שרשור הכרויות פורומי...

iba90

New member
שרשור הכרויות פורומי...

"לא טוב היות האדם לבדו"...כולנו מכירים את המשפט הזה, חלקנו מרגישים אותו יום יום. אולי אנחנו מוקפים באנשים אבל זה לא מצליח לשנות את ההרגשה שלנו, שאין לנו עם מי לחלוק, אין לנו את מי לשתף, אין לנו עם מי לאהוב. אני יודע שהפורום לא אמור להיות פורום הכרויות,אבל לנו בתור "חסרי ניסיון" יש "נושא משותף". באתרי הכרויות "רגילים"\פורום הכרויות בתפוז אין לנו מושג מי חסר ניסיון ומי לא. לכן אני חושב שכאן , כשאנחנו יודעים ששני ה"צדדים" מגיעים מרקע של חוסר ניסיון, אולי יהיה קצת יותר קל להכיר כאן ולהתגבר על החשש.

אני מודע לזה שלאנשים כאן קשה להחשף ולשים תמונה של עצמם...אבל אני מקווה שלא יהיה קשה לאנשים לכתוב על עצמם (גם ככה אנחנו חושפים פה על עצמנו לא מעט)...אז הנה...הבמה שלכם ואתם מין הסתם יכולים להשתמש גם במסרים בשביל לשלוח הודעות למי שמוצאת\מוצא חן בעינכם

יאללה הגיע הזמן להזיז דברים לא?

רעיון נהדר!

למרות שאחרי שחלקתי פה דברים דיי אינטימיים אודותיי, אני בספק למי יהיה האומץ להיפגש איתי

אבל כן, אני מעוניין להכיר, אם כי חלק מחוסר הניסיון שלי נובע מזה שאני חושש ממחויבות, ולאור זה שבשלב זה של חיי אני ממש לא חושב על הקמת משפחה עם ילדים. אבל זה לא אומר שאני לא רוצה לנסות.

המלצה קטנה,ברשותכם...

נסו גם להכיר מעבר לפורום הנפלא הזה,לא כל האנשים נבהלים או נרתעים מאנשים חסרי ניסיון...
האושר הגדול בחיים הוא להיות נאהב ומאוהב...
לאהבה יש פנים וצורות רבות..
אל תשארו בתוך ״הקופסא״,תשברו מוסכמות,תעזו!
יהיו כאלה שלא יקבלו אותכם אבל יהיו כאלה שיחבקו אותכם חזק!!
אל תפחדו לנסות...

שיהיה לכם בהצלחה

iba90

New member
זה מה שאני מנסה לגרום לאנשים לעשות...

לר הולך לי

סבלנות,זה יקרה בסופו של דבר...אנשים...

צריכים אט אט להסיר את חומות ההגנה שהם בנו מסביבם...

לבנות אמון לוקח זמן....

זה יקרה.

אמנם זה שורשר לסוף העולם

אבל כבר פתחנו הרי שרשור הכרויות בו כל אחד חפר על עצמו.. אז למה לעשות את זה מחדש?

iba90

New member
אז זה היה שרשור הכרויות כללי...

לא למטרה של באמת להפגש ולהכיר מהסיבה שיש כאן דבר משותף לשני הצדדים

askimosi

New member
גם אני לא ידעתי חשבתי שזה....

שרשמתי שאני אוהב תפוחי - אדמה יספיק אלא אם כן עשיתם עוד שרשור. אם כן אז לא הייתי פה יחסית הרבה
.
בנתיים קצת חושש לכתוב פה משהו ממש מפורט.בהמשך כמו שכתבתי זה יגיע
.עובד על זה

תחת גשר

New member
נראה לי שאפשר לנסות

כי בתאכלס כולנו פה למען אותה מטרה.
ובכל זאת כמו שאמרו לפניי רוב המצטרפים לפורום ניסחו "הודעת פתיחה" עם חשיפה פולשנית ..אני לפחות שפכתי את הקישקע וסיפרתי יותר ממה שאמא שלי יודעת עליי.
נראה לי שהשרשור ירוץ טוב יותר עם שאלות מובנות להיכרות.
כמו: שם-לא בא בחשבון, תמונה- ממ..גם לא, עיר- תלוי כמה זה קריטי פה. אולי איזור גאוגרפי?

אז אפשר ללכת על ..
מה מושך אותי אצל בן/ת הזוג?,מה מוריד לי אצל בן/ת זוג?,תמיד אומרים לי עלי ש...?
מקום בילוי מועדף?
,מאכל אהוב?,מה אתה עושה שאתה קם בבוקר?

אני יכולה להמשיך עד מחר.. בקיצור כל מיני כאלו שמאפשרים לזהות את ה"טייפ" ומשם יוכלו להמשיך לשיחות במסרים (עם אופציה לשם,תמונה ואולי גם מעבר
:)

iba90

New member
לזה בדיוק התכוונתי...

שאנשים יספרו על עצמם ומה הם מחפשים...לא שיתנו תאור מפורט של כל כל הנתונים ה"יבשים"...בדיוק כמו שעושים באתר הכרויות רגיל...מה מחפשים\מה רוצים....ויותר מהכל...מה מרגישים.

speed 2007

New member
דיבורים כמו חול ואין מה לאכול...שאני יתחיל?

קצת פרטים יבשים, גר במרכז בן 22 בקרוב, אוהב לשמוע מוזיקה ולעשות ספורט, ללכת לים.. דרך אגב אין לי בעיה להחליף תמונות בפרטי

מה אני מחפש? קשר זוגי\ידידותי\לא מחייב\ מה שבא ברוך הבא

איזה בחורה אני מחפש? בחורה שרוצה לצאת מהפורום הזה זה דבר ראשון, דבר שני פשוט בחורה שרוצה ללמוד על עצמה יותר ולנסות להנות מהחיים, קצת לצאת מהמחשבות שרצות לנו בראש.. ובסוף משאירות אותנו לבד, פשוט חבל על הזמן שלנו שאנחנו חושבים יותר מדי.. צריך לנסות דברים חדשים בחיים ככה זה עובד, לא?

למעלה