שרשור הכרויות פורומי...

טוב מנסה להזיז דברים אצלי

אני בת 29 מאזור הצפון, לומדת תחום של טיפול רגשי.
אני חושבת שבזבזתי מספיק שנים בחיי במחשבה על איך רואים אותי אחרים. היום אני לא רוצה להיות תקועה בעבר, רוצה להתקדם ומחפשת מישהו שירצה לחוות איתי את החיים.
אני בגדול רוצה זוגיות, קשר מכיל ותומך. אני יודעת שיש לי המון לתת ואין למי..

jk244

New member
טוב

אז אני בן 26, סטודנט לתואר ראשון מאיזור הצפון. אממ... מה אני יכול לכתוב על עצמי?....נורא אוהב מוסיקה ( בעיקרון אני אוהב כמעט הכל חוץ ממטאל והסגנון האהוב עליי זה מוסיקה שחורה). בשמונה חודשים אחרונים נכנסתי חזק לכל הקטע של פיתוח גוף ( לא ברמה מקצועית, אבל אני קצת אובססיבי לגבי זה..חח..), אוהב קולנוע, אוהב לצאת למקומות יותר רגועים כמו איזה פאב נחמד, ללכת לשחק סנוקר וכו' ופחות מתחבר למקומות עמוסי אדם ורועשים כמו מועדונים ( אבל לא פוסל לחלוטין, פשוט מעדיף את הבילויים האחרים שציינתי). מה אני מחפש בבחורה?..מבחינת המראה שתהיה חמודה ( כמובן אם היא תהיה יותר מחמודה אני לא אתנגד..חח..אני לא בנאדם נורא שיטחי אבל המראה חשוב עבורי), אם היא תהיה גם בכל העניין של כושר זה יהיה אחלה, והכי חשוב שתהיה לנו כימיה ברמה האינטלקטואלית, כמו שאומרים שנהיה באותו ראש, שיהיו לנו תחומי עניין משותפים, שנהיה קודם כל החברים הכי טובים, מישהי שאיתה אני אחלוק ביחד את כל הקשיים וגם ההצלחות והשמחות שיש בחיים, מישהי שאני אוכל לחלוק איתה את האהבה שקיימת אצלי בלב ורק מחכה למישהי שתבוא ותקבל אותה (קצת נדוש אני יודע, אבל ככה באמת אני מרגיש). זהו, זה ככה על קצה המזלג ושיהיה בהצלחה לכולם!

GalaxyVoice

New member
טוב, אני Team player

בן 25 , סטודנט להנדסה מהצפון.

תחביבים : הייתי רוצה להגיד דברים אקזוטיים כמו התאבקות בדובי קוטב על חד- אופן או קפיצת בנג'י בעזרת אנקונדה אבל בתכל'ס זה בעיקר דברים רגילים.
התחביבים הראשיים אצלי זה לקרוא דברים על פיסיקה תאורטית ולשחק במחשבי מחשב (ספציפית במשחקי אסטרטגיה ו - RPG כמו דרגון אייג' למכירים). אפשר להגיד שאני דיי גיק אבל מבלי להכיר אותי קשה לזהות שאני אחד כזה ופלוס אני שונא להגדיר את עצמי במילה אחת (או כל אחד אחר)...
גם אוהב לרוץ כי אני אוהב את ההרגשה הטובה אחרי ריצה ארוכה , למרות שבתקופת הלימודים אני קצת מתעצל לרוץ .
וכמובן כמו כל האנשים בגילי יוצא לפאבים, הופעות כשיש וכשכל האופציות מוצו ואני ממש רוצה לבזבז סתם כסף אז גם למועדונים (למרות שמרגיש שם ממש לא קשור).

זהו אני מניח .

silverlet31

New member
נותן לזה ניסיון

היי

אני בן 24 מהמרכז, עובד כרגע בתחום ההייטק. אני נמוך מהממוצע אבל בעל מראה טוב.
שקט וביישן בהתחלה, אבל כשתכירי אותי תגלי בחור אינטיליגנטי, בעל אוזן קשבת וכתף, מישהו שתוכלי לסמוך עליו ולבטוח בו
אוהב לראות סרטים ולא רע בביליארד.. ויש לי עוד כמה תחומי עניין שלא אפרט בפורום :)
אני יכול לשלוח תמונה לנשים שיתעניינו בעזרת הודעות פרטיות

אני רוצה להכיר מישהי מקסימה ועדינה, מעדיף מישהי לא צינית וכזו שאפשר לדבר איתה על הכל..
לא ממש משנה לי אם תהיי גדולה ממני בכמה שנים
מעוניין אפילו סתם להיפגש ולתת ולקבל פידבאק איך אני נראה מהנקודת מבט של הבחורה, משתדל להיות לא שיפוטי.. ויודע שפידבאק אמיתי וכנה שווה זהב
אז אם את מעוניינת צרי קשר בהודעה פרטית :)

