שרשור היכרות

dudwity

New member
אני דודי ואני..

בן 25,דיי מפוזר על הרבה תחומים.. מדעים אומנויות בעיקר אוהב לבנות וליצור דברים מאפס עד למוצר מוגמר. כרגע סטודנט בבן גוריון. חובב סטאר טרק כזה שדווקא מתחבר יותר לדמויות ולעלילה מאשר לאחרי הקלעים..אני לא זוכר שמות של שחקנים או מי הפיק את הפרק ה 13 בעונה השלישית. וכמו שכתוב ליד הבחורה בתמונת השער בפלייבוי.. צנוע סימפטי רגיש בעל חוש הומור אוהב טיולים לאור ירח והקראות של שירה ווגונית באולם התרבות העירוני בשעות ערב מוקדמות.

AKIRA972

New member
OK עכשיו תורי

שמי משה שבח בן 23 גר בתל אביב כיום סטודנט שנה שנייה כלכלה. עד לא מזמן פעיל אקטיבי במועדון - לאחר ביטול אנטרפרייז "לקחתי פסק זמן" כיום משקיע יותר בלימודים ובשאר החיים. בקיץ הקרוב מתכנן טיול לארה"ב - experience בהחלט בתכנון - 40 שנה לא הולך ברגל. סדרה ראשונה TNG כששודרה עוד בערוץ 2 בצהריים למי שזוכר לפני משימה בלתי אפשרית. היו זמנים...

|מרימה את הכפפה|

אני נילי, בת 20, מעיר הקודש. כרגע בצבא אבל כמו שאתם רואים למטה בחתימה שלי- משתחררת עוד שניה בערך. (נטו- 20 יום!!) אני בפורום הזה בערך מהשבוע הראשון שהוא הוקם, אחרי שהמנהל הראשון, G.O.D הקדים אותי בכמה ימים והקים את הפורום הזה לפני שאני הספקתי לממש את הרעיון. תפוז היו אז בחיתוליהם. נכנסתי לניהול לפני שנתיים. התחלתי לראות מס"ב בכיתה ד' בערך, עם אחותי, בחינוכית 2 ששידרה את TNG. מאז ראיתי גם את רוב DS9 ו-VOY. (מחרימה את אנטרפרייז בינתיים.) התחלתי לראות גם בבילון 5 ("האאא!" אומרים עכשיו לעצמם חברי הפורום הזה, "היא אוכלת מהצד....") אבל אז הDVD שלי שבק חיים, והבבילונים עדיין עומדים בשורה על המדף בארון וממתינים לימים טובים יותר (לקחתי את כל העונות בהשאלה מחברה.) נראה לי שזהו.

EBow

New member
אני

ליאור 24.5 מת"א מתכנן להתחיל ללמוד הנדסת מערכות תקשורת בבן-גוריון בשנה הבאה ב"עולם שלי" בתפוז יש תמונה שלי מלפני זמן מה המעידה על אחד מהתחביבים העיקריים שלי עבדתי עד לפני זמן קצר בתמיכת אינטרנט התחלתי לאהוד מב"כ בערך מ-1989, כש-TNG שודרה עדיין בלבנון (את הפרקים ההם ראיתי עם שלג על המסך... מה לעשות, קליטה של אנטנות לא איכותית כמו כבלים או לווין...) ראיתי כמה פעמים את כל הסרטים של מב"כ ואת כל הסדרות למעט המצוירת הארורה ואני מחשיב את עצמי חובב אדוק למדי. הייתי גם אני פעיל ב-Starbase ולקחתי גם אני פסק זמן בתקופה של משה.

