שרשור היכרות

SHELGIA21

New member
כרובית../images/Emo41.gif המלצה שלי טעים פצצה../images/Emo6.gif

לאחר הניקוי, לתבנית עם נייר אפיה להתיז ספריי שמן ממיכל או למרוח עם מברשת כל שמן שאוהבים לפזר מעט שום בתנור מלח ופלפל וזהו להכניס על גריל עד שמשחים תלוי בתנור בערך 20 דק' גג להשאיר את הכרובית מעט קשה וקריספי ולא לתת לה להתעלף
בתיאבון אני גם מפזרת בתבנית כמה פטריות שמפיניון, הריח של הפטריה והמים שהיא מגירה מוסיף המון לטעם הכללי וגם אפשר לאכול את הפטריה הצלויה.

adiyon2

New member
עשיתם לי חשק לכרובית

מקווה שאני אמצא בסופר אחת יפה.

../images/Emo41.gifלגבי השאלה שלך

"איך קוראים לדבר הזה שאתי עושה כשהיא ערה?" קוראים לזה :נושמת.

meytula

New member
ליהי בהחלט נראית מצויין ומתלבשת סוף הדרך

גם אני אוהבת החלקה על הקרח,אני יכולה לצפות בזה שעות

adiyon2

New member
תתחדשי על הכחול

והנה אני שם: לא עדי גיל: זקנה בת 38 אזור מגורים: תל אביב מאכל אהוב: ג'אנק פוד ספורט אהוב: כדורגל (עכשיו צופה פחות) שיר\להקה\סגנון מוסיקה אהוב:נשללה ממי הזכות, מה שהילדים אוהבים, פרפר נחמד, שירי דיסני, לפעמים מסכימים לביטלס, פסטיגל. אוהבת את ג'ורג מייקל ובוי ג'ורג תכנית הטלויזיה של כל הזמנים: נמלטים תוכנה אהובה (מה גם לחנונים יש זכות קיום!): קומפי פייבוריטית בתכנית: פעם ענבר עד שהתחברה לקרן, היום אין. מסמסים? ממש לא, רק בוואלה מה התכונה הכי מכוערת שנתקלתם בה בתכנית? רכלנות וחרם מי מכל יושבי הוילה היתה רוצים כחבר\ה? אורן מהו הקטע הכי מכוער שמישהו עשה בתכנית?הליהום של ענבר על איילת, והליהום של ליז מי הכי ילדותי בבית? ליהיא

meytula

New member
מה עם יובל המבולבל??../images/Emo6.gif

ענבר היא אכזבת התוכנית בגדול.לא אשכח איך אהבו אותה פה ובכל מקום

רינתי77

Active member
שלום וברכות!../images/Emo140.gif

אז ככה: שם: רינת (הפתעה,הא..?) גיל: 47.75 אזור מגורים: באר שבע ספורט אהוב: אתלטיקה קלה מאכל: סטייק מוסיקה: בלוז תכנית טלויזיה: נשואים פלוס+ כל סדרה בריטית אין פייבוריטים לא מסמסת לא יכולה לבחור רק תכונה מכוערת אחת לא רוצה אף אחת כחברה קטע הכי מכוער: ענבר ואיילת בעיני כולם ילדותיים להחריד

meytula

New member
יוו נשואים פלוס../images/Emo47.gif

איזה סידרה נוסטלגית,צפיתי בה אולי 30 פעם וזה הצחיק אותי כל פעם מחדש.. כל האנשים שיש הם ילדותיים במצב מסויים השאלה מי ילדותי בכל המצבים

רינתי77

Active member
הם ממש דוגמה למשפחה הכי לא מתפקדת שיש

אבל מצחיקים ברמות היסטריות. רק מהפרצופים שלהם אני מתגלגלת מצחוק....

meytula

New member
גם אני!!

אחת הסדרות המצחיקות והכייפותל שהיו,חבל שהיום אין קומדיות כאלה ,הכל כל כך דפוק היום

meytula

New member
שאפולי איזה יפיפייה,בהצלחה בתפקיד../images/Emo24.gif

שם:
מיטל גיל:
25 וחצי אזור מגורים:
רמת גן מאכל אהוב:
לזניה
ספורט אהוב:
התעמלות קרקע שיר\\להקה\\סגנון מוסיקה אהוב:
שומעת הכל אבל אוהבת בעיקר רוק ופופ תכנית הטלויזיה של כל הזמנים
שכחתי איך קוראים לתוכנית עם סטיב ארקל
התוכנית הכי טובה מכל הזמנים לגמרי תוכנה אהובה (מה גם לחנונים יש זכות קיום!)
פיקסה פייבוריטית בתכנית:
דניאל דניאל דניאל
מסמסים?
לא כל כך אבל בגמר כן אסמס מה התכונה הכי מכוערת שנתקלתם בה בתכנית?
קינאה,סכסכנות מי מכל יושבי הוילה היתה רוצים כחבר\\ה?
אני רואה את עצמי מתחברת במציאות לבחורות כמו דניאל,חן,אורטל ,ליהי ולגמרי לגמרי איילת.אבל הכי הרבה דניאל איילת וחן בחורות עם ערכים הרבה בגרות ונסיון חיים. מהו הקטע הכי מכוער שמישהו עשה בתכנית?
קרן,כמעט כל דבר שהיא עושה מכוער בעיניי.באמת שלא חשתי בחיים אנטיגוניזם כזה כלפי אף אחד .בחיי מי הכי ילדותי בבית?
בן מי חמישה הגולשים החביבים עליך בפורום?
וואו יש לי הרבה יותר ,יש לי 13 לפחות

למעלה