שרשור הכרות...

your avi

New member
שרשור הכרות... ../images/Emo24.gif

מכיוון שהפורום חדש, והאנשים חדשים ועדיין לא מכירים אחד את השני- הגיע הזמן לשרשור הכרות ראשוני. (העתיקו לעצמכם ופשוט שנו את התשובות...) שם: אביטל [כן, אני בת!] גיל: 15 מיקום: גרה בקליפורניה כבר שבעה חודשים. מדוע הצטרפת לפורום/ מה עניין אותך בו [סתם שנדע קצת יותר אחד את השני מבחינה פסיכולוגית]: כתיבת וקריאת יצירות של אנשים רגלים (הכוונה, לא סופרים מקצועיים) תמיד עניינו אותי. תמיד אהבתי לנסות לפרש את הסיפורים והשירים, ולנסות לנתח אותם מבחינה פסיכולוגית. כשגיליתי את הפורום הזה ממש נדהמתי. ככל הנראה אני לא אפרסם הרבה סיפורים שלי, כי אני עכשיו בתקופת יובש די ארוכה, מבחינת מוזה, אבל בשמחה אקרא ואנסה לעזור. תמונה

אני עונה...

שם:חסוי... אני רק יכולה להוסיף,שייש לי כינוי רשת נוסף- 'מחרוזת'. גיל: 35. מיקום:אירופה.אני פה כבר שנתייים וחצי.לפני כן גרנו6 שנים בדרא'פ. מצב משפחתי:נשואה+ילדה בת 6 מדוע הצטרפתי?: אני כותבת כמעט שנתיים.לאחרונה,הכתיבה שלי הפכה הרבה יותר אישית.אני כותבת את הדברים שאני לא מסוגלת לומר(או מסוגלת לומר רק לקרובים ביותר).השירים,הם כסות.תמיד אפשר להיתמם ולומר 'זה רק שיר,זו לא המציאות.זה לא ביוגרפי'....

imdark

New member
נהדר

שירה זו דרך נהדרת לומר מה שאת רוצה לומר בלי להרגיש יותר מידי חלשה זה משחרר וגם כיף ליראות אחריםמנסים לעזור ואולי אפילו עוזרים

...

שם: מממ עילום שם גם מתקבל כאן?
גיל: 17.5 (בקרוב החוקיות) למה הצטרפתי לפורום/מה עניין אותי: טוב אז ככה, אני נטולת כישרון כתיבה... ויש לי המון מחסומים יצירתיים, עד שאני מצליחה להוציא ממני משהו אני לא נוהגת לקרוא אותו שוב... אמממ אז אם אני אכתוב שטויות...תתחשבו... מממ הפורום נראה לי מקום חם שניתן להיות בו אמיתיים...

imdark

New member
אני אוהב שטויות

מה היה העולם של היום בלי שטויות? וחוץ מזה תכתבי כאשר את מרגישה נוח עם כתיבה עם את רוצה להוציע רגש ואת לא יכולה לכתוב תקחי נייר ותציירי קו שמראה מה את מרגישה עם את יכולה לצייר תציירי עם לא תצרחי או תכתבי שטויות אבל לעולם אל תתני לאי היכולת לכתוב יפה לעצור אותך מלהביע את הרגשות שלך

וואיי ממש רעיון טוב- עם הקו כי גם

לי לפעמים קורה שלא יוצא לי לכוב את מה שאני מרגישה

Rioter

New member
../images/Emo140.gif

שם: שיר. גיל: 13 (אני לא כזו פיצית-תמימה-וחסרת-אינטיליגנציה כמו שגיל 13 מייצג) מיקום: ראשל"צ. - הצטרפתי לפורום כיוון שאני אוהבת לכתוב, ופסיכולוגיה הוא אחד התחומים המרכזיים שבהם ארצה לעסוק בעתיד.

