שרשור היכרות

n i v1

New member
שרשור היכרות ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

שלום לכולכם,
לאחרונה, לאחר תקופה לא קלה בעולם המב"כ שנתנה אותותיה גם בפורום שלנו, או במילים אחרות- התמעטות חברי פורום פעילים, אנחנו במגמת עליה מבחינת הודעות, שירשורים ארוכים וחברי פורום חוזרים וחדשים.
העניין בפורום גדל, ובאופן אישי אני יכול לומר שאני מבלה בו הרבה יותר זמן מאשר קודם, לפחות מאז נסתיימה אנטרפרייז
כל אלה הם סיבה לחגיגה ולכן, כמו בכל חגיגה טובה צריך להכיר את המשתתפים. אני אתחיל: שמי ניב קלדרון. אני טרקר מגיל 14 ובעוד חודשים ספורים אהיה בן 26.
יש לי קעקוע על הזרוע שלי וכידוע, אני מאד גאה בו.
עוד יבוא היום בו אמיר את קלטות הוידאו שלי בקופסאות דיוידי מפוארות
אני המנהל השני של הפורום הזה. לראשון אגב, קראו גילי.
אני מתעסק בשיווק ומיידענות אבל יש לי אהבה גדולה מאד לצילום, והבלוג שלי מופיע בחתימה שלי למטה.
חוץ מזה, סיימתי תואר בסוציולוגיה בת"א ושמתי לב שיש פה כמה חברה' שמתעסקים... דיבורים סוציולוגיים על סטר טרק יתקבלו בחום !!! אם יש לכם כל שאלה אלי, אתם מוזמנים לשרשר לי או לשלוח לי מסר בפרטי. LET THE PARTY BEGIN

הלו, ניב, תיזהר עם זה!

אתה לא יודע במה אתה מסתבך פה.... אני אוהבת את חבר שלי עם שיער ארוך
האדם היחיד שמותר לו לעשות קוצים במערכת היחסים הזו - הוא אני.
מצ"ב תמונה די גרועה שלי בתקופת השיער הקצר ביותר - בערך לפני אמממ... שנה, נראה לי.

oblique

New member
זה אני

אליהו בן 24.5 לומד מדעי החברה בבר אילן שנה שנייה חובב מסע בין כוכבים מגיל 5 בערך. חובב גם מדע בדיוני קלאסי כמו אסימוב וקלארק וכאלה.(אבל לא פנטזיה) ואם מישהו רוצה להחליף ספרי מד"ב בספרי פנטזיה הוא מוזמן ליצור איתי קשר במסר אישי יש לי כ 100 ספרי פנטזיה. נמצא פה בפורום כשנה חצי או משהו כזה. אוהב להגיב ולפרסם לינקים כשיש משהו מעניין על מסע בין כוכבים שלא פורסם פה בפורום עדיין. וזהו בערך.

TheBursar

New member
ואני

בן גוטמן. בן 25. סטודנט לכלכלה וחשבונאות באוניברסיטת בן גוריון שנה ראשונה. טרקי מגיל 8 בערך כשראיתי בפעם הראשונה את מב"כ בערוץ הראשון יחד עם אמא שלי ומאז אני שם. מתעסק כמו סטודנטים רבים אחרים בלימודים ועבודה (באוניברסיטה). חוץ מזה קורא מד"ב בכמויות החל מאסימוב וקלארק ועד לסופרים לא מוכרים שאני מוצא פה ושם. אני גם נהנה מספרות פנטזיה ופעיל למדי בפורום טרי פראצ'ט פה בתפוז. רשום במערכת של תפוז החל מיולי 2004, מה שאומר שאני פה בערך שנה וחצי. וזהו

Broken Bow

New member
גם אני פה מפעם לפעם

קוראים לי רון אני כמעט בן 24.5 אני לומד הנדסת חשמל בת"א, שנה א' לאחרונה לא היה לי זמן להיות פעיל פה בפורום, בין הלימודים לבעיות נוספות. אבל השתדלתי להיכנס מדי פעם לקרוא קצת הודעות ולראות מה חדש. אני חובב מסע בין כוכבים מגיל 5 בערך, ונכנסתי לזה עוד יותר חזק כמה שנים אח"כ כשהתחילו לשדר את הדור הבא בחינוכית ולאחר מכן גם ב-sky one ולאחר מכן גם היה את המקורית כמה פעמים (פעמיים לפחות) במה שהיה אז Star Plus. אני אוהב מד"ב באופן כללי, אבל שום דבר לא כמו ST. מסתבר שאני כבר שנתיים פה (גם אם חלקן פחות...) זהו נראה לי.

DDN

New member
גם אני פה.

