שרשור המינים 2

spectacular

New member
אם יורשה לי להתפרץ,

יש דבר שנקרא אינטלגנציה, אני חושבת שאשה התכונה לזה.

אני אסביר

אני מבינה שאתה מתכוון שתוכן= לסיפור העטיפה של האנלוגיה? לפי דעתי שתי הדוגמאות היו בסדר גמור מבחינת התוכן והאנלוגיה. בדוגמא עם הקולטים שתי אפשרויות האישה לא קלטה את המסר האישה לא מבינה בעסקים לא בגלל שהיא אישה בדוגמא הראשונה האישה הבינה את האנלוגיה האישה הבינה את המסר....המשיכה פתוח לגבי הנושא הבעיה הייתה אחרת לגמרי ולא נוגיע בכלל לשאלה שהעלית בשרשור הזה. התוכן שבחרת לא התאים למה שהיא כבר הספיקה לספר לך...עכשיו יותר ברור

Deerest

New member
טוב

אספר לך עוד, ככה, בשביל הכיף בקשר לקולטים... אותה אשה נתנה לי דוגמא נגדית, שתומכת בגישה שלה, שיש מצב עם תמורה להשקעה, בטענה שהדוגמא שלי לא נכונה, ושלה כן. אמרתי לה שהמוצר שהם הולכים להשקיע בו יכול להיות גם כזה וגם כזה, הדגש הוא על לא להסתנוור מהרעיון ולבחון טוב יותר לפני שקופצים להשקיע. גם הדוגמא שהיא הביאה התבססה על תוכן. דוגמא שמשרתת את טענותיה, שסבלו מסנוור. בקשר לדוגמא הראשונה, הרשיתי לעצמי להשמיט ולשנות פרטים כדי שתשרת את מטרתי כאן. מעניין איך קלטת את זה?

Deerest

New member
??? זה לא כל כך מורכב

סליחה, המשפט "שתשרת את מטרתי כאן..." אכן נראה מסתורי ומעניין אבל לא לכך התכוונתי. נו, כל נושא השרשור הזה עם דוגמאות ותוכן ואנלוגיה, רק זה. השמטת ושינוי פרטים היה למטרת דיסקרטיות.

אם כך

האישה מבינה באנלוגיות ואף נתנה לך דוגמא נגדית שתומכת בגישה שלה. זאת אומרת שהיא כן הבינה את האנלוגיה שלך. אתה זוכר שכתבת לי מקודם שחסר לך את טון הדיבור שלי,אני מרגישה שכאן בסיפור הזה חסר לי את טון הדיבור שלה. קודם שמעתי אותה אומרת את המשפט הזה "אבל אנחנו לא משקיעים בקולטי שמש" בקול של טמטום ולכן כלכך צחקתי עכשיו אחרי מה שהוספת וסיפרת אני שומעת אותה אומרת את המשפט הזה "אבל אנחנו לא משקיעים בקולטי שמש" בקול של צעקה של תדהמה כאילו היא צועקת לך שהתוכן לא מתאים אולי... בגלל שהמוצר המדובר לא קשור בכלל לטכנולוגיה גבוהה כמו במנגנון של הקולטים באנלוגיה שלך מה אתה אומר?

במידה ומחקרים קוגניטיביים

יוכיחו מעבר לספק סביר,שנשים מתנהגות חשיבתית כמו שאתה חושד בהן,אני אתך מעבר לזה,דירסט,ייתכן ולא התנסת מספיק,עם כמות מספקת של נשים,שתספיק ע'מ לשער השערה שכזו,ואני מאמין שאתה משער כך.. מה יש עוד להוסיף?

