שרשור הכרות

vinney

Well-known member
שרשור הכרות ../images/Emo13.gif

לבקשת הקהל... אז ספרו על עצמכם - מי אתם, מה אתם, איפה אתם לומדים/למדתם/תלמדו/לא תלמדו, וכל פרט שהוא שאתם חושבים שיכול לעניין את כל חברי הפורום עליכם

shochat1

New member
אז ככה

שם: עידן לומד ב: אוניברסיטת בר-אילן שנה א' הנדסת מחשבים

ron369

New member
ויני, מה איתך?

אני רון, סטודנט לתואר ראשון באוניברסיטה הפתוחה, שהיה אמור לסיים הסמסטר את התואר (עד שביטלו לי קורס, שאני מקווה שיחזירו בסופו של דבר :'( ). עכשיו אני לומד רשתות, מערכות הפעלה, פרולוג, מבנים אלגבריים, וסדנה. חוץ מזה, מתגייס עוד בערך חצי שנה (כנראה לגאמ"א), וחושש מהרגע. זהו.

neko

New member
מחפש את עצמי

שיר קצר שכתבתי עם חבר לפני 10 שנים בערך: היכן היכן היכן אני? אולי שם בחצר? אולי פה במטבח? אולי בשירותים? ואולי בכלל בפח? ובנימה אופטימית זו, לאחר שחשפתי את יכולותי הליריות לראשונה בפורום זה, אני בן 25, למדתי תואר ראשון במדעי המחשב במרכז הבינתחומי, כיום אני עושה קורסים במכון ויצמן עם כוונה להתקבל בשנה הקרובה לתואר שני שם או בעברית (שמכירים בנק' הזכות כמובן), כנראה בכיוון של VISION. חוצמזה, אני מרביץ לאנשים שמעצבנים אותי ונמנע מחיתוך עורלות מטעמי קארמה רעה.

טיורינג

New member
ובכן

אני בוגר תואר ראשון במדעי המחשב מהטכניון. כיום אני לומד (לאט לאט) תואר שני במדעי המחשב באו"פ, וגם משמש שם כמנחה. שירתתי יותר מידי שנים בצבא (עתודאי...) באחת מיחידות המחשבים שלהם, וכיום אני משתדל להינות כמה שיותר מהחיים ולקחת אותם באיזי (כמה שאפשר).

ELIELI22

New member
שלום אני אלי

סטודנט למדעי המחשב האוניברסיטה הפתוחה, תוכניתן C . אני רוצה להמשיך ללמוד עוד דברים כל הזמן בעולם המחשבים ומחוץ לעולם המחשבים . וזהו .. בשכונה שלי לפני יומיים היה פיצוץ של חיסול חשבונות ואתמול בלילה רצחו מישהו רחוב לידי .. אז זהו !!

אמיתי ר

New member
אמיתי

זה אני. "שנה ג'" באוניברסיטה הפתוחה, מדעי המחשב כמובן. עד הסמסטר האחרון שירתתי תוך כדי בקבע מספר שנים. כעת, סטודנט משרה מלאה, ומנסה לסיים עד 2007א את התואר :)

הוליסטי

New member
ואני

מתכנת במשרה מלאה. מתמקצע בג'אוה. אבא ובן זוג. (ילד מדהים בן שנה וקצת.) וזה בשביל neko.. הילד שלי שלם ביותר
חוצמזה חזרתי לתופף אחרי המון שנים. אה כן, אני כבר סטודנט (לתואר ראשון) 10 שנים. השנה מסיים (נשאר לי פרויקט בג'אוה וקורס קליל בביקורת ... משהו) 7 שנים בפתוחה ולפני זה 3 שנים בב"ש... אל תשאלו. אגב, זה מצוין בבנק כי שי המון הטבות. מה עוד ?

גיל14

New member
אני גיל

בן 17, לומד מתמטיקה בבר אילן, מדעי המחשב בפתוחה, ואיך לעצבן מורים בבליך. אני מתעסק בעיקר בעצמי ובחברה, אבל מדי פעם מתכנת דברים קטנים, קורא מד"ב ופנטזיה (גם בא לכל מיני מפגשים של מוזרים, D&D וכיו"ב), Nintendo Fanboy מצוי, וזהו בערך.

gil levi

New member
מה איתך באמת, ויני?

אני גיל. עתודאי סמסטר רביעי (שנה שניה) לתואר ראשון דו-חוגי במתמטיקה ומדעי המחשב. נמשך למתמטיקה יותר ממדעי המחשב. סרט אהוב: snatch, pulp fiction. צירפתי תמונה מהטיול השנתי בי"ב. מצטער שהיא לא עדכנית, זו היחידה שיש לי. לא השתניתי הרבה. בעיקר הצטמקתי מאוד.

1ca1

New member
אוקיי

אני אסף, אני יצור מהפורום השכן (מתמטיקה), למדתי בבר-אילן מתמטיקה- שימושית, כרגע סטודנט באוניברסיטה העברית למתמטיקה-מדמ"ח-פיזיקה (עוד לא ברור לי כל כך מה אני עוד מרחיב חוץ ממתמטיקה) הסמסטר אני לומד אינפי 4,מבנים אלגבריים 2 (תורת גלואה),תורת המשחקים 2,מת"פ 2 (מד"ר),oop,מבנ"ת,חשמל ומגנטיות ומעבדה בפיזיקה. ואני שונא את תומר הרץ (והמבין :)=מי שלמד מדמ"ח בעברית) יבין...)

1ca1

New member
כן

בבר אילן אינפי 4 = גיאומטריה דיפרנציאלית (בעברית גיאומטריה דיפרנציאלית זה קורס לתואר שני, בו לומדים את אינפי 4 מהזווית היותר "מודרנית", ובאינפי 4 נשארים בשיטה ה"קלאסית")

1ca1

New member
בינתיים סבבה לגמרי

אבל זה צליל סלע מלמד, הוא גורם גם לתורת הקבוצות להיות מעניין :) (אבל בכללי תורת גלואה זה חומר מעניין...)

1ca1

New member
עד מתי parser?

לא נורא, סיימתי כבר את כל הפארסינג הבסיסי ואת בניית הביטוי, נשאר לי רק לעבוד עם המשתנים, ויש לי דחייה להגשה עד אחרי פסח :) והוא כזה בן-אדם רע, פשוט רע..., איך כמה אנשים אמרו לי, תומר הרץ חכם ושטן, אם הוא היה סתם דביל רשע, אפשר היה להתמודד איתו, אבל הוא חכם...

GuestOfHonor

New member
את מי צריך לשחד בשביל דחיה?

וכן, הוא בחור בעייתי. מעניין מי החליט לשים בידיים שלו את הקורס הזה.

למעלה