שרשור הכירות.

inulove

New member
לי יש איסיייייייייייייייייייייייייי

289803275 (תגדילו את התמונה(אנימצייה)..

../images/Emo111.gif|בובספוג|

שם:
מירי-מרים
כינוי:
מירי או מריומה או ארטמיס
עיר:
רמת-גן
תיאור של עצמך:
אממ חיצוני או פנימי?!טוב אני חיצוני אני שטנית עינים כחולות ירוקות ואממ פנימי אני לא ממש יכולה להעיד על עצמי..
דמויות אהובות באינויאשה:
סשומארו,קיקיו נארקו אינו ועוד כמה דמויות משניות שעדיין לא הופיעו בסדרה..
דמויות שנואות:
אממ אין כאלה..
תחביבים:
שחיה,גולף,ביסבול,כדורגל,לשמוע מוזיקה ובעיקר כל מה שיפני

sintesis

New member
עונה

שם:אולי ביום אחר כינוי:sintesis עיר:קיבוץ, מה זה משנה איזה גיל:14 תיאור של עצמך:עיניים חומות, שיער חום שמתקרב למסרק מקסימום פעם בשבוע דמויות אהובות באינויאשה:אינויאשה, סשומארו, שיפו, מיאוגה, מירוקו, הילדה ההיא שסשומארו הציל, סוטה דמויות שנואות:קאגומה, קוגה, הוג'ו, החברות של קאגומה תחביבים:לנסוע על סקייטבורד, אינטרנט, לצייר, לראות אנימה

עונה !

שם:אור כינוי:אורוש ישוב:לפיד גיל:14 תיאור של עצמך: שיער ארוך, חום, עיינים ירוקות - חומות. דמויות אהובות באינויאשה: אינוישה, סושמארו, קגומה,קיקין דמויות שנואות: אין תחביבים:לשחק במחשב, לראות טי וי, לטייל, לשחק עם חברים.

PakoLina

New member
עוד אחד? טוב וואטאבר..

שם: נעם כינוי: אתם יכולים לראות לבד
עיר: שהם גיל: עוד שבוע בת 11 :) תיאור של עצמך:סתם ילדה עם שיער חום כהה שתמיד יש בו קשרים
דמויות אהובות באינויאשה: אינוש, קגומה, מירוקו, קירארה וססמאשי דמויות שנואות: קיקיו *רעשן*
*רעשן*, ונאראקו(ף) תחביבים: לרכב על סוסים, לישון, התעמלות קרקע, לישון, לקרוא, לישון, לצייר, להיות על המחשב הארי פוטר אינויאשה ולישון

PakoLina

New member
אוקע, תודה! עכשיו אני יודעת

שמישהו באמת קורא את מה שכתבתי
בעע אני אוהבת את הסמיילי הזה

Hadassmn

New member
אוקי.. היר איטס קום

שם: הדס. מעדיפה שתקראו לי מישל. כינוי: Hadassmn. הייתי משנה לMichelle אבל אין לי כוח. תיאור עצמי: כהה שיער חום-שחור (רוצה לצבוע קצוות ללבן..) עיניים חומות כהות.. מפחידה מאווווווווווד המלצה לא כדאי לכם לראות אותי. דמויות אהובות: אממ כולם. (חוץ מ*רעשן* חחחחחחחחחחחחחחחח) שנואות: אין לי ממש קיקיו די נוטה לשנאה חחחח). גיל: 13 ו5 חודשים (29.11). נראה לי טעיתי בחישוב. תחביבים: אממ TV לישון להיות במחשב ללמוד (סתםםםםם נראה לכם?!?!?!?!) לצחוק לאכול (וחבל שכך...)

ketty the sheep

New member
יש כזה שרשור בטאגליינז!!!

אבל אני אגיב בכל זאת, כי משעמם לי. שם: קטי. עיר: אשדוד סיטי.
דמויות אהובות באינויאשה: כרגע זה סשומארו. הוא פשוט נהדרנהדרנהדר! *-* תחביבים: מוסיקה, אנימה, יאוי, ציור, יאוי, ציור יאוי, אינטרנט, כנסי גיקים, מאנגה.

