שרשור הכרות

שלום,

אני סטודנטית למשפטים החל מן השנה הבאה ומנהלת בלוג על המסע שלי לרשיון עריכת דין. יש לי כמה שאיפות לא קטנות חוץ מזה, אחת מהן לבנות אתר שמבוסס על יצירות שלי, וצלוח את שנה א' + לבנות אתר + לכתוב ספר זה המון... אני חושבת הטקסטואלית

בהצלחה בפורום

שמת לב שכל החברות הפעילות בפורום הן נשים ולא גברים... מעניין למה?

צלוזן

New member
הפורום הזה עדיין בחיתוליו...

נכון ראשונות הצטרפו הרבה נשים צעירות אבל רק לא מזמן הפורום הזה הוקם ועוד הרבה אנשים בכלל לא קראו עליו... בכל אופן בהצלחה ומזל טוב לפורום! והלוואי שכל המטרות שתציבו לעצמכם יתגשמו!

מנורה

New member
ברכות לפורום החדש../images/Emo49.gif

יעל רעיון יפה
אני יצאתי לפנסיה לפני שנה וגם אני ועברתי את כל התהליכים והתלבטויות שלכם במהלך חיי לכל היה לי זמן רק לא לעצמי. רק עכשיו אחרי הריצות וגידול הילדים והנכדים מצאתי זמן לעצמי והגשמתי השנה חלום כתבתי ספר שירים "רוצה לגעת" לפני חודשיים יצא לאור. אין גיל להגשמת חלום צריך רק תמיכה והכרה ביכולת. המטרה שלי השנה למצוא אדם שישווק אותו היות והספר נוגע בנשמה של כל אחד. זה ספר שניכתב עבור החברים והמשפחה אבל כמו שהעורכת שלי אמרה" אף פעם אי אפשר לדעת לאן ספר מגיע ובמי נוגע" והוא אכן נגע ומהתגובות שאני מקבלת אני רוצה למכור אותו (לא דרך חנויות) ולהגשים חלום נוסף למען הקהילה.

תודה רבה, מנורה, וברוכה הבאה

ההודעה שלך מחזקת אצלי את הידיעה שלצורך בשינוי אין גיל, ושבכל שלב בחיים ניתן למצוא את הזמן לעצמנו. כל הכבוד לך על הוצאת הספר, גם מבלי להכיר אותך אני יודעת שבעצם ההחלטה לקחת לראשונה זמן לעצמך נאלצת להתמודד עם אתגרים ליישום ההחלטה, ואין לי ספק שתחושת ההישג של לראות את הספר נולד אל העולם, היא מדהימה. מקווה שבסוף השנה הזאת, כל באי הפורום הזה ירגישו את אותה תחושת סיפוק וגאווה. ואגב, מבלי לשים לב נתת לי רעיון לקידום הפורום - אם תרצי אוכל לפתוח לוח מודעות שבו תוכלי לפרסם מודעה לאלו שיהיו מעוניינים במידע נוסף על הספר שלך. ובלוח זה יוכלו גם באי הפורום האחרים לפרסם מודעות שונות הקשורות לקידום מטרתם האישית.
אני בטוחה שתוכלי לתרום לכולנו מהידע והנסיון שלך בנוגע לתהליך השינוי שעברת עם עצמך, ואשמח אם תקחי בו חלק פעיל. שנה טובה

סתם תם

New member
טוב אני חושב שאני הגבר היחידי..

או אולי עוד לא גבר.. ילד, נער. . אז קוראים לי טל, אני תלמיד כיתה ט' בן 14 בקרוב . לאחר שנה שנרשמה לי ככישלון וירידה, בכל בתחומים נפשית, אישית ובעיר בתחום הלימודי, אני מעונין ללהתחיל את השנה בצעד ימין ולתחיל דרך חדשה שתוביל אותי להצלחה בעיקר בלימודים כדי שאוכל ללמוד שנה הבאה בתיכון במסלול 5 יחידות . מבחינת מצב משפחתי אני בן להורים מקסימים ואח לשניים (גדול17, קטנה10) מה שמותיר אותי ילד סנדביץ' . אני אבא לשניים, דייזי, כלבה מעורבת ומקסימה בת 9 , וג'ינג'ר חתול ג'ינג' בן חמישה חודשים . בהסתכלות לעתיד אני רואה את עצמי עובר את התיכון עם בגרות סבירה, מתגייס ומשרת ביחידת העוקץ (אילוף כלבי משטרה) ועם השחרור לומד רפואה וטרינרית .

אז ככה: קודם כל אתה לא הבן היחידי

כאן יש פה עוד כמה. וברוך הבא! ובוודאי גם תגלה שיש כאן עוד דבר משותף להרבה מאיתנו - האהבה לבעלי-חיים, בדיוק כמוך. כך שאתה לא צריך לדאוג לגבי מקומך כאן, כי יש לך מקום כמו לכל השאר. להגיד לך את האמת, אני הייתי בבית הספר תלמידה לא ממש מזהירה, ואני זוכרת איך בכל תחילת שנה הייתי מבטיחה לעצמי הבטחות להשתפר בלימודים בשנה הבאה. לא עמדתי בהבטחות האלו לעצמי, אולי כי בית ספר שיעמם אותי, ואולי כי לא ממש היכרתי בחשיבות העניין באותה תקופה. השאלה היא אם חשבת מה אתה מוכן לעשות כדי להשיג את המטרה שלך, והאם כשיהיה קשה/משעמם/מעצבן/דורש השקעה של שעות לימוד רבות, אתה לא תתייאש ותחליט להעיף את המטרה שלך לפח. זה מה שהיה אצלי כשהייתי בגילך, מקווה שאצלך יהיה אחרת. ובכל מקרה, שיהיה המון בהצלחה בשנת הלימודים, אתה מוזמן בשמחה להישאר ולקחת כאן חלק פעיל. שנה טובה