Deerest

New member
יפה שאלת

אני מסכים אתך לחלוטין שאין כאן חלוקה ברורה של התנהגות חשיבתית לא חשבתי כך גם לפני ה"שאלון" כאן. צפיפות המקרים גרמה לכך. במחשבה שנייה - המשותף לכל המקרים האלו הוא .... אני. אז אולי זה בגללי... משהו בדרך בה הדברים נאמרים או מועברים? מי יודע. שאלת מה יש עוד להוסיף? קרא טוב טוב את כל השרשור הזה, את כל התגובות, אחת אחת, מההתחלה... בלי לנסות להבין את הנאמר. אל תתיחס לתוכן התגובה, אלא למה בדברי, המגיב הגיב. (אני מובן?) היש כאן תוצאת מחקר קטנה או שאני סתם מדמיין.

אתה לא מדמיין....זה הכל בגללך ../images/Emo13.gif

משהו משהו בדרך משהו בדרך בה .......... משהו?

Deerest

New member
האם זו אנלוגיה, מה שעשית עכשיו?

(אני חייב לשמוע את טון הדיבור שלך, זה נורא חסר לי איתך)

הנשים כאן טרפו את כליך,לא?

והאישה שמנהלת את הפורום לא התערבה,משמע שהיא גם וגם... למרות שהיא לא הנושא כאן,השתמשתי באנלוגיה. זה הכל... מקווה שלא יהיה כאן בלגאן עכשיו... בעצם,היא לא מתענינת בשירשור הזה,אז לך תדע... חג שמח.

Deerest

New member
להיפך

שים לב, כולן התיחסו לתוכן הדוגמא שלי (צורת ההתיחסות זו כבר שאלה אחרת) רק אתה, הגבר היחיד כאן, התחלת לבדוק מקרים ולשאול שאלות. כשאתה אומר טרפו את כליך משמע טענו/התנגדו/הגיבו כנגד הטענה שלי ובדיוק בזה הייתה התיחסות לתוכן. אתה כלל לא הבעת עמדה, לקחת את זה לכוון אחר לגמרי, לא יודע אם אוכל לומר על זה אנלוגיה, אבל זה בהחלט לא תוכן. קפיש?

דירסט,זה קשור לאופי שלי!

אתה,שמכיר אותי די טוב יחסית,וגם אביבה,ומשתתפים נוספים כאן,יודעים שזו תכונת אופי אצלי,ולאו דווקא כי אני גבר. אני אוטוטו כתבתי לך שאני מתנצל,ושאתה צודק,ואיך לא שמתי לב,אבל חשבתי עוד טיפה עם עצמי,כי היה לי קשה עם זה,והחלטתי שזו תכונת אופי ספציפית ולא משהו כוללני. יכול להיות שאתה תרצה לאמר לי כעת,שאתה עדיין לא בטוח בזה,אבל זהו עוד מיקרה שמאשש כביכול את ה"חשדות" שיש לך אל מול התגובה הנשית לתוכן/אנל.. מצד שני,התכונות הנשיות שלי בולטות ביותר,למרות שאני אכן גבר,לכן אני די מופתע כרגע.. לגבי מה שכתבת על "ההיפך",אז כנראה שהצדק איתך,למרות שאני ממליץ לך לעבור שוב על התגובות של speavak12 או משהו דומה,שהשתתפה בשרשור. (מתנצל,לא זכרתי את הניק שלך,כי לא התכתבנו מספיק,ואת spectacular,אני זוכר ממש טוב,למרות שהוא ארוך יותר,כי היא כאן המון זמן יחסית..) וגם אם,אני חושב שאני רואה בזה חסרון כשזה לא מאוזן,לפחות אצלי... כי הייתי רוצה להתייחס גם לתכנים,ובאמת שזה מפריע לי,אם אנו כבר מדברים. זו הסיבה שהייתי כל הזמן לטובתן,זה היה גם לטובתי. מה שלומך?

Deerest

New member
למרות הכל

אני מקבל אותך כמו שאת(ה) או איך שאביבה אומרת: כמו שאני רואה אותך... חזק. אני בסדר גמור, תודה. נשאר עוד יום חופש אחד אני חושב שעבר לי בכייף, חלק מזה בזכותך. וכמובן שגם בזכותכן, spivak, אשה, spectacular, איילת, 1234, אביבה... מה, זהו? טוב, האיכות כאן עולה על כל כמות.

למעלה