אני דני, שבוע שעבר הייתי בן 27. צופה במס"ב זמן רב. אני מנהל שלושה פורומים בתפוז (משחקי תפקידים, גיבורי על ומכת מדינה) לומד תקשורת במכללת רמת גן. גר בתל אביב. משלים עכשיו חוסרים ורואה וויאג'ר בפעם הראשונה.

Bajoran Priest

New member
זאת ועוד !

אמנם די-די-אן ידידנו מצטנע, אך הוא מהחברים הותיקים ביותר בפורום. עוד לפני שאני הצטרפתי, הוא ואיסמנה נשאו כאן את דגל האהדה לחלל עמוק. הוריי !

DDN

New member
שלוש פעמים כיפאק היי לחלל עמוק 9

כיפאק! ותודה אגב.

זאדק הערס הידוע באופיו הפולני .. ידוע גם בתור ROZELESS לשעבר שזה גם שם המשפחה שלי קוראים לי דודו ואני יליד אוגוסט 1975 פריק של מד"ב מאז ששידרו את SW הראשון בשנת 1983 בערוץ הראשון אני נחשב למעריץ מתון שמעדיף להסתפק בקריאת ידיעות מזדמנות בעיתונות\אינטרנט והערצה מתונה של סדרות המס"ב ושאר סוגי המד"ב הטלביזיוני עוד יבוא היום שבוא אני יזכה בלוטו בבוחטה רצינית ואני יעלה לרגל לאולפני UPN ויגרום להם להפיק סדרת מס"ב חדשה ...

Zarmushka

New member
אני ולא אחר

נכון לעכשיו, אני הצעיר שבמזדהים, ביום חמישי הקרוב, ה23.2 אחגוג את יום הולדתי ה18. הקשר של המשפחה עם מב"כ עבר מאח גדול לקטן חוץ מקפיצה על אח אחד באמצע, אני מאמין שהפרק הראשון שראיתי היה בערך בגיל 7, אבל הסרט הראשון שגרם לי לבכות ואני עדיין זוכר את זה, הוא מב"כ דורות, בגיל 5-6, זה הפריט מידע הגיקי שאני הכי מתגאה בו. לפורום נחשפתי במקור בעבודתי בצוות אייקון 2005 שהיה פרסום בפורומים ומאז אני מרחף פה, למרות זאת, הוספתי אותו למועדפים שלי רק לפני כשבוע. אני תלמיד תיכון בכיתה י"ב בריאלי העברי שבחיפה, לומד מורחב ביוטכנולוגיה ופיזיקה ונהנה מכל שניה. בעתיד אני מתכנן ללמוד ביוטכנולוגיה בטכניון. אני כתב יומן רשת מזה שנתיים וחצי בערך והוא חשוב לי מאוד. אני לא עובד, אבל בעל ניסיון במגוון רחב (מאוד מאוד מאוד רחב) של תחומים, אני מאוד טוב בניהול אנושי וביחסי ציבור באשר הם.

שלום, אני בא בשלום.

ניב הביא אותי לפורום הזה לפני בערך ארבע שנים ומאז נשארתי פה, פחות או יותר. לשעבר עורך יחד עם ניב את אתר אנטרפרייז ישראל זצ"ל, מסיים בימים אלה תואר במשפטים ואת העונה השביעית של וויאג'ר. אתם יכולים לקרוא לי, אבל לא בטוח שאני אבוא. live long and prosper.

NomadSoul

New member
out of lurk mode

אני מאיה, אני בת 12 אבל נולדתי לפני 32 שנים ושלושה וחצי חודשים.
התחלתי לקרוא מד"ב ופנטזיה כשמישהו בספריה העירונית בערד הוציא לי ספר מהיד ואמר "זה לא טוב, הנה תקראי את זה" ודחף לי ליד את תשעה נסיכים לאמבר.
התחלתי להיות טרקרית כשהתחילו לשדר את TNG - כש-TOS שודרה במקור עוד לא ממש הבנתי מה קורה, אבל השלמתי אותה אח"כ בזכות Star World.
את אנטרפרייז כמעט ולא ראיתי - הרמתי ידיים אחרי שפספסתי את רוב העונה הראשונה כי כל פעם שינו את שעת השידור - אבל חידשתם לי את החשק לראות.
ברוב שעות העירות שלי אני מפתחת תוכנה, בשאר הזמן אני אוהבת לחטוף מכות כל עוד שום דבר לא נשבר (לא, לא משהו כזה - בת 12, זוכרים?
סתם אמנויות לחימה). וזהו.

n i v1

New member
אין ספק שאת צעירת הפורום

12, מי היה מאמין... הילדים של היום זה לא הילדים של אתמול...

למעלה