שרשור המפגש הגדול!

hodayoyo

New member
דפנהההה../images/Emo60.gif

כולם ברחו לפני שעשינו היכרות
לא נורא, עכשיו את פה אז תכירי את כולם ויש תמונות אז תוכלי לזהות ביום שלישי

ny34

New member
אוף אוח ואוף עוד פעם ../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif

כולכם מספרים על כמה שהיה לכם כיף, ועל זה שנתן, איתי ואמיר באו לשבת איתכם והכל.. ואני הייתי בבית, אוףףף, מפגש הבא אני בטוח שם.. שמח נורא שנהנתם -עומר-

hodayoyo

New member
התכוונתי לכתוב לך בהודעה מקודם...

תמסור להורים שלך שעד שלא תבוא למפגש לא תכיר אותנו, ואם הם לא מרשים לך לבוא למפגש כי אתה לא מכיר אותנו- לא תצאו מיזה. או שתיקח איתך חבר וזהו.

ny34

New member
כן אני יודע..

אוחח, הם כל כך דאגניים לפעמים זה הורג אותי, ומאה אחוז הייתי נהנה איתכם.. לפחות ממה שרואים על גבי הפורום אחד אחד אנשים נחמדים לאללה.. מפגש הבא אני שם.., וכמה שיותר אני אנסה להגיע ביום שלישי (הלווואי)

תראה להם את השרשור הזה

והשרשור תמונות שהם יראו שאנחנו אנשים טובים ולא מחבלים:)

וואו.

אתם לא מבינים אפילו כמה התרגשנו אני ולירון לראות שהמפגש הזה יצא לפועל, שאתם שמחים שהלהקה באה, שהופתעתם בטירוף, שנהנתם.. באמת.. היה לי כלכך כיף שאני לא יכולה לתאר! דוגרי יש לנו את אחד הפורומים האיכותיים בתפוז, יש פה אנשים מדהימים! ולכל השואלים חחח בסוף לא קניתי מה שהייתי צריכה בפוקס בגלל שגם שם נגמר חחח אוף
לא נורא חחח.. אוי והערסית מחיפה שכמעט רבה מכות בשעה שאני, הדר, והדריסאן מחכים לקנות כרטיס לרכבת, והמשחקים המפגרים של הדר
הרגת אותי אני אוהבת אותך חחח.. ושחצי מהגג בערך קלטו שזה באמת בית הבובות וכולם באו להסתכל, והמקדונלד'ס עם מלפפונים החמוצים
והתמונות אחרי האוכל וואי היה כזה כיף באמת.. ועוד משו אחד שאני חייבת להגיד- כל הכבוד להדר, מגיע לך המון ואת מלכה.
. זהו.

Hadardur

New member
חחחחחחחחחחחח הערסית עם ה-50 שקל

מעפנה כזאתי! בלעכס עליה שיר, תודה אני לא מלכה ואנלא חושבת שזה מגיע לי וגם לא נעים לי מכם קצת אבל אני אוהבת אתכם ככה המון! כל אחד! כולם! באמשלי בנינט בספר השירים ואם כבר הזכרת את המלפפונים חמוצים... שיר הרוויחה ארוחה+4 ביסים חינם! שיר אין עליך....

must178

New member
היה ענק!!!

איך הייתי מופתע...אני הולך בגג פתאום אני רואה את נתן, איתי ושי...הייתי בשוק והיה אחלה מפגש גם :]

pishkashit

New member
טוב עכשיו אני מסכמת...

באמת שהיה כיף. המון כיף. והיה לי כיף סוף סוף לראות את כל האנשים המדהימים מכאן (גם את המעפנים מבינהם
) והאמ. איתי, נתן ושי תודה תודה שבאתם. ושרתם בשבילנו. וסיפרתם סודות :X והיה לי כיף להוביל את כל החבורה לשולחן הסודי מעל מקדונלדס
ו.. אל תתייחסו לתמונות שלי :X והפורום שלנו שולט
ובאמת התרגשתי איך כולכם באתם ושיתפתם פעולה והכרנו והכל
לכל אחת ואחד מכם/ן
לילה נפלא. נתראה בחנוכה

eladi88

New member
חחחחחחחחח שימו לב איך היא חשה את

עצמה מנהלת "והיה לי כיף להוביל את כל החבורה לשולחן הסודי מעל מקדונלדס" אבל מה....אוהבים אותך לירון... חחחחח היה כיף לפגושתך!

למעלה