפעמים לוסי.. איך התחלת לראות את הסדרה? במקרה העברתי ערוצים ו"נפלתי" על התוכנית הזו.. הזוג האהוב עלייך בסדרה? מאט ושרה הזוג שתמיד ייחלת שיפרד? רובי והחברה שלו ולסיום: פרק במיוחד שזכור לך: לידת התאומים.

S t i t c h

New member
סופסוף יש פורום!../images/Emo13.gif

שם:אילנה גיל:16 אייסיקיו/מסנג'ר:234527659 הדמות האהובה עלייך בסדרה:מאט
הדמות שהכי פחות אהובה עלייך:לוסי
איך התחלת לראות את הסדרה?הולמרק הזוג האהוב עלייך בסדרה?אממ....מרי ווילסון הזוג שתמיד ייחלת שיפרד?האמת לא ממש ייחלתי משו
ולסיום: פרק במיוחד שזכור לך:היו הרבה פרקים...

שלי-

שם: דנה גיל: 18 מסנג'ר: [email protected] דמות אהובה: וואי... זו שאלה קשה... אני מתה על כולם. דמות הכי פחות אהובה: אין חחח איך התחלתי לראות: יום אחד העברתי לי להולמרק, זה היה ממש ממש מזמן לפני כמה שנים... נראה לי כשהייתי בכיתה י' בערך... ואז התאהבתי. הזוג האהוב: אריק ואנני
הם כ"כ מצחיקים XD הזוג שתמיד ייחלת שיפרדו: לוסי ורובי... כ"כ לא מתאימים. פרק שזכור: ברח לי השם והמספר אבל זה אחרי שהתאומים נולדו ומרי ברחה החוצה ופגשה את ג'ורדן... ולוסי נשארה לנקות את כל הבית.

coralline

New member
יאיי! סוף סוף פורום לסידרה

שם:איילת גיל:15 איי סי:321312472 (הוא בדרך כלל מתפגר) הדמות האהובה:רותי ורובי דמתו הכי פחות אהובה:אין מישהו מסוים איך התחלתי לראות:חברה שלי הייתה רואה (עכשיו היא כבר לא
) ובגללה גם אני התחלתי הזוג האהוב:מאט ושרה הזוג שתמיד רציתי שיפרד: אין זוג מסוים אולי מאט והת'ר פרק שזכור במיוחד: הפרק שמדברים על השואה ויש עוד פרקים אבל הם עוד לא שודרו בארץ לכן הם בגדר ספויילר ואני מניחה שיש אנשים שלא רוצים לדעת (אם מישהו יכול לכתוב על הפרק האחרון ששודר -זה פרק 22 בעונה השישית אם אני לא טועה וההקלטה נדפקה ואני לא מצליחה "להשיג" את זה- בפרטי פרטים כמה שיותר אני ממש אשמח)

ע ד י ו ש

New member
סוף סוף פתחו פורום לסדרה ...

אז ככה...
קוראים לי עדי
אני בת 19.5
מסנגר [email protected] איסיקיו 285522349
הדמות האהובה היא רותי
הדמות הפחות אהובה מרי
התחלתי לראות בגלל שחבר שלי לשעבר אמר לי לראות... ומאז אני משתדלת לא לפספס אף פרק (מה שלא תמיד יוצא כי אני בשירות לאומי)
אין לי פרק שזכור במיוחד...

למעלה