אני...
קודם כל,מזל טוב על פתיחת הפורום ובהצלחה! =) גיל:17 וחצי. כמה זמן צמחוני?:מכיתה ה', גיל 11 בערך...6 וחצי שנים? מתי ולמה החלטתי להיות צמחוני: החלטתי בסביבות כיתה ד'-ה',היו לי שני אפרוחי מחמד שממש אהבתי(ז"ל,קראו להם ציפי ובן-לולו),ואיכשהו חשבתי על זה שזה לא הגיוני שאנחנו מטפלים בבע"ח שלנו,אוהבים אותם,מלטפים אותם,וכשהם גדלים פשוט רוצחים אותם רק כדי להינות מאכילתם. בעקבות השנים הצטרפו לכך רוב הסיבות שגורמות לאנשים להצטמחן:אפשר לחיות בלי זה,זו התעללות,מעדיפה שבע"ח יחיו בדיוק כמוני,וכו' וכו'. רגעים/ זמנים של שבירה?: אני מנסה להיזכר אבל לא היו כ"כ.. מכיוון שגם לפני היותי צמחונית הייתי אוכלת בשר שנחשב ל "לא טעים"-נקניקיות,המבורגר,וקציצות אמא,זה אף פעם לא חסר לי. מתישהו בכיתה ו' אמא שלי קילפה לעוף את כל העור,השאירה רק את הבשר הלבן,טחנה את זה דק דק,עירבבה עם פירה וטענה שזה טופו.כשגיליתי את זה,לא דיברתי איתה כמה ימים(שיא מבחינתי).היא עדיין לא קלטה שאני רצינית באותו שלב. עיגולי פינות: לפעמים אוכלת אוכל שבושל ליד בשר,לפעמים ממש לא כי זה נורא מציק לי. לגבי שמפואים וכו',משתדלת לשכנע את אמא לקנות מחברות שלא עורכות ניסויים,אבל לצערי היא עורכת את הקניות והיא לא בדיוק בודקת כל פעם =/ ועוד פרטים כללים על עצמי...: קוראים לי מוריה,עולה לי"ב(לצערי,מפחדת),ממש אוהבת שוקולד, יש לי כלבה מפונקת,אוהבת בע"ח ואנשים. יום טוב!