שרשור היכרות

TheBursar

New member
אני כ"כ

מבין את מצוקת הזמן החסר שלך
גם אני סבלתי ככה בתקופתי במצ"ח ותגיד, בא לך לעשות הרצאה משותפת מתישהו?

HyperNovA

New member
אחחח חייבים איזה מפגש פורום...

ניב אני על סף דמעות כמו כהן וולקני שכרגע גילה כי אמא שלו קלינגונית (או משהו כזה...) ותגיד, על מה בא לך לעשות הרצאה ברסאר ?

TheBursar

New member
בוא נראה...

שנינו חוקרי מצ"ח (עבר והווה) אז אפשר משהו בכיוון החוק והסדר בתוך עולם מב"כ, או התפתחויות כלכליות וחברתיות (אני לומד כלכלה וחשבונאות ואתה מתעניין בסוציולוגיה...) אםשר למצוא משהו אני חושב לא?

n i v1

New member
מזמן לא שמעתי רעיון כל כך מרענן

שני חוקרי מצח עושים הרצאה באייקון על החוק והסדר במסע בין כוכבים. אייקון אייקון

HyperNovA

New member
יש משהו מגניב בזה ../images/Emo13.gif

אני זוכר שבפרק של DS9 שבו סיסקו נסע בזמן לתקופת TOS עם קירק וכל אלה, אז בסוף הפרק באו שני חוקרים של הפדרציה לחקור אם הוא ביצע שינויים כלשהם. או שזה בעצם היה בפרק שהוא חוזר למאה ה-21 ומחליף איזה מנהיג תקופתי כזה ששכחתי מה הוא עשה... הקיצר נראה לי אני אחקור את הנושא ואראה מה עולה.

n i v1

New member
אני לא יודע מה אתכם אבל אני

כבר מזמן הורדתי את האופציה לראות את השרשור הזה כמקובץ- טוב לי לראות איך הוא גדל מהודעה להודעה במקום להסתפק במספרים. אני רוצה לראות את כל העץ מומלץ!!!

cפיר

New member
אממ

כפיר, 18 ו11 חודשים, חייל.. למעשה מהיסודי אני צופה בST והסידרה הכי אהובה אליי היא הסידרה האחרונה שצפיתי בה וויאג'ר.. ד"א איפה הזה שקרא לעצמו "מפקד רומנאלי" ויש לו BC?? (בוא נשחק ברשת!:))

n i v1

New member
ברוך הבא

כמה זמן אתה איתנו כאן? אתה חדש פה, נכון?

היי אני אריאל ../images/Emo8.gif

אני הייתי בפורום הזה ממש בהתחלה שלו אבל לאורך הזמן כבר לא יצאתי חזרתי לכמה זמן ועכשיו אני נשארתי הניקניים שלי זה בגלל שהתחלתי בפורום הזה.

המשך../images/Emo13.gif...

אני בן 22 טרקי מגיל 10 מאז שהביאו את tng לחינוכית יש לי אח תאום שגם ממממש אוהב גם סטאר טרק וזהו. אני מאווווווד אוהב לקרוא ספרות של סטאר טרק יש לי ספריה ענקית של סטאר טרק באנגלית , אבל אני אוהב מאוד גם ספרים אחרים כמו כל סידרת חולית וגם שר הטבעות . אני עומד להתחיל בקרוב מכינה בסמינר הקיבוצים ואני גיי מחוץ לארון.

n i v1

New member
ברוך החוזר

פה זה תמיד הבית. מסע בין כוכבים זה הבית!

זה די הבית הרביעי שלי בתפוז ../images/Emo9.gif

האחרים הם פורומי הגאוה . אבל לסטאר טרק יש תמיד מקום בליבי

עב טוב

אני וינס, בן 19 (עוד חודש) מעפולה, הכרתי את מסע בין כוכבים בתור ילד קטן והייתי צופה בפרקים בצהרי היום באופן קבוע. אני בעליו הגאה של קעקוע של סמל הבורג. בעבר היה לי רעיון לפרוייקט מטאל שרובו יעסוק בליריקה שקשורה למסע בין כוכבים ושאר סרטים/סדרות גיקיים, אבל הפרוייקט מתקדם לאט מדיי ככה שהוא קצת מושבת כרגע לצערי (וגם בגלל שהלהקה השניה שלי מקליטה אלבום, אז צריך לסדר את העדיפויות). לצערי אני מבלה את רוב זמני בבסיס צבאי בקריית שמונה בתור אלחוטן. לא יוצא לי להיות הרבה בפורום זה (ובכללי בפורומים) בעיקר בגלל העובדה הזאת.

n i v1

New member
הייייייייי- זה היה אמור להיות

הקעקוע הבא שלי אבל תכננתי אותו קטן יותר ובשחור ועל זרוע שמאל. אין ספק שסמלי הגזעים בטרק הם מהיותר מוצדקים שיש ישר כוח. נ.ב- כמה זמן יש לך אותו כבר?

למעלה