Fay Wood

New member
אני!! ../images/Emo9.gif

שם: אפרת.. אל תקראו לי ככה כינוי: פיי ווד- תקראו לי ככה!! עיר: שהם.. גיל: כמעט 14 תיאור של עצמך: עם משקפים..
שיער שחור... 3 ידיים ופרצוף של החיים בזבל..
דמויות אהובות באינויאשה: קגומה, אינויאשה, מירוקו, סאנגו, שיפו, קירארה, סותה (חמווד), קוגה ו... שכחתי מישהו? דמויות שנואות: קיקיו!!!! *מצה*
*מצה*, נאראקו הבן%^$^ אממ זהו תחביבים: לשיר, לשמוע מוזיקה, לעשות שטויות
, לראות אינויאשה, להיות במחשב... זהו

L 0 L

New member
עונה../images/Emo3.gif

שם: בת שבע כינוי: L0L עיר: ירושלים אבל אני עוברת לתל אביב גיל: 14 תיאור של עצמך: אה שיער ג'ינג'י שטני חלק עינים ירוקות כחולות ומה עוד? דמויות אהובות באינויאשה: אינויאשה מירקו סאנגו סשומארו רין שיפו וקירארה דמויות שנואות: נאראקו וקיקיו תחביבים: לשמוע מוזיקה
לגלוש באינטרנט לרקוד ולקרוא

אני ^__^

שם: ענבר כינוי: אה... אמא שלי קוראת לי לפעמים בונבון...^-^; זה נחשב? עיר: רגבים (זה קיבוץ, לא עיר. קיבוץ נידח לחלוטין) גיל: 12 תיאור של עצמך: שיער חום קצר, לרוב עם כלבה גדולה ולבנה שקשורה ברצועה (או לחלופין, רודפת אחרי הכלבה הלבנה הגדולה הנ"ל), ממושקפת,מעופפת.. דמויות אהובות באינויאשה: כולם (
) דמויות שנואות: אין תחביבים: סוסים, לצייר, לדבר אל בעלי חיים, לגלוש במחשב, ו... זהו

blck angel1

New member
../images/Emo41.gif ../images/Emo99.gif ../images/Emo41.gif

שם: נעם כינוי: נומי עיר: SIMS CITY גיל:15 תיאור של עצמך: משהו מוזר..שהתחפש לילדה חמודה :) דמויות אהובות באינויאשה: ססשאמרו!! דמויות שנואות: קוגה!! תחביבים: לצייר לנגן בגיטרה שלי!!! (חשמלית :) איבנז למועניינים) לשמוע שירים של אינויאשה ומטאליקה!!! והם מוצאים דיסק חדש!! חנקו!!

נ ו ע

New member
אני ^^

שם: נועה כינוי: נוע עיר: באמת חשבתם שאני אפרסם את זה פה, הא? גיל:13 תיאור של עצמך: אמ... ^^; דמויות אהובות באינויאשה: אינויאשה, מירוקו, סאנגו, שיפו, ססמאשי דמויות שנואות: נאראקו תחביבים: מחשב, לקרוא, לצייר, להיות עם חברות...

harar8

New member
טוב גם אני

שם: הדר. כינוי: harar8 (זה טעות בכינוי זה היה אמור להיות hadar, נו טוב....
) עיר: ראשל"צ. גיל: עוד מעט בת 18 תיאור של עצמך: יש לי שיער שחור ועיניים שחורות. דמויות אהובות: אינויאשה, סאשומרו, קאגומה, מירוקו, סאנגו, שיפו. דמויות שנואות: מירוקו וקיקיו. תחביבים: אוהבת לראות טלויזיה, אני מאוד אוהבת דרגון בול זי ואינויאשה אני גם רואה סדרות אנימה על המחשב ולצייר.

y a m i girl

New member
^^|מדוזה|../images/Emo82.gif

שם:נטע כינוי:טוני... עיר:איזור רחובות גיל:15(כמעט
) תיאור של עצמך:מעו.... אין כל כך מה לתאר דמויות אהובות באינויאשה:אינויאשה, סאשומארו, ג'אקוטסו, קאגורה, סאנגו, מירוקו... וזה ממשיך... דמויות שנואות:קאגומה, נארקו, רנקוטסו... גם זה ממשיך... תחביבים:אנימה, מנגה, ספרים, דרמה, סרטי אימה, נוע"ל וכו... בעערג

למעלה