שרשור היכרות

שאפולי

New member
שרשור היכרות../images/Emo45.gif

*זהו לא שרשור עדכונים* אז למי שמכיר אותי ולמי שלא אני שאפולי (או ליב
) ואני אנהל את הפורום בזמן המועט שנותר. בגלל שהפורום מקסים וגם הדיירים נאים בעניי- חשבתי לעשות איזה שרשור אישי יותר לפני שהתכנית נגמרת וכולם מתפזרים-- אולי זה גם יפתח פתח לחברויות חדשות שימשיכו אחרי התכנית
אז יאאלה, לענות:
שם:
מאכל אהוב:
ספורט אהוב:
שיר\להקה\סגנון מוסיקה אהוב:
תכנית הטלויזיה של כל הזמנים
תוכנה אהובה (מה גם לחנונים יש זכות קיום!)
פייבוריטית בתכנית:
מסמסים?
מה התכונה הכי מכוערת שנתקלתם בה בתכנית?
מי מכל יושבי הוילה היתה רוצים כחבר\ה?
מהו הקטע הכי מכוער שמישהו עשה בתכנית?
מי הכי ילדותי בבית?
מי חמישה הגולשים החביבים עליך בפורום?
<----- לא חובה כמובן מי שרוצה להוסיף תמונה- כולנו נשמח, מי שלא- לא :) זהו, אנשים, תעשו לי חיים קלים- יש לי חוסר ברזל
שיהיה לנו בכיף!

izmeral1

New member
מתאים כחול ומתאים כחול שפולי../images/Emo140.gif

בהצלחה כיף. נהנה בטוח. ערב רב לך לכולם.

עידמןן

New member
שלי ../images/Emo140.gif

שם: יואל גיל: 26 אזור מגורים: מרכז הארץ מאכל אהוב: פיצה ספורט אהוב: ריצה שיר\להקה\סגנון מוסיקה אהוב: מזיקה מזרחית תכנית הטלויזיה של כל הזמנים המומינים
תוכנה אהובה (מה גם לחנונים יש זכות קיום!) אני לא חנון
פייבוריטית בתכנית: אורטל מסמסים? לא
מה התכונה הכי מכוערת שנתקלתם בה בתכנית? אין
מי מכל יושבי הוילה היתה רוצים כחבר\ה? אין
מהו הקטע הכי מכוער שמישהו עשה בתכנית? כל התוכנית הזו קטע מכוער
מי הכי ילדותי בבית? אתי

SHELGIA21

New member
שלגיה - שלי../images/Emo39.gif

מגורים בצפון גיל סבתא זפטה אוהבת את אורטללללל
אוהבת סושי וסטייקים לא מסמסת רק בוואלה אתי עשתה כל כך הרבה קטעים שקשה איזה מהן הכי מכוער אבל הקטע האחרון שלה הכי דוחה הוא | "אשכנזים מסריחים" ילדותי? כולם אוהבת את הפורום יותר מהתכנית בהצלחה וניהול נעים גם לתקופה קצה

izmeral1

New member
אני זו אני חחחח. אבל כאן קצת פרטים? עלי......

בת להורים מצפון אפריקה הנאורה. חצי חצי אלגיר ומרוקו בגאווה מלאה. . ( מקונסטנטין עד להגעה לצרפת. ולארץ המקודשת שלהו ישראל
)))))))))))))))) נולדתי בצרפת אני ועוד שלוש אחים גם אחות מאב אחר. גיל בדצמבר 31- כמעת ארבעה אחים אחיות בני מזל קשת. יש לי בן בגיל חמש. עלה לגן חובה. מערכת יחסים יש בגלל זה לא מעלה יותר תמונה. לפייסוק נכנסת רק בשם אחותי. היקרה אני.. זה חני. משפחה בכול העולם. בית מסורתי מצד האם בכלל דוסים מתוקים. אני הכי חביבה שלהם גם ואני מאוד ליברלית. יד הדוד המבוגר גם מתאמץ לתת לי. אבל הם ואני מתמלאים בשמחה. כיף גם להיות מכול הגוונים. כן שומרת שבת. זה לא גז ולא לעשן. בגיל 16 גם היה לי -ועברתי הילה. שזה גם להיות בסוג של מדיה לבית אופנה בצרפת. דיגמנתי רק למען אחותי. מעצבת אופנה בעיקר בגדי ערב והכי זה שמלות התחרה שמולת כלה כמובן. היום אני לא הייתי עושסקת בזה . כי יש זמן והוא עבר לגידול הילד. ולא יכולה להיות בכול מקום. אני שף במקצוע נהנהת מזה ומתפרנסת מזה. תמיד המטבל היה לי הדבר הכי אמיתי. להגיע הביתה ולהתעג על דבר שאתה הכנתה. בגלל שאני בת זקונים להורי זל. האב נפטר צעיר הרבה. ומסביבה שחסר הורה או ההורה לא בבית. תמיד היה לי חשוב על האחים שהם לא היו חסרי חום ואוכל חם. כמובן טעים עד שהמסעדות מיאתנו רק בהפסד? יש הרבה חיים מלאים בהפתעות. אני אעלה תמונות של האוכל שלי? וגם שלי?
תמונה לפני כשנתיים? חיות מחמד שלי ולא שלי מטופלים אצלי. 4 כלבים עדיין יש לי כי הם מבוגרים קצת. חלק מהאחיין שלי. ושלי. כמו בן גם חתולים נוספו למשפחה - אחת פרסית והשאר . פשוט אספתי כאשר הרעים זורקים. מתגוררת בדירת. קרקע. וזה טוב לכולם. מאוחר בלילה. אנסה לעלות את התמונות. אם רוצים? נעים מאוד. פתוחה לידידות. תמיד. ולעזור תמיד.

KEEK

Member
לא עידכנו אותך שיש גם עונה 2 לתוכנית? ../images/Emo6.gif

שאפולי

New member
יותר נכון זה סיפור קצר

אבל קיק! אל תעצבן אותי על היום הראשון ותענה - נו אתה לא חייב לענות על הכל

קשקשה9

New member
היי ../images/Emo140.gif ברכות ובהצלחה למנהלת החדשה

מגורים-מרכז גיל מנטלי -עדיין בגיל ההתבגרות גיל כרונולוגי-47 אוהבת פסטות לא לוקחת ללב לא מסמסת לא עפה על אף אחד/ת שם אוהבת סדרות בריטיות מחבבת את דניאל ואורטל בורחת מקנאה ורוע טהור(רמז למי לא הייתי בוחרת כחברה) והכי הכי.....אוהבת את הפורום ואת הכותבים המוכשרים שיש פה

שאפולי

New member
תודה../images/Emo24.gif

הכי טוב להיות צעיר ברוח- כי אף אחד לא יכול לקחת את זה ממך.

למעלה