שרשור העצמאות

אני לא בטוח

כאילו בכל זאת היא ג´ניפר לופז...למה שתלך עם תחתונים ? ידענו שהחלק האחורי שלה גדול אף אחד לא אמר שהיא צריכה להסתיר את הקדמי כי הוא גם..אממ..בולט... את הרסת את התדמית שהיתה לה אצלי..כל השירים שלה פתאום נראים לי מושחתים...my love don´t cost a thing למשל.
למיה יש אקדח - של כנסיית השכל, יופי עכשיו שתיקח את האקדח ושתירה בעצמה. נמאס מהשיר.

../images/Emo6.gif...

זה היא הרסה, לא אני.... <אני שאלתי שלוש פעמים לפני שהבאתי את הלינק
, אתה אישרת...>

howiefan

New member
../images/Emo12.gif omg!

זה אמיתי התמונות האלה? מזעזע ומחריד! אם הן אמיתיות לדעתי ג´ניפר וסוכניה מאוד לא יאהבו אותן בלשון המעטה, ויכולים לתבוע את האמאמא של האתר הזה. דרך אגב, איך הגעתם לאתר המגעיל הזה? ולמה?

../images/Emo163.gif

קודם כל, קיבלתי במייל את התמונות לפני בערך שלושה שבועות, משהו כזה... ואתמול נתקלתי בלינק ישיר פה.... אז מסתבר שזה תמים מבחינתי, הא צפניה? ביפ...אתר ידוע ומוכר.

איזה תמים איזה

אני לא מאמין ליפי הנפש האלה. עלק ביפ, בטח זה ראשי תיבות של משהו אחר, אני עוד אחשוף אותם.
עבדים של ברי סחרוף - משום מה עדיין לא נמאס לחלוטין... הופכים את הלילה ליום וחוגגים !

howiefan

New member
שירים ישראלים דווקא?../images/Emo104.gif

את האמת ברגע זה ממש לא עולים לי ממש שמות שירים. מה שכן אני יכולה להגיד זה שהזמרים הישראלים המועטים שאני כן אוהבת הם: יזהר אשדות (זוהר עפ"י רוה"מ הנוכחי), אריק איינשטיין המלך, ואחינועם ניני המלכה, וגם כן כן, דודו פישר!, אוי כמעט שכחתי, גידי גוב גם כן. זמרים גרועים לא חסרים: סי היימן, איל גולן, שרית חדד, איגי וקסמן, חיים צינוביץ´, רשימה חלקית בלבד. אם אני אזכר בעוד אני אכתוב יותר מאוחר, ודרך אגב יום עצמאות שמח ל-כ-ו-ל-ם!

howiefan

New member
קבלו תמונה שערורייתית

האווי דורו מהבקסטריט בוייז כן כן!

גוועלד ../images/Emo5.gif

אני מעדיף את התינוקת שנולדה היום בשידור חי אצל דודו טופז צפניה (ראיתי דודו טופז ואני גאה בזה, עכשיו אני מקשיב לגלגלצ..חג שמח לכל החיילים !)

KOBIK

New member
מה אם המלך../images/Emo168.gif

שלמה ארצי לא נחשב לזמר שקט בדיוק כמו גידי גוב {לא שהוא רע} KOBIK

שימו לב לדבר הבא

החדש של זהבה בן- "חיה בשבילך" . יותר שטחי ומזעזע מ"מוטי" - אבל גם יותר מדבק ממנו !

למעלה