תחת גשר

New member
נראה לי שאפשר לנסות 2

בת 25 מאזור הצפון(שמתי לב שהרוב פה מהצפון. כנראה שבצפון בודדים יותר.. בואו נעבור!)
בעבר היו לי תחביבים. היום אני מרגישה שאין לי זמן לפתח אותם.
התירוצים הם:עבודה במשרה מלאה+לימודים. האמת היא: עצלנות.
מאוד אוהבת לטייל בארץ.. נחל/הר/מדבר רק תביאו לי מכנס קצר ובקבוק מים, לצלם.. יש לי רגעים מלאי כישרון. מוזיקה – יכולה להוציא ממני הכל! ובכל מצב. וכנגזרת אני מאוד אוהבת הופעות חיות, פאבים שמתנגנים על הגל הנכון ווליום חזק בבוקר. ספורט-אוהבת לרוץ אבל בגדול אני מאלו שכל פעם עושים מנוי לחדר כושר ולא מתמידים.
פלוסים ומינוסים:רגישה מאוד לסביבה ואליי, לא מקובעת ולא יכולה לסבול קבעון פרימיטיבי , כנה מאוד-קשה לי לשמור דברים בבטן ולעיתים עד חוסר טאקט (עובדת על זה), אדישה –לעיתים מעיד למי שמולי על חוסר עניין ... אני אומרת :פשוט לא אנרגטית קיצונית(גם על זה עובדת
)
.... בקיצור מציאה חח.
מחפשת אדם צנוע אך בעל דעה, מוסרי, שיכיל וימלא , ובעיקר יאזן אותי.. מבטיחה להשלים!
רצוי גם:נאה , אסתטי, אסרטיבי, גבוה ובעל חיוך כובש. "בגלל זה את לבד גברת!" אז גם אם לא ... זה בסדר:)

iba90

New member
נאה דורש ומקווה לקיים
חח

שואלים אותי למה אני לא רושם הודעה בעצמי...אז קודם כל אני שומר לי את הזכות לרשום הודעת היכרות בכל זמן בפורום. ה״תרוץ״ השני הוא
שאת האמת יש לי מישהי ״על הכוונת״...אני לא יודע מה ייצא מזה אם בכלל...אבל אני מרגיש שהיא באמת רוצה להוציא אותי מהמצב שלי ולגרום לי להרגיש טוב יותר עם עצמי ואני מרגיש שאני רוצה לתת לי הזדמנות לראות איך זה מתפתח. אם זה לא ייתפתח אני אשמח לפרסם הודעה כאן. שיהיה לכל מי שרשם כאן הודעה בהצלחה ואני גאה בכם!

בהצלחה מכל הלב

הבחורה שתהיה איתך תהיה בת ברת מזל :)

אנחנו הגברים צריכים/חייבים/אמורים לפרגן זה לזה!
אנחנו קבוצת התמיכה הכי טובה של עצמנו.

אני

רווק בן 42

מאיזור המרכז

דתל"ש

(למדתי כל הזמן בבתי ספר נפרדים וכדו' וכנראה זה חלק מהעניין)

די ביישן רגיש ועדין

מחפש מישהי דומה

לא מעוניין להתחתן כרגע מכל מיני סיבות אולי בעתיד הרחוק

אריאל362

New member
עכשיו אני

בן 43, רווק
שוכר דירה בתל אביב
גדלתי כדתי לאומי, כיום אני מסורתי
שקט, רגיש, רומנטי, שואף לרוחניות, לאמת, לצדק
חובב מוזיקה, ספורט
אנשים שיגרתיים וחומריים משעממים אותי
מחפש מישהי מיוחדת

askimosi

New member
אבל זה לטווח ארוך,כן?

בן 29 רווק,סטודנט נצחי,גובה ממוצע,מבנה גוף רזה(לא כחוש),נראה טוב לטעמי ולטעם אנשים שפעם היו והיום נשואים
,לא מעשן ולא שותה גם לא לוקח סמים,מהצפון.
כרגע התחלתי לעבוד על כושר
וגם שיער ולייזר - אאוצ'
.בהמשך אשלב עבודה פנימית להעלת הביטחון העצמי כידיי להיות פחות
.גם לפתח תחביבים לא יזיק לי.

אוהב לשמוע מוזיקה:בעיקר ג'אז(מישהו היה בפיסטבל הג'אז בים האדום באילת?),SOLFULHOUSE,LOUNGE,JAY KAY)לא מעריץ פשוט אוהב לשמוע את סגנון הפאנק - אסיד ג'אז שלו לייתר דיוק של להקתו Jamiroquai,גם SMOOTHJAZZ אחלה סגנון
.ומשחקי מחשב מידיי פעם בסגנון הישן והטוב

לטווח בינוני\ארוך שזה עד חצי שנה מהיום אוליי יקח פחות,מנסיון החיים מפתיעים כך שאם כול התכנונים תמיד יש הפתעות בדרך,מחפש את אותה האחת שתשלים אותי שפשוט יהיה כיף ומעניין איתה שתהיה חברה לחיים.
מה זה תשלים?זה כבר עניין של כימיה.אין משהו מוגדר כרגע לפחות.

askimosi

New member
אה וכמובן....

