שרשור הנכשלים...

bariska

New member
כנראה שגמני לא האידיוט (או שאני כן)

היחיד שלקח ניהול עסקי(מנהל עסקים ניהול עיסקי)אותו דבר לא?! זה שעמום טוטלי...ברוב השיעורים או שלא היתי או שפשוט ישנתי

Sheep From Hell

New member
חחח.. אני יודעת....

אצלנו זה גרוע יותר.. זה 11 יח"ל... ו 8 מתוכן זה פ**ינג חשבונאות!!! עשה לי טראומות..אבל חפיף אני גמרתי עם הגבנו הזה השנה!! גו מי..:) (ומקווה שבהצלחה..)

Evil Gremlin

New member
כנראה אני כן האדיוט היחיד

פה שעשה שני יח' של "ניתוח ועיצוב מערכות מידע ב' "

Evil Gremlin

New member
אנחנו קיבלנו למרות שאנחנו ב י"ב

לא הסתכלתי, הבאתי את התעודה הביתה ונסעתי כי הייתי צריך להגיש משהו (עוד פרוייקט לבגרות אבל זה לא בגרות אמיתית כי הכל כבר מוכן) אז אין לי מושג מה הציונים שלי, אפילו לא הצצתי

Evil Gremlin

New member
נ.ב.

הסתכלתי.... רק נכשל אחד, 40 בפיזיקה למרות שזה ממש ממש לא משנה.. למה אני צריך את התעודה הזאת!!!!

l1zard

New member
חיחיחי..

לא העיפו אותי!!!!!!!!!!! חיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחי... :)))) יש לי רק 4 נכשלים. :))) איאיאי.... יש! יש! יש! (טוב שאני גם לא נשמעת כמו ילדה בכיתה ב'..) לה לה לה לה.. :)))) עכשיו יש לי רק לעשות מבחני מעבר באווסט והכל יהיה טוף.. :)))) יס! יס! יס! :))

Dynamo1929

New member
חחח (:) יפה!

אצלי הביצפר דפוק חבל"ז... יש לי חבר, איתי באותה כיתה, יש לו 5 נכשלים ומיליארד חיסורים בכל המקצועות ולמרות כל זה הוא עובר ליב', ולעומתו, יש מישהו שאני מכיר מי' שיש לו 3 נכשלים בלבד וסה"כ פחות העדרויות מאשר לעמיתו משכבת י"א ומעיפים אותו מהביצפר! כשהוא אמר לי את זה, חשבתי שהוא סתם צוחק כזה... אבל פתאום הוא הראה לי את המכתב שבו שחור על גבי לבן כתוב שבגלל 3 נכשלים הם מעיפים אותו, חשכו עיני! איזה ביצפר דפווווקקקק!!!

Angel lips

New member
היי תתלהבי כמה שבא לך :) עדיף מאשר

להיות דכאונית, כל הכבוד לך :)

vk3

New member
חחחחחחחחחח זה השירשור שלי ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אם הייתם רואים את תעודתי... פחחחחחחחחחחח... ומה זה מצחיק שבוחרים את מספר החיסורים/ איחורים אקראית... ביה"ס שלנו על הפנים
אבל יש לי דבר אחד לאמר לכם, דבר שאמרו לי מוריי... התעודה טובה רק בשביל לנגב איתה... הבנתם את המה
היא הולכת לפח
רק הבגרויות חשובות
וזה ברוך השם בסדר אצלי... אז זהו
הכול טוב ויפה חחחחחחחח...

יצאתי בזול

קבלנו היום תעודה (מי לעזאזל מקבל תעודה בי"ב??) והפלא ופלא כל הציונים שלי (חוץ ממתמטיקה) מעל 90... מה שאומר שכל המגנים שלי מעל 90. ואפילו קבלתי 70 בספורט (בשבילי זה הרבה!)... וגם גיליתי שהקפיצו לי את המגן במתמטיקה.. :) היה יום טוב!!! אני מקווה שגם החופש יהיה טוב!!!!

vk3

New member
חחחחחחחחחח לא, עברנו- 56 ../images/Emo70.gif

אני התגובה ה- 56
חחחחחחחחחח

למעלה