שרשור המפגש הגדול!

hadarisan

New member
../images/Emo24.gifאתם פשוט אחלה!!!!

היה מפגש מצויין, כל אחד כאן פשוט מקסים!!! ואיתי,נתן ושי איזה נחמדים!!!! ייאלה מיני מפגש בבארבי יום שלישי-הדררר תבואי!!!! לירון ושיר תודה על ההפתעה!!! ותודה לכל מי שבא ממש נהנתי!

hadarisan

New member
היה מגניב לגמרי לראות אותו

הוא היה ממש נחמד והוא מתאקלם כאן יפה בארץ...

mory89

New member
חח גם אני צריכה לקוף לבאר שבע...

מתישהו.. אבל זה ביני לבין מוש..

Mosh28

New member
רשמת "לקוף"

ואני מתלבט אם זה בכוונה או בטעות
בכל אופן כולכם מוזמנים לב"ש ואז נראה אתכם צוחקים על העיר שלנו עוד פעם

mory89

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחח שמע אני לא יודעת איזה יצורים יש בבאר שבע.. אבל בכל זאת.. אפשרי שלקוף.. חח סתם מוש אתה לא!! נראה את בארשבע נחליט הייתי שם הרבה, אבל אני לא הכי זוכרת

dado18

New member
ואוו היה מדהים1!!

היי אני לא כתבתי פה אפ'עם אבל אני אשמח להצטרף יש לכם פורום נחמד.. הגעתי במקרה לעזריאלי למפגש של היהודים...ואז אמרו לי שבית הבובות באו אז הצטרפתי...אני הבחור שנתן ת'גיטרה לנתן :) היה שווה !!! ד"א אני אלדד ,19,מנתניה!! :)

talba3

New member
חשוב מאוד!

לעלות את התמונות, השירים (גם אם הם זוועות) לפורום שכולם יוכלו לראות!!! אז בבקשההה... האם חשבת פעם... חח סתם זה לא קשור

mory89

New member
אהה אחלה גיטרה.. ממש שימושית..=]

אם היתה לי גיטרה מצידי הייתי משאירה להם אותה.. חח נתן אמר שאם זאת היתה הגיטרה שלו הוא היה שובר אותה..

eladi88

New member
טוב אז ככה

היה מאד כיף..... וזהו. **מחכה לפעם הבאה** ושיר תיזהרי!! לירון חותרת נגדך...הישמרי מפניה!

Hadardur

New member
מממ... וואי הפורום הכי בעולםםםםםם

אין לכם שמץ כמה נהנתי (בטח שיש לכם , הרי כל דקה הזכרתי כמה כייף לי) אני ממש אוהבת אתכם היה צחוקים תודה לכולם היה מאגניב תודה לכולם ומה?! לא שמעתי אפילו 1 אומר משו על המשחקים שלי! וואי וגם פעם 1 שלי ברכבת! בכל בזכות בית הבובות... מלאכים חחח יאללה מתי המפגש הבא?

eladi88

New member
חחחחחחחחח המשחקים שלך??

אמרתי לך......המשחק השני איכזבת.... חחחחחחחחחחחחחח אבל הראשון סוף הדרך!! מפגש הבא חנוכה ב"ה

למעלה