imdark

New member
בהצלחה

אני מקווה שלא תרגישי מאויימת מכל שגיעות הכתיב שלי ושיהיה לך נוח לדבר ולהירגע בפורום

מוּאה.[אני בצרפתית, לא נשיקה.@___@]

שם: ליטל. גיל: 14. מיקום: אי שם בצפון הארץ. מדוע הצטרפת לפורום/ מה עניין אותך בו [סתם שנדע קצת יותר אחד את השני מבחינה פסיכולוגית]: מעניין אותי שיפרשו לי יצירות מבחינה פסיכולוגית ולפרש לאחרים.[רק שאני לא מבינה איך לעשות את זה בדיוק.] תמונה: זה ממש משנה?

imdark

New member
כבר הזכרתי את זה בפורום

אבל גם אני לא אני רק רואה בזה אתגר ומנסה לקרוא בין השורות זה הכל רוב הסיכויים שלא תצליחי אף פעם לפרש בידיוק אבל יש סיכוי שאת כן עם כן אז יש סיכוי אולי קטן שתצליחי לעזור למישהו וזה די שווה את זה לא? בכל מקרה בהצלה ואני מצפה לקרוא

שלום!

שם: חן גיל: 15.5 מיקום: ראשל"צ. מדוע הצטרפת לפורום/ מה עניין אותך בו [סתם שנדע קצת יותר אחד את השני מבחינה פסיכולוגית]: אני אוהבת לפרסם את השירים שלי- ומעניין אותי כמה שיותר תגובות- אני גם אוהבת לקרא שירים של אחרים...

ב ן ח ו ר י ן

Member
מנהל
קצת על עצמי

שם: בן-חורין עיסוק: מטפל, גרפותרפיסט וגרפולוג מוסמך, בעל תואר שני בפסיכולוגיה התפתחותית-אונ' חיפה. מתפרנס מטיפול על-ידי כתיבה . גיל: 34 מיקום: חיפה מדוע פתחתי את הפורום: פחות או יותר הדברים מפורטים בהודעת המנהל. לתת במה ליצירות ולחשוף את כוחה המרפא של הכתיבה בעזרת הגרפותרפיה וכתיבה תרפוטית בכלל. כתיבה תמיד ענינה אותי בגלל העוצמה והקביעות שיש במסר הכתוב בניגוד לצורות אחרות להעברת תוכן.

imdark

New member
אני רוצה לומר משהו שיכול להפריע לך

מכיר את הפתגם תמונה שווה אלף מילים טוב אז בדרך כלל זה לא נכון רוב הפעמים תמונה שווה שתי מילים או שלוש אבל לפעמים תמונה שווה אלף רגשות וזה מה שבאמת חשוב אישית כאשר אתה מסתקל על תמונה המוח שלך קולט ופולת יותר מידע מאשר אתה יודע אותה מידע הוא בדרך כלל רגש שלא ניתן להסביר במילים אבל לאומת זאת כאשר צייר מצייר הוא הרבה פחות צלול מאשר כותב שכותב הכל תלוי באיזו צורה מסתקים על זה

ב ן ח ו ר י ן

Member
מנהל
למה זה יכול להפריע? וגם אם כן, אז?

הערות בכל דבר זה המקום, זה לא מפריע כל עוד זה נאמר בצורה מקובלת-כנל לגבי תגובות ליצירות.

ornit4

New member
ואני,

שם: אורנית (ידועה כ-ניתע) גיל: עוד מעט 14. מיקום: ליד ירושלים... מדוע הצטרפתי לפורום: אני מאוד אוהבת לכתוב, ופסיכולוגיה זה די מעניין. חוץ מזה, הייתי רוצה שינתחו לי את השירים מבחינה פסיכולוגית :]

imdark

New member
ינתחו אותם תאמיני לי

אל תדעגי בקשר לזה אני מעדיף לקרוא יותר מאשר לנתח אב לבדרך כלל זה פשוט מגיע אז אני כותב

למעלה