CaptainOok

New member
וואו, כמה אנשים חדשים...../images/Emo12.gif

שלום לכל החדשים (וגם לכם הישנים, אבל תפסיקו לישון כל הזמן - זה לא בריא
). היום בדיוק עשו לנו בעבודה יום אוריאנטציה, ועשו שם כל מיני הרצאות של המנכ"ל וראשי המחלקות הגדולות. משעשע שהשרשור הזה מזכיר לי את זה
אני אלון, א.ק.א. קפטן אוק. הניק הוא שילוב מנצח בין הטרקר שבי (להלן "קפטן") והאהבה שלי לטרי פראצ'ט (להלן "אוק". אוף, הרבה זמן לא קראתי ספר שלו
). אני בן 25 (בהכחשה) וחצי (בהכחשה כפולה), וגר ברמת השרון עם ההורים (בהכחשה משולשת). את מב"כ פגשתי בתור ילדון בן 6 או 7, למרות שלא ידעתי בכלל שזה מב"כ. הייתי צופה נלהב בתוכניות טלוויזיה באשר הן, וגם את TOS הקרינו אז, וגם את זה ראיתי. בדיעבד אני מבין שצפיתי ב-TOS, ואפילו ישבתי לראות את רוב הפרקים בתקופה שהיה לי את ערוץ ביפ, כך שעכשיו אני גם באמת מבין מה קורה שם. בתיכון האהבה שלי לסדרה גדלה יותר, כאשר פגשתי שני חבר'ה בכיתה שלי שגם ממש אהבו את זה, ואז גם היה לי עם מי לדבר על זה. אגב, אחד מהם הוא זה שמשרשר קצת מעליי - חיים חפר. חוץ ממב"כ, התחלתי לאהוב בכלל מדע בדיוני ופנטזיה, ואז גם הכרתי את עולם הספרים. אחד מהראשונים שדחפו לי לידיים היה "תשעה נסיכים לאמבר" הנפלא (כמעט באותו אופן שעשו את זה לך, מאיה). בי"ב בדיוק התחיל כל הבאזזז מסביב לכנס סקטור 972, כנס המד"ב הרציני הראשון בארץ, וכמובן ששלושתינו לא פספסנו אותו. היה נ-פ-ל-א! פתאום יש כל כך הרבה אנשים נוספים שאוהבים את זה! ואז בכלל לא היה אינטרנט בצורה שהוא כיום. התחלתי להכיר חבר'ה נוספים, בין היתר את ניב (מנהל הפורום) שהיה איתי גם כן בשכבה, והתחיל התהליך של הקמת מועדון סטארבייס972. הייתי שם בהתחלה, אבל משום מה אני לא זוכר מה באמת עשיתי שם
בכל מקרה, זה לא משנה, כי אחרי התיכון התגייסתי לשריון, ואז יצא שהייתי מנותק מציוויליזציה במשך 3 שנים. כשהשתחררתי, מצאתי את סטארבייס שוב, והתחלתי לעשות הרבה מאוד במסגרת הפעילות שלהם. אני מתגאה בעצמי על כמה וכמה דברים שיצרתי וביססתי במועדון. אגב, אתם מוזמנים לעצור אותי אם זה ארוך ומשעמם אתכם יותר מדי
באייקון 2003 הכרתי את נילי, המנהלת הנוספת כאן בפורום, והפכנו להיות חברים
(פרוטקציות בתפוז
) בקיצור, טו מייק א לונג סטורי שורט, כיום אני עובד היי-טק בורגני להפליא. אוטוטו אני מקבל רכב חברה, ואז אני גם מתחיל לחפש דירה משל עצמי (מישהו מחפש שותף?). אני ממשיך לאהוב את הסדרה בפרט והז'אנר בכלל, למרות שיש לי פחות זמן לעשות את זה. אה כן, ואני גם בונה כרגע את האתר של כנס פסח, עולמות 2006. אז אם יש תלונות לגבי עיכובים ודברים - אני הכתובת. אבל אל תצפו לתגובות

itstzar

New member
טוב אז גם אני

אז למי שלא יודע , אני איציק, ולא , אין שום הגיון בניק שלי, רק שהוא שלי עודלפני שבתפוז היו פורומים, בפורום אני מסתובב די מההתחלה למרות שלא ממש בפעילות יתר, עובד הייטק בורגני בן 26 שגר עם ההורים (מנהל רשת במפעל היי-טק ) איי שם בצפון הקר (למרות שהאמת די נעים בחוץ) נכון לעכשיו ראיתי כל פרק טרק ששודר, (כן, כן, כולל המצויירת ) חוץ מהעונה השלישית באנטרפרייז ואיזה פרק עלום בוויאג'ר, למרות שכמה פה נשבעו ששודרו, לא הצלחתי למצא אותם.... (טוב אל תתחילו, ראיתי, ואני מדחיק, לא היו ספירות ועוד לא עברו את וורפ 10 !!! ) טוב זהו בינתיים, מי שרוצה להכיר ולדבר איתי, בד"כ מצליח, אה, ואני לא
משה !!!

Kaneapua

New member
היי לכל הפורומיסטים.

