שרשור הנכשלים...

bariska

New member
שרשור הנכשלים...

אהמ אהמ גבירותי ורבותי מחר היום הגדול..התעודות היום האחרון לחיי כשאבא יראה את הציונים שלי אני לא מרחם על עצמי מה יהיה לי..במקרה הטוב יקחו לי 10 מורים פרטיים בכל מקצוע.. איך ההרגשה שלכם לפני התעודות..?שרשרו בהמונייכם

Dynamo1929

New member
חחחחח

יהיה לי בטח נכשל בתעבורה, אין לי נוכחות באף שעור תעבורה השנה. הייתי בשעור אחד ויחיד בתחילת ספטמבר וגם אליו איחרתי ונראה לי שהמורה שכח לרשום שהגעתי... וגם המבחן התבטל בסוף.. לכן אין מצב שהוא יעביר אותי...

bariska

New member
walla

גמלי אמור להיות נכשל בתעבורה..לעומתך היתי ב3 שיעורי תעבורה
כן כן

ועל זה יש לי רק דבר אחד להגיד

מה זה תעודות?
אני מחר חורשת לבגרות האחרונה שלי (ספרות, יום שני) ונגמר.. הלוואי תעודות... עוד חודשיים תעודת בגרות- ואם שמה יהיו נכשלים- אז נדפקתי

the freaky girl

New member
אממ.. צודק.. אכן נכשלים..

טוב, לא בדיוק..
ההרגשה שלי היא כבר לגמור עם השיט הזה, וללכת לחגוג את הסיום.. אמאבא יצטרכו להסתפק במה שיש..

0kety0

New member
האמת שאני יודעת מה יהיו הציונים

כמעט בכל המקצועות. וכן זה נורא מפחיד אותי. אימאאאאאא

NGSF

New member
ואני הולכת להיכשל בתושב"ע...

לא הייתי בחצי מהשיעורים, וגם באלה שהייתי - לא הבאתי חוברת ומורידים על זה ציון, וגם נכשלתי במבחן...

bariska

New member
../images/Emo6.gifחה חה חה

היתי בטוח שיהיה איום ונורא..אבל אין לי נכשלים
המנהל אמר שהוא צריך לדבר אם ההורים שלי יש לי יותר מידי חיסורים 80 ו24 איחורים וגם בחצי מהמקצועות אני בכלל לא מכיר ת'מורים..ואני בטוח שהם גם לא מכירים אותי...אכן ביצפר מוזר

Dynamo1929

New member
חחחחחח

אכן, המורה שלי בתעבורה לא מכיר אותי בכלל והוא הביא לי 25... :// גם המורה בתנך זונה! היה לי ממוצע מבחנים עובר אבל היא הורידה לי על חיסורים ואי הכנת ש"ב והכשילה אותי!! אבל קבלתי יפה בספרות (:) 90. חוץ מזה, חרא של תעודה בסה"כ. אבל לא נורא, טוב שיש בגרויות ובעיקר זה מה שקובע. (:)

bariska

New member
יואו אך אתה מעז לעבור אותי

בספרות???????????סתם יש לי 85...אחד מהמקצועות היותר קלים

Angel lips

New member
הלוואי עליי 80 חיסורים

אני מקבלת תתעודה רק עם ההורים יש לי קרוב ל200 אם לא יותר...

bariska

New member
גם לידידה שלי יש משו כזה

ממ אולי אפילו קצת יותר המורה לא ראתה אותה מיום הלימודים הראשון וגם אז היא דאגה להבריז..חח

יש לי מזל

בית הספר שלי לא כזה מקפיד על חיסורים- אז לא ממש עשו לי כלום כי לא הייתי באף שיעור היסטוריה חוץ ממבחנים (מגן 90) ואף שיעור אנגלית (מגן 100). גם בשאר השיעורים לא כזה הייתי אבל שמה כבר יותר דפקו אותי.. אם היו מורידים לי ציונים על חיסורים, הייתי מקבלת נכשל בכ-ל המקצועות... חח אוהבים אותי...

למעלה