שרשור הכירות.

Buyo H

New member
ווה

שם: ענבר(ש)^^; כינוי: Buyo H (ד"א, יש אנשים שחושבים שH זה היגוראשי.. H זה Heavy!) עיר: מקום מוזר ליד רחובות גיל:14 וחצי תיאור של עצמך: יצור כזה דמויות אהובות באינויאשה: קיקיו, ססמאשי, האקודושי וראנקוטסו שהצטרף לא מזמן^_^ דמויות שנואות: פקצה, חברות שלה, קאדה, נאראקו תחביבים: מאווווו

MayaChan

New member
הנה שלי...../images/Emo140.gif

שם:מאיה כינוי:MayaChan עיר:גבעתיים גיל:עוד מעט 15 תיאור של עצמך:עיניים חומות,שיער חום מתולתל דמויות אהובות באינויאשה:אינויאשה(!),קגומה-צ'אן,סאנגו,מירוקו,שיפו. דמויות שנואות:קיקיו ונארקו(ברור!) תחביבים:אינויאשה(!),מחשב,טלוויזיה,ציור,מוזיקה.

התשובות שלי../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif../images/Emo39.gif../images/Emo142.gif../images/Emo39.gif

1)שם:שיר
2)כינוי:סוודר בסדר
3)עיר:שוהם
4)גיל:13 וחצי
5)תיאור של עצמי:יש לי שיער חום ועיניים כחולות-אפורות
6)דמויות אהובות מאינויאשה:אינויאשה,קאגומה,מירוקו,שיפו,שאנגו,וקוגה
7)דמויות שנואות מאינויאשה:נאראקו,וקיקיו
8)תחביבים:לראות-
,להתכתב בפורומים ובאייסיקו,ולישון
9)ואין לי תמונה שלי

SetoGirL

New member
../images/Emo11.gif|סטו|אינו| חדשה, ועונה ^_^

שם : עדי, לא לקרוא לי ככה. רק דידי ^^; כינוי : SetoGirL עיר : חור ליד חיפה <.<; גיל : 14 וחצי :) תיאור של עצמך : יצור מוזר. דמויות אהובות באינויאשה : אינו קון |מכורה| האובססיה המטורפת שלי ^_^ קאגומה, מירוקו, ססמאשי :}~ דמויות שנואות : קיקיוווווווווווווו! *מצטרפת לאגודה* *רעשן* *רעשן* אני שונאת אותההההה! >< תחביבים : אינויאשה ויוגיאו. החיים שלי. אה, לקרוא ולכתוב בכמויות D:~ תמונע : יש. לא תקבלו P: איכס. וד"א, אני קוראת בפורום הזה מאז שהוא נולד XD~ אתם מצחיקים.

Hotaru

New member
...

שם:הוטארו(הילה) כינוי:Hotaru עיר:ת"א גיל:16 תיאור של עצמך:שיער שטני חלק עם פוני ששואף להיות ארוך עיניים ירוקות..רזה מדי ._. ... דמויות אהובות באינויאשה:אינויאשה,סאנגו,מירוקו וסשומארו. דמויות שנואות:נארוקו תחביבים:לצייר מנגה..ובכלל לצייר,להתעסק עם חרבות.ס.ס;..לנגן בחליל..באורגן.ובדברים שאפשר לנגן עליהם.ס.ס;...לאסוף פיות זה תחביב?-.-

J e i n

New member
אוקיי

שם: ג'ני כינוי: ג'יין עיר: חיפה גיל: 13 תיאור: שיער חום גלי, עור מאוד בהיר (
), עיניים חומות ירוקות. שום דבר מעניין, רואים??? דמויות אהובות באינויאשה: בערך כולם חוץ מסשואמרו, ג'אקו ונאראקו. ולא כולל את כל מעצבנים למיניהם כמו זה שעשה את טסאיגה, החברות של קאגומה וכו'.. דמויות שנואות: נאראקו ג'אקן וסשואמרו. תחביבים: לשיר, לצייר, לשהות פה 24 שעות ביממה, ולקרא ספרי פנטזיה. תמונה: לא תקבלו

שלי../images/Emo9.gif

שם:אופיר כינוי:חתולימים עיר:ראש העין ה-ח-ד-ש-ה וה-י-פ-ה גיל:11 תיאור של עצמך:אני ילדה חביבה?!^^; דמויות אהובות באינויאשה:אממ... אינויאשה(?), קאגומה וקוגה. דמויות שנואות:ק-ק-י-ו-!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
תחביבים:
אני אוהבת חתולים, אוהבת את הסידרה אינויאשה, אוהבת לרכב על אופניים ורולר ולעשות עליו פעלולים וליפול..:)

אמממממ .......

שם:ענבר כינוי:The Purple Fairy עיר:אשדוד גיל: עוד שבועיים 17
תיאור של עצמי: אמממ .... לא יודעת יש לי שיער חום מתולתל, עיניים חומות ומשקפיים
דמויות אהובות: קגומה, מירוקו, סאנגו, סאשומרו, אינויאשה, שיפו דמויות שנואות:אין מישהו שנוא עלי במיוחד..... תחביבים: לא משהו מעניין במיוחד , מחשב, טלוויזיה, אנימה, ספרים That's It I Think

למעלה