וואו, כמה אנשים חדשים...../images/Emo12.gif
שלום לכל החדשים (וגם לכם הישנים, אבל תפסיקו לישון כל הזמן - זה לא בריא
). היום בדיוק עשו לנו בעבודה יום אוריאנטציה, ועשו שם כל מיני הרצאות של המנכ"ל וראשי המחלקות הגדולות. משעשע שהשרשור הזה מזכיר לי את זה
אני אלון, א.ק.א. קפטן אוק. הניק הוא שילוב מנצח בין הטרקר שבי (להלן "קפטן") והאהבה שלי לטרי פראצ'ט (להלן "אוק". אוף, הרבה זמן לא קראתי ספר שלו
). אני בן 25 (בהכחשה) וחצי (בהכחשה כפולה), וגר ברמת השרון עם ההורים (בהכחשה משולשת). את מב"כ פגשתי בתור ילדון בן 6 או 7, למרות שלא ידעתי בכלל שזה מב"כ. הייתי צופה נלהב בתוכניות טלוויזיה באשר הן, וגם את TOS הקרינו אז, וגם את זה ראיתי. בדיעבד אני מבין שצפיתי ב-TOS, ואפילו ישבתי לראות את רוב הפרקים בתקופה שהיה לי את ערוץ ביפ, כך שעכשיו אני גם באמת מבין מה קורה שם. בתיכון האהבה שלי לסדרה גדלה יותר, כאשר פגשתי שני חבר'ה בכיתה שלי שגם ממש אהבו את זה, ואז גם היה לי עם מי לדבר על זה. אגב, אחד מהם הוא זה שמשרשר קצת מעליי - חיים חפר. חוץ ממב"כ, התחלתי לאהוב בכלל מדע בדיוני ופנטזיה, ואז גם הכרתי את עולם הספרים. אחד מהראשונים שדחפו לי לידיים היה "תשעה נסיכים לאמבר" הנפלא (כמעט באותו אופן שעשו את זה לך, מאיה). בי"ב בדיוק התחיל כל הבאזזז מסביב לכנס סקטור 972, כנס המד"ב הרציני הראשון בארץ, וכמובן ששלושתינו לא פספסנו אותו. היה נ-פ-ל-א! פתאום יש כל כך הרבה אנשים נוספים שאוהבים את זה! ואז בכלל לא היה אינטרנט בצורה שהוא כיום. התחלתי להכיר חבר'ה נוספים, בין היתר את ניב (מנהל הפורום) שהיה איתי גם כן בשכבה, והתחיל התהליך של הקמת מועדון סטארבייס972. הייתי שם בהתחלה, אבל משום מה אני לא זוכר מה באמת עשיתי שם
בכל מקרה, זה לא משנה, כי אחרי התיכון התגייסתי לשריון, ואז יצא שהייתי מנותק מציוויליזציה במשך 3 שנים. כשהשתחררתי, מצאתי את סטארבייס שוב, והתחלתי לעשות הרבה מאוד במסגרת הפעילות שלהם. אני מתגאה בעצמי על כמה וכמה דברים שיצרתי וביססתי במועדון. אגב, אתם מוזמנים לעצור אותי אם זה ארוך ומשעמם אתכם יותר מדי
באייקון 2003 הכרתי את נילי, המנהלת הנוספת כאן בפורום, והפכנו להיות חברים
(פרוטקציות בתפוז
) בקיצור, טו מייק א לונג סטורי שורט, כיום אני עובד היי-טק בורגני להפליא. אוטוטו אני מקבל רכב חברה, ואז אני גם מתחיל לחפש דירה משל עצמי (מישהו מחפש שותף?). אני ממשיך לאהוב את הסדרה בפרט והז'אנר בכלל, למרות שיש לי פחות זמן לעשות את זה. אה כן, ואני גם בונה כרגע את האתר של כנס פסח, עולמות 2006. אז אם יש תלונות לגבי עיכובים ודברים - אני הכתובת. אבל אל תצפו לתגובות