שרשור הכרויות פורומי...

כל הכבוד על האומץ

לא שזה מפתיע שהיה לך האומץ לעשות את זה ולאחרים לא, בהתחשב בתמונה

תמונה זה חשוב, חבל שרוב חברי הפורום כאן רק כותבים מלל.. לא מאמין במלל הזה כמדד להצלחה :-\

Hawkgirl

New member

לא ציינתי את העובדה שאני לא יודעת לקבל מחמאות.... אררר... כן... מתנצלת שלא אגיב על כך...

בכל אופן... אני די מכריחה ת'צמי לפרסם תמונה כי... אני שונאת ת'מראה שלי X_X"
(ולא, לא את המראה שמולה הצטלמתי, אלא איך שאני נראית P: )
so.... זה חלק מתהליך השינוי שאני עוברת I guess...

ואני מסכימה עם מה שאמרת {:
זה כנראה קצת רדוד, אבל אני חושבת שמראה חיצוני לא פחות חשוב מהפנימי {:
אני לא רואה עצמי יוצאת עם מישהו שלא מטפח עצמו ברמת המינימום, ודואג להתלבש כמו בחור ולא כמו ילד(כלומר, עם איזה טריינינג, נעלי ספורט מיימי אנטיוכוס וטי שירט ישן...).

אז גם אני אספר על עצמי

אני בן 33, גר באזור חיפה.
מאז ומתמיד היה לי חשש ממחויבות ממערכות יחסים. ולא, אני לא מאלו שאומר את זה כי הוא מעדיף "לזרום", "לפנק", ושאר מילות ה"קסם" של רוב גבריי ישראל

אני עוסק בהדרכה, אוהב מאוד לטייל ולהתחבר לטבע. מתעניין בכמעט הכל מהכל, בעיקר בתחומי המדע.
ואת הפטיש' שלי אתם כבר יודעים...

ועוד דברים...

כדי שזו לא תיראה כמו עוד מודעה יבשה באתר היכרויות...
אני חושש ממחויבות במערכת יחסים, אבל אני רוצה לנסות להכיר מישהי. חשוב לי שהיא תדע את המצב שלי, זה יכול מאוד להקל ולמנוע את הרגשת הלחץ, שבגללה הייתי "חותך" בדייטים.
יש לי לא רק חשש מהקטע הזוגי, אלא גם מהקטע האינטימי. יש לי קצת פחד במה.. לכן חשובה לי סבלנות גם בתחום הזה שבו אני דיי חסר ניסיון

בצדדים היותר חיוביים אני חושב שאני יכול להיות רומנטיקן הרבה יותר מהממוצע. אני טיפוס יחסית רגיש, לא שומר שום דבר בבטן, ומאמין מאוד בכנות וישירות במערכות יחסים וגם בחברויות. אני יכול לגלות לך עולם ומלואו - לקחת אותך איתי לטיולים, לקמפינג, (ברגל או באופניים), ולגלות לך עולם ומלואו, אם רק תהיי סבלנית איתי בדברים שרשמתי

אני חושב שאחרי כל מה שכתבתי פה בפורום,

ולא רק על הפטיש', אלא גם עם דרך הכנות והישירות שלי, אני לא חושב שיש ממש סיכוי של ממש שמישהי מכאן תרצה להיפגש איתי...
לאנשים בסופו של דבר, בתת מודע, גם אם הם לא מודים בזה, קשה לקבל אנשים כנים, גם אם כלפי חוץ הם היו רוצים שיתקשרו איתם ככה.

זה נכון, אך אל נא תהיה פסימי

מסכים לחלוטין עם מה שכתבת ("לאנשים בסופו של דבר, בתת מודע, גם אם הם לא מודים בזה, קשה לקבל אנשים כנים, גם אם כלפי חוץ הם היו רוצים שיתקשרו איתם ככה"). אבל אני לא חושב שיש לך סיבה להיות פסימי. מקווה שתמצא האחת שתדע להעריך את הכנות והישירות שלך.
בהצלחה!

The True G

New member
מצטרף..

בן 29, ממרכז הארץ.
גר עם שני שותפים שהם חברים טובים שלי עוד מלפני שהתחלתי לגור עימם.
אוהב מאוד בעלי חיים (במיוחד חתולים), על אף שאין לי מפני שהשותפים הטילו וטו... :(

התחלתי לעשן שנה שעברה (כן, בגיל 28 התחלתי לעשן), אבל מקווה להפסיק עד גיל 30.

כרגע, קשה לי לחשוף מעבר למה שרשום פה ובהודעות האחרות שלי בפורום.

תודה על ההבנה.

ג.

למעלה