yaelia

New member
שלום לכולם

יופי של פורום יעל. כבר יומיים אני חושבת לכתוב הודעת הצטרפות. שמי יעל, בת 32, נשואה ואמא במשרה מלאה בשנה האחרונה. בעשר שנים האחרונות אני מזפזפת על המון עבודות, המון התחלות, המון כישורים והמון לימודים. מחפשת מיקוד מסוים מבחינת קריירה ומגורים ובעצם להעביר את המיקוד מהמרוץ המטורף של החיים למשהו מעט יותר רגוע שהדגש בו על הפרט (עלינו כמשפחה) ולא על האמצעים.

היי יעל ברוכה הבאה, שמחה שהחלטת

לכתוב את ההודעה בסופו של דבר, שאחרת לא היינו נפגשות, לא? תודה על הברכות, ומקווה שהתוכנית האישית שתבני לעצמך, שתתמקד בתחום אחד או שניים השנה, תוכל לעזור לך למצוא את המיקוד שאת חושבת עליו. מזמינה אותך לקחת חלק בפורום, שתהיה שנה טובה

גם אני מצטרפת

אני לומדת לתואר שני, אני לא רואה את האור בקצה המנהרה וזה ממש לא מפריע לי כי אני אוהבת ללמוד אבל אני כורעת תחת עומס העבודות. קשה לי לארגן את היום ובכלל לאזן בין הדברים השונים שאני עושה. מתוך האמור לעיל ברור שאני רוצה שינויי ויפה שעה אחת קודם. יעדים: השלמת העבודות 14 במספר. סדר בחדר העבודה. איזון בין הפרויקט, הלימודים והבית. אני חושבת שזה מספיק להתחלה "משהוא פעם אמר לפסתה מרובה לא תפסתה" להשתמע אורית

היי אורית, שנה טובה ../images/Emo140.gif

כתבת כאן הרבה דברים ומקווה שתוכלי לשים את כולם תחת "קורת גג" אחת, כדי שלא ליצור ריבוי של מטרות שיהיה קשה לעקוב אחריהן. אני מניחה שעוד נגיע לזה, ובקשר לסדר בבלגן, זה אפילו הולך להיות חלק מהתוכנית ממש בשבועות הקרובים. שמחה שהצטרפת, מקווה לשמוע ממך בהמשך. להתראות,

רגין1

New member
ברכות גם ממני../images/Emo50.gif

שמי רינת, מנהלת את פורום עבודה מהבית, ואני רוצה לאחל ליעל ולכל משתתפי הפורום הזה הצלחה רבה ושינויים מבורכים והעיקר שנגיע אל האושר. שנה טובה

To Late

New member
שלום לכולם אני

כרגע עדיין TO LATE נכנסתי לפה יותר בשביל להקשיב כי יש לי הרבה דברים בחיים ש"קורים" וכמו שראיתי כבר אז צריך שזה יקרה
פחות. בכל מקרה אני נשוי, ועוד מעט אבא, עובד כרגע בחברת אינטרנט ומרויח הרבה פחות ממה שאני צריך (אני חושב ככה לפחות). אני צריך הרבה עצות יש לי הרבה מטרות, ואני כבר לא יודע לאיזה כיוון ללכת. עבודה, משפחה, בית, לימודים, לימודים של אישתי, הילדה שבדרך וכו... וכל אחד מאלה זה הרבה דברים קטנים אחרים שלפעמים זה כמו פאזל, רק שבפאזל הכל מסתדר, ופה... נראה כאילו שום דבר לא מוכן להתחבר עם השני. כלומר: אם אני לומד אז מי עובד ? ואם אני עובד, אז מה אם הילדה היא תראה אותי פחות ! לא טוב. ואם אישתי לומדת אז אני לא לומד ? ואולי אני ילמד יום בשבוע
אבל אז המשכורת יורדת רגע, חשבתם שנגמר .... לא אז אולי כדאי שאני יעבוד שישי שבת (זה יותר כסף) ואז יהיה לי יום פנוי ללימודים ... אבל אז מתי אני נח ? רגע אולי פשוט אפשר לבקש מכולם עוד יום בשבוע או פשוט לחזור בתשובה ולקוות שהוא ידאג לכל צרכיי (אוף)... יעל בתור מנהלת הפורום נראה לך שהגעתי למקום הנכון ?

היי ToLate

הגעת למקום הנכון. ברוך הבא! ושיהיה ב-
אני יודעת, הדברים מאוד מורכבים, לאזן בין התחומים השונים בחיים זו משימה לא פשוטה, בייחוד כשהחיים הם מאוד אינטנסיבים. מזמינה אותך להצטרף לתוכנית ומקווה שעם התקדמותה תוכל להרכיב את כל החלקים של הפאזל שלך. להתראות,

tali_le

New member
אני טלי

בת 21 מה אני רוצה לשנות? אני עוד עובדת על ההגדרה של זה רוצה להאמין בעצמי יותר, לצאת מתחושת הבדידות שעוטפת אותי כבר שנים ושגורמת לי לעשות דברים מטופשים ופוגעים - בעצמי ובאחרים זה בעיקר לפחות זה מה שנדמה לי מה שעומד מאחורי רוב הדברים שמפריעים לי כרגע אולי בתהליך אני אמצא משהו אחר שיתגלה כמהותי גם כן טלי

למעלה