אני KANEAPUA בפורום ו"רוני" בעולם הוירטואלי, וכנראה שאני היחיד כאן שראה את TOS בשחור לבן, כשהוקרנה לראשונה בארץ בימי שישי אחה"צ בערוץ ה-1 (והיחיד) אי שם בשנות ה-70 של המאה הקודמת. מאחר ולא התנסתי בפועל בטיסה במהירות קרובה ל-C ולא הושפעתי מאפקט יחסותי משמעותי, אתם יכולים לשער כי אני חטייר אמיתי, (אחד מזכרונות הילדות הראשונים שלי הוא צפייה בשידור חי בנחיתה על הירח - אפולו 11 ככל הנראה). אני חובב מד"ב מהרגע שהתחלתי לקרא (ורן וה.ג.ולס, אסימוב וכל השאר באו אח"כ) ומהרגע שאבי לקח אותי לקולנוע ל-2001 אודיסאה בחלל ויצאתי באמצע כי זה הפחיד אותי. אני אוהב מד"ב קשה, די נהנה מסרטים הוליוודיים (פסבדו מד"ביים) אבל ST זה בדם כנראה. מת על LEXX, ועל FARSCAPE, (כמה חבל שאין ערוץ SCI-FI בארץ...). אז שימשיך להיות סבבה...

CaptainOok

New member
מגניב../images/Emo13.gif

אני לא יודע אם יצא לך להיות בכנסים בארץ. תתפלא, אבל מגיעים לשם כל מיני אנשים בכל מיני גילאים. יש איזה בחור שנראה לי כבן 60+, והוא מאוד נהנה בכנסים האלה. אז לצורך העניין, אתה בכלל לא חטייר

Bajoran Priest

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif איזה יופי

מחמם את הלב לראות את כל החדשים והותיקים ומגניב שאפשר לעשות פה שרשור היכרות חדש גם 4 שנים בערך אחרי שהפורום נולד. בכל מקרה, אני משה (גולדמן). בן 20. גר בטבריה אבל מבלה כרגע את מרבית זמני בהר הצופים שבירושלים. עתודאי ליחסים בינלאומיים זו השנה השנייה באוניברסיטה העברית ולומד גם סוציולוגיה ואנתרופולוגיה. מחכה (לא מאוד בקוצר רוח) לחזרה לשירות שתגיע מתישהו אחרי סוף השנה הבאה. חובב מדע בדיוני ופנטזיה מאז ומתמיד, בערך, או לפחות מגיל 6. כמו שאפשר להבין, חלל עמוק היא אהבתי הגדולה מאז היסודי, אבל גם באפי וספרי מד"ב ופנטזיה טובים לא נמצאים הרחק מאחוריה (ופעם הייתי גם חובב נלהב של קומיקס- בעיקר אקס-מן). בפורום אני ידוע כודק באג'ורי ופנאט של חלל עמוק (אבל פנאט שפוי וביקורתי!). אני מהותיקים פה, הצטרפתי כמה חודשים אחרי היווסדו של הפורום, ומאז אני משתדל לשמור על הגחלת. לפני כשנה התחלתי להיות גם פעיל, פחות או יותר, במועדון, והעברתי מאז שתי הרצאות בכנסים, בנושאים הקשורים לפוליטיקה במסע בין כוכבים. עוד לפני כן התחלתי לכתוב דברים לאינטרנט, ואפשר למצוא כתבות שלי ב- ISF ובאתר המועדון. אה, ואני גם סקסי לאללה- תשאלו את משה ודוד.

n i v1

New member
אני חושב על זה כבר יומיים

וחיכיתי שמישהו אחר יאמר את זה במקומי

blondguy

New member
גם אני גם אני רוצה!!!

