כרובית../images/Emo41.gif המלצה שלי טעים פצצה../images/Emo6.gif
לאחר הניקוי, לתבנית עם נייר אפיה להתיז ספריי שמן ממיכל או למרוח עם מברשת כל שמן שאוהבים לפזר מעט שום בתנור מלח ופלפל וזהו להכניס על גריל עד שמשחים תלוי בתנור בערך 20 דק' גג להשאיר את הכרובית מעט קשה וקריספי ולא לתת לה להתעלף
בתיאבון אני גם מפזרת בתבנית כמה פטריות שמפיניון, הריח של הפטריה והמים שהיא מגירה מוסיף המון לטעם הכללי וגם אפשר לאכול את הפטריה הצלויה.
לאחר הניקוי, לתבנית עם נייר אפיה להתיז ספריי שמן ממיכל או למרוח עם מברשת כל שמן שאוהבים לפזר מעט שום בתנור מלח ופלפל וזהו להכניס על גריל עד שמשחים תלוי בתנור בערך 20 דק' גג להשאיר את הכרובית מעט קשה וקריספי ולא לתת לה להתעלף
![](https://timg.co.il/f/Emo6.gif)