שרשור הכרות...

imdark

New member
קצת קשה להגיב אבלבכל זאת

אני מקווה שתאשי מה שבראש שלך בגלל שלא כל אחד מתחבר למילה הכתובה אבל בכל זאת לא לשכוח דבר אחד את צריכה למצוא דרך להוציע את הרגשות שלך כל אחד צריך בסופו של דבר השאלה היא איך ודרך אגב עם מעניין אותך אז מחקרים אומרים ש80% ממה שבני אדם אומרים בצחוק הם מתקוונים באמת אז יכול להיות שסאטירה היא באמת הדרך שלך להוציא את הרגשות וגם זה דבר נהדר אני רק מקווה שעם את פה תהני ואשנחנו נוכל להנות מזה שאת פה (אני אוהב את החזרות הללו הם גורמות לי להישמע מאוד חכם למרות שאני אידיוט)

Freaking Eyes

New member
אהלן :]

שם: מריה גיל: 15 [וחצי
] מיקום: חיפה, ק.אליעזר. מדוע הצטרפת לפורום/ מה עניין אותך בו [סתם שנדע קצת יותר אחד את השני מבחינה פסיכולוגית]: הוממפ...אני אחת, שכותבת הרבה. כל הזמן. כמשהו משמעותי[ואפילו לא משמעותי כ"כ] קורה, ישר עוברות לי שורות בראש שאני חייבת להעביר לדף. זה בא ע"י ביטוי, בשירים, בסיפורים פסיכופטיים, או בלמלות הרבה דפים במחשבות, מסקנות, תחושות וכ'ו... בעיקרון, זה סגנון חיי. אני כותבת דברים שאני לא אומרת בחיים האמיתיים, ומעט מאוד אנשים [אם בכלל] קוראים את מה שנכתב[מכיוון וכל דבר הוא מאוד אישי]. כשראיתי את הפורום הזה, נדהמתי ושמחתי שנפתח אחד כזה, אחר-כך חשבתי :" נעע. בטח לא יהיה לי זמן...ואני אזניח", אבל בכל זאת החלטתי לשים אותו במועדפים. כשוטטתי קצת , וקראתי, החלטתי שאין לי פורום מתאים יותר להיות בו מאשר זה. [סליחה על החפירה
]

מ ה פ כ ן

New member
נעים מאד, מהפכן...

אני מהפכן, עברתי משבר קשה מאד בעת היותי מ"פ במילואים בשטחים, מאז כתוצאה ממנו גם התגרשתי וגם הוכרתי כנכה צה"ל, בעוד כשבועיים יוצא לאור ספרי הראשון שכתבתי כתוצאה מאותו משבר ומתאר אותו בעיניים של הגיבור שלב אחר שלב, ספרי "פסיכופריחה" יוצא לאור בעוד כשבועיים בהוצאת תמוז... אשמח לבקר כאן, כי גם אני כותב מבפנים מה שמעיק על הלב...

מ ה פ כ ן

New member
תודה לך ידידי !!!...../images/Emo24.gif

אני מבטיח להודיע לך ולכולם בבוא העת, בעוד כשבועיים לערך..., בינתיים אולי אצרף כאן משהו שכתבתי...

Lost Lullaby

New member
היי

שם: ליבי גיל: 16.5 מיקום: נתניה מדוע הצטרפת לפורום/ מה עניין אותך בו [סתם שנדע קצת יותר אחד את השני מבחינה פסיכולוגית]: אני כותבת לפעמים, בדר"כ כדרך לשחרור לחצים\רגשות, וזה עוזר לי. אני חושבת שזה המקום בשביל זה, וכמו כן מעניין אותי לקרוא יצירות של אחרים... נסתפק בעין שלי P:

טובא

New member
ועכשיו תורי

שם:רז גיל:21 מיקוםת"א מדוע הצטרפת לפורום/ מה עניין אותך בו [סתם שנדע קצת יותר אחד את השני מבחינה פסיכולוגית]: אני כותב המון. גם שירים וגם סיפורים קצרים(ואפילו מסיים ספר אחד עכשיו)ומאוד מעניין אותי לראות איך אפשר להשתמש בכתיבה לטובת ריפויי וסתם לנתח את הטקסטים שאנשים יכתבו פה ואולי אפילו ינתחו את שלי. ואפילו יש לי בלוג הנה הקישור

ובכן..

שם: הדר גיל:18 עוד חודש. מיקום: ת"א. מדוע הצטרפת לפורום/ מה עניין אותך בו [סתם שנדע קצת יותר אחד את השני מבחינה פסיכולוגית]: אני כבר הרבה זמן חיפשתי פורום יצירה שיענה על הדרישות שלי -הבנה פסיכולוגית.

Coila

New member
מתפקדת ../images/Emo13.gif

שם: חסוי גיל:28 מיקום: בבית שלי ליד המחשב. מדוע הצטרפת לפורום/ מה עניין אותך בו [סתם שנדע קצת יותר אחד את השני מבחינה פסיכולוגית]: אני אוהבת לכתוב, לרוב לא בעברית אבל יש לי גם כמה דברים בעברית. אני רוצה ללמוד על עצמי יותר דרך הכתיבה.

למעלה