אי - אפשר קצת בלי שטחיות אז:שתהיה נאה ומטופחת בעיניי עם עדיפות להחלקה יפנית ניתן גם שיער פזור וגולש,כן כן ענייני פטיש
.ולא בחורה מלאה שזה לא לטעמי, עד גובה 1.70 שזה כן.

ivgy1980

New member
על "חוסר ניסיון" לא צריך לקבל מדליה

אם הייתי נותן לבעיית השמיעה שלי להשפיע עלי, הייתי נשאר בזבל.
אתם סתם עושים מזה עניין, זה בכלל לא issue.

נראה לי שיש לך בעיות אחרות

בכלל למה אתה כותב כאן?
אולי תסביר אחת ולתמיד
כדי להרגיש מרומם מאחרים
או שאתה נהנה מתשומי

askimosi

New member
כפיים לזורק המשפטים
....

נכון אין בכלל בעיות ודברים שמציקים,העולם מושלם ואוטופי,כול בעייה נפתרת תוך שנייה רק מפנטז שיש לי נסיון והופ, יש שפע של נסיון, ממש נפוליאון.עכשיו רק נשאר לכבוש חצי עולם

זה שיש לך בעיית שמיעה וזה לא מפריע לך סבבה אבל יש אנשים שזה כן מפריע להם והם מטפלים בזה או לפחות מנסים לשפר את מה שניתן לשפר על מנת להרגיש טוב עם עצמם,מה רע בזה?

זהו עכשיו אני חושב שאני נפולאיון,הלכתי לכבוש עולם

תחת גשר

New member
יש רוסים שמדברים עברית

מנהל פורום "ישראל ברוסית". למה לעשות מזה עניין?
כל אחד ונקודות החיבור שלו.

בטוחה שהכוונות שלך היו טובות. אבל זה לא צלח.

אם אתה מנסה להיות שלומלום בשדות זרים

אתה תפסיד את כולנו פה.

אתה לא יכול לכתוב כאן, במיוחד כשאתה מנהל פורום המתארח בפורום אחר, דברים המנוגדים לרוח הפורום
מתוך חסינות, כי אין לך כזו. כתבת דברים הפוגעים ביסודות הפורום ומי מהמנהלים יצטרך לתת את דעתו על כך

כדאי שתבין מה הולך כאן. אף אחד לא מחלק כאן מדליות, ואנחנו עושים בדיוק את מה שאתה לא מבין.
כשאדם חסר ניסיון מנסה להכיר חסר ניסיון אחר, הוא פותח לעצמו הזדמניות שאין לו כלפי בעל ניסיון,
וזאת מתוך חששות, חרדות, מחשבות כאלה ואחרות. מה שאצלך נראה פשוט, הוא רחוק מלהיות כזה
עבורינו.

בבקשה הזהר בכתיבתך כאן

מה אתה רוצה בעצם?

זה פורום תמיכה לחסרי ניסיון זוגי ומיני. לא נאה לך? אתה לא חייב להיכנס לפה, ואנחנו לא צריכים לקרוא את התגובות המיותרות שלך.

Hawkgirl

New member
היי {:

אני רותם בת 24 מהמרכז.
חובבת אנימה ומנגה לשעבר, אבל עדיין אוהבת את הז'אנר, וכמובן שאת יפן~

כרגע סטודנטית לאנימציה בת"א, מקווה לסיים עם זה כבר ולהתחיל ת'חיים ^^
הנסיון הזוגי שלי מסתכם בחודש זוגיות עם בחור מהצפון ואני שמחה שזה נגמר, כי הסתבר לי בשלב מאוחר יותר שהבחור בעל אינטיליגנציה ריגשית ששווה לזבל {:
(ובנוסף לזה, גם ההוצאה הכספית של הנסיעות לא עשתה טוב לחשבון הבנק שלי
ניחשתם נכון, אני לא עובדת כרגע {: )
בשנתיים האחרונות עברתי שינוי פנימי וגם חיצוני, אבל אני משערת שהביישנות וחוסר היכולת שלי לבטוח ולתת אמון באחרים עדיין נשארו.

ו.... קצת מביך כי עברתי על רוב ההודעות בשירשור ולא ראיתי שמישהו פרסם תמונה שלו XD
אז אני משערת שאהיה הראשונה......?
http://img854.imageshack.us/img854/276/stupidj.jpg

אשתדל להשאר בסביבה ולהגיב מדי פעם בפורום ^^
נעים להכיר! {:

למעלה