שרשור הכרות...

זה ממכר

New member
אממ הנני

שם - טים גיל - 18.5מיקום - צפון קריות מוצקין מדוע הצטרפת לפורום/ מה עניין אותך בו כתיבת וקריאת יצירות של אנשים רגלים (הכוונה, לא סופרים מקצועיים) - אני מאוהב אוהב לכתובהתחברתי לכתיבה מאוד גם בדרך הבלוגיה שלי אני מוצא בזה גם דרך לברוח תחביב כזה לכתוב מאוד נקשרתי לזה ורוצה לפתח את זה גם הפסיכולוגיה זה הדברים שאני כותב זה לא בהכרח סיפור או שיר למרות שבשירים שהייתי כותב - רובם אם לא כולם בסגנון ההיפ הופ היו מדברים על המצוקה אף שיר אולי בודדים הושלמו במולאםתמונה - נראה לי אני מוותר עלזה

imdark

New member
גם אני

בתור מישהו שקרא הרבה פילוסופיה אני מעדיף את הפילוסופיה והפסיכולוגיה שיש בחיי היו יום ובסיפורי אנשים רגילים יותר מאשר סופרים ופסיכולוגים שמשתמשים באלף ואחת דרכים להסביר משהו שאין לו הרבה חשיבות עם בכלל בכל מקרה אני לא כל כך בקטע של היפ הופ אבל אני אשמח לקרוא

טוב אז ככה...

שם: הילה גיל: 15.5 מיקום: אי שם בישראל מדוע הצטרפתי לפורום: נראה לי פורום מענין.אני אוהבת לקרוא שירים ולפעמים גם כותבת.

imdark

New member
בכיף

סתם שאלה מה את בידיוק אוהבת (כלומר עם את יכולה לומר)? ודרך אגב הילה יש סיכוי שאני מכיר אותך? כשראיתי את ההודעה שלך ניראה לי שזיהיתי משהו קוראים לי מיכאל קריס אני גבוהה מחוצ'קן עם שיער שחור יש סיכוי שאולי פגשתי אותך?

היי מה המצב מיכאל?

אממ..יכול להיות שאני מכירה אותך..רק תגיד לי מאיפה אתה? ולגבי השאלה שלך.....לא הבנתי מה הכוונה "מה את בדיוק את אוהבת"...אם תוכל לפרט יותר...אני אענה לך בשמחה... יום טוב ידידי

imdark

New member
הרצליה

והיתקוונתי עם את נהנית כמוני לקרוא בין השורות ולנסות להבין בגלל האתגר או שאת נהנית מהסדר המילים והרגשות שאדם מציג בזה

imdark

New member
שלום

שם:מיכאל קריס תאור: צורת חיים מבוססת על פחמן אשר מכונה בשמה שלה אצמה בן אדם אשר ברגע זה נעה על כדור במרחב הזמן על הקצוות הפנימיים של גלקסיית שביל החלב במערכת כוחות משיכה (או איוותי זמן חלל קוסמיים תלוי לאיזו תאורייה אתם מקשיבים) תלויים זה בזה אשר מכונה מערכת השמש בתוך מיקום XY על הספרה שמכונה מדינת ישראל ובתוך תת מיקום המכונה הרצליה אני בן 16 פעמים 365 פגיעות של אור הכוכב המרכזי במערכת הכוחות שמכונה השמש במיקום הXY שבו אני נימצע עם מישהו צריך תרגום שיבקש בכל מקרה אני אוהב לכתוב כשיש לי מה ולקרוא כשאין לי שום דבר אחר ואני נהנה לצייר (התחלתי לצייר לא מזמן בגלל שאני רוצה להיות אנימטור) ואני משחק בהצגות(לא שחקן כעסק אבל אני נהנה מהרעיון שבאזרת משחק אתה יכול לשחק ברגשות של אנשים) מבחינה פילוסופית אני מחפש את הסיבה לרצון לחיים כלומר הסיבה לחיפושם האין סופי של חלבונים להמשכם והמשך קיומם (גם צורות החיים הראשוניות "רצו" להיתקיים המכנה המשוטף היחיד הוא הדי אן איי אבל למה פשוט חומ כמו הדונאריק ניוקטיק אסיד גורם לרצון להיתקיים נישגב מבינתי בגלל זה אחד החיפושים שלי הוא בתחום הפיסיקה והכימיה) בכל מקרה אני דילקסי ברמה נמוכה ונחשב גאון (למרות שאני לא סובל את ההגדרה הזו אלא אני רק מציין עובדה) בכל מקרה אני בפורום הזה בגלל שאני צריך מקום בו אני יכול לדבר ואנשים יכולים להקשיב

your avi

New member
אוו...

