שרשור הנכשלים...

Dynamo1929

New member
איזה ביצפר נחמד יש לך.... (:)

אצלנו כל מי שעובר 15% חיסורים במקצוע מסוים אז מורידים לו אוטומוטית 10 נקודות במקצוע הזה, בגלל זה יש לי את הנכשל בתנ"ך!!! בכלל הביצפר שלי דפוק... ואולי לא רק שלי... בעצם כל מערכת החינוך מטומטמת חבל"ז! ויש לי מספיק דוגמאות כדי להוכיח את זה! אחת הבעיות העיקריות בה שבביצפר מלמדים תלמידים לדקלם חומר ולא להבין את הנלמד והכי חשוב, הביצפר לא מלמד תלמידים לחשוב! כמו טוקים לומדים סיכומים בע"פ וסתם שופכים את כל מה שזוכרים במבחנים בכדי לקבל ציון גבוה! זה שיטה ממש דפוקה!

כמה דברים....

בית הספר לא כזה נחמד, פשוט תודה לאל נפלתי על מורים דפוקים. בקשר לדבר השני, בית ספר באמת דפוק
וגם מערכת החינוך
יש לי בית ספר לכל מיני תלמידים מצטיינים אנערף, אז אנחנו דווקא לא משננים חומר. אותנו דופקים הרבה יותר.. יש לנו כל מיני בגרויות פנימיות בנושאים שכולם נבחנים בגרויות חיצוניות (כמו היסטוריה ותנ"ך) ויש בהן פי 3 יותר חומר (אם כבר נבחת בתנ"ך אז לנו היו 120 פרקים בלי מיקוד ו10 מאמרים..). ובכלל, מגנים זה דבר דפוק! צריך להעביר החלטה שמגנים יוכלו רק לעלות ולא להוריד את הציון- כמה אנשים עכשיו נדפקים רק כי הם לא באו כל השנה וירד להם המגן..

vicki16

New member
התעודה...

זה כבר הדבר האחרון שמעניין אותי...העיקר שאני אוציא ציונים טובים בבגרויות... אבל מה שבטוח זה שאין לי נכשלים חח

Angel lips

New member
אני רק הצצתי בתעודה

אני מקבלת אותה רק עם ההורים :) יש לי יותר מ150 חיסורים... אבל הציונים טובים... לא יודעת מה יחליטו איתי :)

Evil Gremlin

New member
חחחחחחחח

טוב.. טוב.. אצלנו הם בוחרים מספר באקראי.. זה אף פעם לא נכון.. לי כתבו במחצית שעברה 8 חיסורים ולא הייתי איזה שבועיים בביה"ס GO FIGURE

Sheep From Hell

New member
חה חה חה! אני לא מקבלת תעודה השנה!!

זה הכיף בי"ב.... אין תעודת סוף שנה!! נה נה בננה!!!
האמת דווקא חבל דווקא פעם ראשונה בכל תקופת חטיבה-תיכון הציונים שלי גבוהים ואי אפשר להראות להורים..

Angel lips

New member
../images/Emo9.gifחחחחחחחחחחח חכי תקבלי תתעודת

בגרות ותראי הורים

Sheep From Hell

New member
היי היי היי.. מי אמר שהתעודת בגרות

שלי תהיה על הפנים?! חחחחחח.. סתאם.... היא בטוח תהיה על הפנים.... אבל לא יהיו נכשלים זה בדוק!!!! האמת דווקא הציונים שלי בטווח של 80-89 (חוץ מצרפתית שפה דוחה!! בלעכס!!)

Sheep From Hell

New member
לגמרי חרא של עם....

ולצערי הרבה הבי"ס שלי ע"ש איזה צרפתי דביל.... ולכן כל הבי"ס שלנו צרפתי.... ולכן צרפתית אצלנו היא חובה...!!!!!! :( (עשיתי 3 יחידות בקושי רב...יאק!)

Sheep From Hell

New member
מה פתאום!!!

לפני כמה ימים ניגשתי למרכזת השכבה שלי לשאול מתי מקבלים תעודות... היא כמעט התפוצצה מצחוק... היא אמרה לי "מותק י"בניקים לא מקבלים תעודות סוף שנה רק תעוד בגרות עוד כמה חודשים, את יכולה לנשום לרווחה..."

אין לי נכשלים!!!

כל הציונים שלי בין 80 ל-92 (תנ"ך, חחחחחחחח) יש לי 50 - מספיק בקושי במנהל עסקים כי היה לי נכשל באיזה מבחן מגעיל

ואני מצטערת להגיד לך..

אבל אצלנו 45 ומטה זה נכשל אם היה לי נכשל הייתי צריכה לעבור מבחן קיץ, אבל אני לא צריכה נה לך

Sheep From Hell

New member
וואו אני לא הסתומה היחידה ש..

לקחה מנהל עסקים כמגמה(אצלנו זה לא בדיו מנהל עסקים אבל דומה...) ו 50 זה נכשל... אבל חפיף זה מנהל עסקים גם ככה לא מקבלים על זה בונוס באוניברסיטה....חחח:)

למעלה