שרשור הכירות.

inulove

New member
שרשור הכירות.

מזמן לא עשינו כזה,וגם יש המון חדשדשים.. אז אני עושה שאלון כזה על אצמכם.. שם: כינוי: עיר: גיל: תיאור של עצמך: דמויות אהובות באינויאשה: דמויות שנואות: תחביבים: ואם אפשר תוסיפו תמונה..

inulove

New member
הינה שלי:

שם:דנה כינוי:inulove עיר:אריאל גיל:13 תיאור של עצמך: אתם יודעים...רגיל...עם קרניים,זנב ועין אחת..חח סתם סתם..אמ...שיער שתני ועיניים כחולות....אמ...ומה עוד? דמויות אהובות באינויאשה:אינויאשה,קוגה,סנגו,קגומה,שיפו,קירארה ומירוקו. דמויות שנואות:נארוקו.. תחביבים:מחשב,טלוויזייה, חברות,טיולים..

HAN2005

New member
אני

שם:חננאל כינוי:HAN2004 עיר:נתניה גיל:13 כמעט 14 תיאור של עצמי:שיער ועיניים שחורות, הכל סבבה. דמויות אהובות:אינויאשה,קאוגמה (למרות שאני מערער עליה בגלל שהיא כלבה) ושיפו דמויות שנואות:קיקיו ונארוקו (מתהבים יותר מידי) תחביבים:בילואים,אינויאשה,חברים,מחשב,טלווזיה,חברות

loligoth

New member
:]

שם: הדס... כינוי: loligoth. עיר: ת"א. גיל: 14 וחצי. תיאור של עצמך: טיפשה ומכוערת. דמויות אהובות באינויאשה: כולן... כמעט. אבל הכי הרבה את נאראקו, סאשי ורין. דמויות שנואות: קאדה. תחביבים: לצייר, לכתוב, לחלום [
],מחשב, מוזיקה...

keshush

New member
עונה

שם:קשת כינוי:keshueh עיר:נתניה גיל:15 תיאור של עצמך: מתולתלת מטורללת וג'ינג'ית דמויות אהובות באינויאשה:אינויאשה (אלא), קוגומה, שיפו, מיוגה דמויות שנואות:נאראקו וזהו תחביבים:לקרוא, לגלוש במחשב, לנגן, אינויאשה, לצייר (לא בהצלחה מרובה אבל עדיין), לראות סרטים

סאנגו

New member
ושלי!!!

שם: בר כינוי: סאנגו עיר: אילת תיאור עצמי: שיער שחור עניים חומות דמויות אהובות באנויאשה: אינויאשה(ברור!), קאגומה, סאנגו, מירוקו ו...שיפו!!! דמויות שנואות: קיקיו(*חמץ* *חמץ*) ונארקו(לגהנום!!!! תצטרף ל*חמץ* *חמץ*) תחביבים: T.V (אינויאשה ועוד סדרות אנימה!!!), מחשב (פורום אינו(ברור) ופורום מנגה אנימה, ושירים של אינו!!!), ואחרונים חביבים לצייר מנגה וטיולים...

NarakuDaBoss

New member
עכשיו אני!

שם: תום כינוי: NarakuDaBoss עיר: ירושלים תיאור עצמי: תלתלים מפוזרים לכול מקום, עור לבן, עיניים חומות, די רזה. דמויות אהובות באינויאשה: נ-א-ר-א-ק-ו!! (וגם קצת סשומארו) דמויות שנואות באינויאשה: קיקיו (זבל!) ושיפו (הוא פשוט תינוקי מדי). תחביבים: מחשב, לשמוע מוסיקת מטאל, אינויאשה (כמובן) וגם לצייר.

היי ../images/Emo13.gif

שם: עדן כינוי: פה בתפוז? עיר: יהוד גיל: 17 תיאור של עצמך: אממ אוהבת לצייר אנימה דמויות אהובות באינויאשה: אינויאשה כמובן, שהוא מתעצבן זה מצחיק :) דמויות שנואות: אני רק התחלתי לראות את הסדרה..:/ תחביבים: מוזיקה ציור וכל מני שטויות (יש פה עוד אנשים בערך בגיל הזה? חחחח

Mrs Love

New member
נמנמ...|קובות|../images/Emo130.gif../images/Emo119.gif

שם: ענבר
כינוי: Mrs love
עיר: פ"ת גיל: 14 וחצי תיאור של עצמך: רגילה לחלוטין
דמויות אהובות באינויאשה: קאגומה
דמויות שנואות: נארוקו
תחביבים: מחשב

סאנגו

New member
טוב...

יש לי אייסי אבל זמני כי אני לא בבית שלי אני בצפון אצל המשפחה... אז עוד 30 דק' אני יעשה לי אייסי....

למעלה