אתה מעניין. ומערכת כוחות משיכה, תודה רבה. זמן ועיוותי זמן הם המצאות של בני אדם.

imdark

New member
../images/Emo32.gif יש רעיון בפיזיקה שניקרא

(אני לא מאניין אני מוזר ואני גאה בזה) פרדוקס התאומים עם תקחי שני תאומים מרגע לידתם ותטיסי אותו קרוב למהירות האור מחוץ לכל מערכת כבידה ותשווי ביניהם תגלי שזה שחי על כדור הארץ חי הרבה יותר מהשני והוא מבוגר יותר וזה בגלל שתי סיבות ככל והגוף מהיר יותר כך הזמן שעובר בשבילו איטי יותר ובגלל שבסופו של דבר אין דבר כזה כוח כבידה זהו החלל שעקום ולא איזה שהוא כוח שמעקם אותו ככל והמסה גבוהה יותר כך עיקום החלל עמוק יותר וגדול יותר אבל שני הדברים הללו קיימים רק בגלל תורה מעוד מסויומת בפיזיקה אשר מכונה תורת היחסות הכללית כמובן שעדיין לא קיימת דרך להיות בטוח בזה בגלל שתורת היחסות הכללית יוצאת בניגוד די גדול למשהו אחר שניקרה תורת הקוונטים אבל אני לא רוצה לשעמם אותך

your avi

New member
הממ...

תורת הקוונטים לא באה כנגד תורת היחסות הכללית. דווקא איינשטיין התעניין מאוד בתורת הקוונטים, וזה לא נוגד את זה. וזה לא משעמם אותי, אני די ידעתי את זה עוד די ממזמן...

imdark

New member
תסלחי לי

איינשטין היה אחד מהמתנגדים הגדלים ביותר לתורת הקוונטים אולי מוקר לך המשפט "אינני מאמין שאלוהים משחק בקוביות עם היקום" חוץ מזה חלק עצום מתורת הקוונטים מתנגש בתורת היחסות בכלל ותורת היחסות הכללית בפרט אחד הוא המשיכה בין כוכבים למרות שתורת היחסות הכללית הוכחה כנכונה תורת הקוונטים אומרת שאכן קיימים חלקיקים שמושכים גופים למסות אלו ניקראים גרביטונים כאשר תורת היחסות הכללית אומרת שגופים בעלי מסה נימשכים זה לזה בגלל שכמויות של מסה מעוותות את מרחב הזמן-חלל

../images/Emo3.gif גם משי

שם: משי גיל: 18 מיקום: מרכז הארץ מדוע הצטרפת לפורום/ מה עניין אותך בו [סתם שנדע קצת יותר אחד את השני מבחינה פסיכולוגית]: ספרות ופסיכולוגיה מאז ומתמיד היו המקצועות האהובים עליי, ובכלל, אני מאוד נמשכת לשני הנושאים הללו.

נעים מאוד

אני צוקוצונה או בקיצור צ'וקו בת 27 ובין יתר עיסוקי הרבים נהניתי לכתוב ולקרוא יצירות

BlackEyed

New member
שלום שלום. :)

שם: תמר גיל: 16.5 מיקום: תל אביב הצטרפתי לפורום כי אני דוגלת במודעות עצמית (גם אם זה כואב, כי צריך להכיר בבעיה טרם שאפשר לפתור אותה) ומעניין אותי להיחשף ליצירות של אנשים שונים.

ruthei

New member
מדוע הצטרפתי

עוסקת באימון אישי בכתיבה, ואוהבת לקרוא ולהתרשם מיצירות של כותבים שאינם מפורסמים עדיין. תחום העיסוק שלי נוגע, בין היתר, לכותבים שמעוניינים להוציא ספר. מלבד זה יש לי עניין גם בעולם הפנימי של נערים ונערות. בימי נעוריי נהגתי לכתוב שירים בכל פעם שמשהו הכביד על ליבי, ריגש אותי,ציער, שימח, איכזב אותי וכו' וכן כתבתי יומן שבו שטחתי והוצאתי דברים שלא יכולתי לומר בע"פ. אני משוכנעת שהכתיבה היא כלי מעולה להתמודדות עם קשיים ו/ או מצוקות של העולם הפנימי והחיצוני שלנו. הנייר לעולם לא יבגוד בנו, לא ילעג, לא ימעל באמון שלנו. וכאן יש עוד יתרון - האפשרות לפרסם בלי להיחשף. רותיא.מאמנת אישית בכתיבה