היי כולם, קוראים לי שי , סטודנט בן 25 להנדסת חשמל שלומד באורט בראודה בכרמיאל. התחלתי לבוא לבקר בפורום על בסיס קבוע אחרי הכתבה שהייתה באתר של סטרבייס על כך שסטר טרק בארץ דואך וגוסס.... כבר מגיל מעוד צעיר אני זוכר את ההוא עם האוזניים המוזרות... :) ואחר כך בתקופת בית הספר היסודי התחילו להקרין פרקים מה TNG. בתקופת התיכון שלי שוב התחילו להקרין TNG ואז כבר הייתי רואה באופן סדיר ואדוק :). ואז התחילו לשדר את DS9 שמאוד מאוד התאכזבתי ממנה בהתחלה...ראיתי אותה כבר מהפרקים הראשונים.... ובגלל הסידרה הזאת דיי איבדתי עניין... בתקופה מאוחרת יותר המשכתי לראות פה ושם פרקים מוקלטים של TNG... והתחלתי אחרי הצבא לקבל פה ושם פרקים של VOY שממש אהבתי אבל לא לפי סדר כרונולוגי כלשהוא וגם מעט מאוד פרקים וגם לא היה לי YES בזמנו... מאז תמיד אהבתי מסע בין כוכבים אבל לא ממש יצא לי לראות....בכל מקרה בקיץ 2003 הייתי פעם ראשונה מדריך במחנה קיץ לילדים ונוער בארצות הברית וטיילתי הרבה לפני המחנה ואחריו.... ואז הגעתי ללאס ווגאס וראיתי את הפלייר של מוזיאון סטר טרק וידעתי מייד שלא איכפת לי מה אני הולך לשם...וזה הדליק אותי מחדש....וגם קראתי במוזיאון איך ולמה קפטן גינווי קיבלה את דרגת האדמירל ובערך מה היה בפרק הסיום של VOY ואז אמרתי לעצמי שאני חייב אבל חייב להשלים חוסרים.... וממש ממש נהניתי מזה וחזרתי להיות אוהד אדוק! כמו כן הייתי שוב מדריך במחנה קיץ בקיץ 2004 והייתי אמור לנסוע לכנס בווגאס... כבר היה לי BOOK למלון הילטון , כרטיסי טיסה פנימיים בתוך ארהב.. כרטיסים לכנס ועוד... ושבוע לפני הייתי צריך לבטל הכל בגלל אילוצים של המחנה למרות שכשהזמנתי קיבלתי אישור מיוחד לצאת לחופש של 5 ימים באותם תאריכים...בקיצר באסה של החיים!!!!!!!!!!!!!! אבל אני אלך מתישהוא... ואז באייקון 2004 התנדבתי וממש נהניתי מזה... ובאייקון 2005 כבר הייתי בין אחראי הלינה והיה ממש סבבה מאוד נהניתי מהכנס, מהאנשים ובכלל מהאווירה. זהו פחות או יותר ובקיצור :*) LIVE LONG AND PROSPER

n i v1

New member
ברוך הבא ברוך הבא

אל בין קורותינו נראה אותך בכנס עולמות הממשמש?

blondguy

New member
עדיין לא יודע

תלוי במבחנים ובעוד דברים... יש גם מישהו שמנסה לשדל אותי לבוא לביגור למרות שמעולם לא התנסיתי בזאנר הזה.... ולא אוכל בוודאות להגיע ל2 כנסים.... יש גם ללמוד... עצם העובדה שהכנס בבת ים גם קצת "מרתיע" יהיו פחות אנשים, וגם לא יהיה לינה כך שזה מגביל מאוד יכולת של הרבה אנשים להגיע.... כשאני מגיע לכנס זה בעיקר בגלל האנשים והאווירה ולא בגלל התכנים למרות שגם מהם אני מאוד נהנה.... נחיה ונראה יש הרבה זמן עד אז...

HyperNovA

New member
It's Me !!

טוב אני דין, פעיל בפורום הזה כבר 3 שנים פחות או יותר. טרקר אדוק מאז גיל 7 בערך, מכור למדע בדיוני, טרק, בבילון 5 ועוד כל מיני זוטות בתחום המד"ב.
כיום אני משרת את המדינה בתור חוקר מצ"ח ומדי פעם עוד מספיק לפרסם איזה הודעה או שתיים בפורום
אני הייתי בתהליכי תואר במדעי המדינה ויחסים בינלאומיים ומקווה לסיים אותו אחרי הצבא. אני מאוד אוהב את כל התחום של מדעי המדינה, היסטוריה, פילוסופיה וכו'. כל התחום של טרק מאוד מושך אותי מגיל צעיר בגלל שאני מאוד מאמין ברוח האנושית המוצגת בטרק, ולעומת הרבה אנשים, אני חושב שעם רצון לעתיד טוב יותר, יהיה ניתן לממש את העתיד הזה שרודנברי וממשיכיו מציירים לנו. אני מקווה אולי בעצמי יום אחד לתרום למהלך שכזה... מי יודע ?

למעלה