אהמ אהמ גבירותי ורבותי מחר היום הגדול..התעודות היום האחרון לחיי כשאבא יראה את הציונים שלי אני לא מרחם על עצמי מה יהיה לי..במקרה הטוב יקחו לי 10 מורים פרטיים בכל מקצוע.. איך ההרגשה שלכם לפני התעודות..?שרשרו בהמונייכם
יהיה לי בטח נכשל בתעבורה, אין לי נוכחות באף שעור תעבורה השנה. הייתי בשעור אחד ויחיד בתחילת ספטמבר וגם אליו איחרתי ונראה לי שהמורה שכח לרשום שהגעתי... וגם המבחן התבטל בסוף.. לכן אין מצב שהוא יעביר אותי...
המנהל אמר שהוא צריך לדבר אם ההורים שלי יש לי יותר מידי חיסורים 80 ו24 איחורים וגם בחצי מהמקצועות אני בכלל לא מכיר ת'מורים..ואני בטוח שהם גם לא מכירים אותי...אכן ביצפר מוזר
אכן, המורה שלי בתעבורה לא מכיר אותי בכלל והוא הביא לי 25... :// גם המורה בתנך זונה! היה לי ממוצע מבחנים עובר אבל היא הורידה לי על חיסורים ואי הכנת ש"ב והכשילה אותי!! אבל קבלתי יפה בספרות ( 90. חוץ מזה, חרא של תעודה בסה"כ. אבל לא נורא, טוב שיש בגרויות ובעיקר זה מה שקובע. (
בית הספר שלי לא כזה מקפיד על חיסורים- אז לא ממש עשו לי כלום כי לא הייתי באף שיעור היסטוריה חוץ ממבחנים (מגן 90) ואף שיעור אנגלית (מגן 100). גם בשאר השיעורים לא כזה הייתי אבל שמה כבר יותר דפקו אותי.. אם היו מורידים לי ציונים על חיסורים, הייתי מקבלת נכשל בכ-ל המקצועות... חח אוהבים אותי...