שאלה

רותי, מתוך סקרנות למה הכוונה אימון אישי בכתיבה. האם זה מהתחום התראפויטי או שמו יעוץ פילוסופי וכד'?

ruthei

New member
מה הכוונה באימון אישי בכתיבה

האמת היא שהרגע הסברתי (בהמשך) מהו האימון האישי - בתגובה לשאלה של בן חורין. אוסיף רק ואומר שלא מדובר בתחום טיפולי או ייעוצי כלשהו. כמובן, האימון הוא אינדבידואלי ומתאים לצרכים של הפרט. אחד מעוניין להוציא לאור ספר שמספר את סיפור חייו, והאחר מעוניין לכתוב כדי להחצין רגשות, כדי להתמודד עם מציאות היומיום.. על כל פנים, כיוון שאיני רוצה לחזור על דברים שכבר כתבתי, אומר רק שאם יש לך שאלות נוספות, אשמח מאד לענות עליהן. האתר הזה הוא ברכה של ממש! כי אני מאמינה (מתוך ניסיון) שכתיבה היא כלי ביטוי מעולה שעשוי להועיל לכל אחד. (גם אם אין שום קושי ושום בעיה). אשמח לענות על כל שאלה שתתעורר. רותי א. מאמנת אישית בכתיבה

ruthei

New member
פירוט בעניין אימון בכתיבה

ראשית אני מברכת על הרעיון לפתוח אתר כזה, שלדעתי, הוא בעל חשיבות מאין כמוה. אני מאמנת אישית בכתיבה ובדרכי הבעה נוספות. האימון נועד לאנשים המעוניינים להוציא ספר המספר את סיפור חייהם או סיפור אחר, וזקוקים לאימון בכתיבה ו/ או בארגון הכתיבה ואו במבנה הספר ו/ או בלשון ובסגנון שלו. האימון מיועד לכאלה שכותבים - כתבו ויש להם חומרים במגרה (סיפורים, שירים, התחלה של רומן), וסבורים שהנה הגיע הזמן לפרסם את יצירותיהם, לכאלה שעברו ניסיון חיים מעניין והם מעוניינים לפרסם זאת,וכן לכאלה שיש להם צורך להתבטא באיזו שהיא דרך כדי להוציא רגשות עזים, תסכולים ו/ או כדי להתמודד עם קשיים בחיי היומיום שלהם. הכתיבה היא כלי ביטוי הן ליצירתיות והן להתמודדות עם מצבים קשים (בעייתיים). אשמח לענות על כל שאלה שתישאל. רותי א. מאמנת אישית בכתיבה

אני עדיין לא יודעת אם הצטרפתי

אבל הסתכלתי על הפורום פעם ראשונה ביום שהוא פורסם, כי חבר הראה לי אותו.. ואמרתי לעצמי "נשמע מגניב" והיום חזרתי לבקר, הוספתי אותו לרשימה בעריכה אישית :) ואפילו ניסיתי לכתוב.. נראה לאן הרוח תוביל.. טל בת 29 מחיפה אף פעם לא הצלחתי להתחבר לכתיבה, אם כתבתי בעבר זה בעיקר שטויות כשהמטרה היא לגרום לאנשים לצחוק, כולל חמשירים דבילים ופעם אחת סיפור שהיה בעצם סאטירה על ספר שחבר קרא ולא אהבתי והחלטתי להסתלבט קצת דרך זה :) דווקא בגלל שזה מאוד לא מושך אותי (נשמע מוזר?) החלטתי לבדוק אם אני יכולה כן לגלות את הכתיבה..ולכן הגעתי כתבתי מעין שיר, ופרסמתי אותו בבלוג אחרי שיפוצים (יצא שכאן זה היה הטיוטה כי כתבתי בספונטניות בלי שום הכנה או כוונה) ואני לא ממש מחוברת לזה אבל אני די מרוצה מהרעיון שאני יכולה להחליט שאני כותבת ותוך כמה דקות יש שיר.. בינתיים אני פה :)

למעלה