וגם מתוך as long as you love me
צ צפניה בן שבתיאל New member 17/4/02 #1 שרשור העצמאות ../images/Emo163.gif../images/Emo166.gif../images/Emo104.gif עד מתי נוכל להקשיב לצלילי "דוקטור תציל אותי ?" האם זהו באמת הלהיט הבא שלנו ? תגובות לכאן
שרשור העצמאות ../images/Emo163.gif../images/Emo166.gif../images/Emo104.gif עד מתי נוכל להקשיב לצלילי "דוקטור תציל אותי ?" האם זהו באמת הלהיט הבא שלנו ? תגובות לכאן
צ צפניה בן שבתיאל New member 17/4/02 #54 יא איזה שיר נוסטלגי please don´t go.... מישהו זוכר את הקרב שהיה סביבו ?
צ צפניה בן שבתיאל New member 17/4/02 #2 ולמי שלא הבין - האווי ואמילי לכאן שרשור שירים ישראליים שווים יותר ושווים פחות ומה שביניהם כמו יצירת המופת : הבא בתור הוא סוס של נושאי המגבעת
ולמי שלא הבין - האווי ואמילי לכאן שרשור שירים ישראליים שווים יותר ושווים פחות ומה שביניהם כמו יצירת המופת : הבא בתור הוא סוס של נושאי המגבעת
A A n g e l D u s t New member 17/4/02 #3 שני האנשים היחידים בפורום אבל אין לי מה לכתוב זה סתם כי אתה מאיים עליי באקדח! SOS!
צ צפניה בן שבתיאל New member 17/4/02 #6 לפי מה שאני יודע יש לפחות עוד 3 אנשים שרק קוראים אותנו. אז בואי נעשה את זה מעניין יותר...
צ צפניה בן שבתיאל New member 17/4/02 #8 כמו שאומרים בפורום מזג אוויר בתל אביב לח ולכן אני ממזמן בלי חולצה
A A n g e l D u s t New member 17/4/02 #12 ../images/Emo6.gif אולי זה יגרום לאנשים לכתוב בפורום רגע, בעצם אין אנשים. עכשיו תורי אמרת? אז הנה לך...
../images/Emo6.gif אולי זה יגרום לאנשים לכתוב בפורום רגע, בעצם אין אנשים. עכשיו תורי אמרת? אז הנה לך...
צ צפניה בן שבתיאל New member 17/4/02 #13 ת´ורן ??? מה ת´ורן עשה לך לכל השדים והרוחות ? חוצמזה שאת היית אמורה להביא בחורה ערומה ! זה לא פייר... הנסיכה תות את מוזמנת להצטרף לשרשור העצמאות..בכל רגע...רק תביאי תמונת עירום ואת בפנים...
ת´ורן ??? מה ת´ורן עשה לך לכל השדים והרוחות ? חוצמזה שאת היית אמורה להביא בחורה ערומה ! זה לא פייר... הנסיכה תות את מוזמנת להצטרף לשרשור העצמאות..בכל רגע...רק תביאי תמונת עירום ואת בפנים...
ה הנסיכה תותי New member 17/4/02 #16 תמונות?? עירום?? שלי??? כבר רצה לחפש.. שניה, אתם בטוחים שתוכלו לעמוד בזה? רק עכשיו נגמר יום הזיכרון....
תמונות?? עירום?? שלי??? כבר רצה לחפש.. שניה, אתם בטוחים שתוכלו לעמוד בזה? רק עכשיו נגמר יום הזיכרון....