שרשור היכרות

thisisme4

New member
זו את בתמונה?? איזו מהממת

טוב אני גם עלמה אנונימית אבל אענה - שם: תקראו לי ME גיל: 23 אזור מגורים: ישראל מאכל אהוב: סושי מוזיקה - הכל חוץ ממזרחית וג'אז ומוזיקה של ערסים כושים - ראפ היפ הופ וטראנס. תוכנית של כל הזמנים - וואו, שאלה קשה.. בנות גילמור. פייבוריט בתוכנית - כל הזמן משתנה.. אבל עכשיו זה ליהי אורן קרן אורטל דניאל .. מסמסת: סמסתי די בהתחלה ומאז לא - אבל עכשיו החלטתי להעניק מעושרי הדל ומנכסיי הדלים מעט שקלים לטובת ליהי. התכונה הכי מכוערת - ההתעללות הנפשית של גב בקרן. מכל יושבי הוילה הייתי רוצה כחברה את דניאל. הקטע הכי מכוער שמישהו עשה בתוכנית - להביא את גב פשטי לוילה בתור רווק מספר 2 מי הכי ילדותי בבית - חן לוי.

שאפולי

New member
כן, אני, תודה../images/Emo9.gif

איך מסתדר שאת רוצה את דניאל כחברה אבל לא בעדה בתכנית?

thisisme4

New member
אני מאוד בעדה... וחושבת שמגיע לה לזכות

היא מותק.. אבל - כרגע אני רוצה לתת תמיכה לליהי.. היא בכתה אתמול בלילה לקרן שהיא מרגישה רע שהקהל לא אוהב אותה... היא ממש בכתה.. ליהי לא תזכה במילא! אני לא רוצה שליהי תזכה, אני פשוט רוצה שהיא תרגיש יותר טוב ולא תצא החוצה ותרגיש מפגרת..

adiyon2

New member
2pac../images/Emo99.gif

היתה תקופה שאהבתי מוסיקה שחורה. היום אני סתם אוהבת שחורים

או הללויה../images/Emo24.gif

שם: סיון גיל: 20++? אזור מגורים:מרכז מאכל אהוב:כרגע? מסטיק בזוקה ספורט אהוב: לצפות או לעשות? כדורגל לצפות (ובתקופות שאני לא מתפדלעת אז פילאטיס) שיר\\להקה\\סגנון מוסיקה אהוב: קורטוב מזרחית, הרבה מטאל,הרבה פרוג רוק, עברית ישנה והיד עוד נטויה.
תכנית הטלויזיה של כל הזמנים: סתם הדבר הראשון שעלה לי לראש.. "כנפי הרעם"
תוכנה אהובה (מה גם לחנונים יש זכות קיום!) LOST? לא יודעת נו! את מלחיצה אותי.
פייבוריטית בתכנית: נגיד באופן יחסי... לא משהו מיוחד.. אורטל.. דניאל.. ואיפה איילת?
מסמסים? בוודאי, כל יום. מה התכונה הכי מכוערת שנתקלתם בה בתכנית? אוף.. זה קשה לבחור אחת, ערמומיות מהדרגה הראשונה וכל המשתמע מכך, לרעה! מי מכל יושבי הוילה היתה רוצים כחבר\\ה? אף אחד. מהו הקטע הכי מכוער שמישהו עשה בתכנית? שיחות שטנה/עליהום על ליז/העובדה שהכולירות הכי גדולות שם כ"כ חסרות מודעות שזה מפחיד. מי הכי ילדותי בבית? אני אגיד שכולם. מי חמישה הגולשים החביבים עליך בפורום? <----- לא חובה כמובן יש יותר מחמישה, אבל הם יודעים מי הם

למעלה