שרשור העצמאות

כן, הא?

פעם קיבלתי קובץ פלאש, שמודד את ה-cup size שלה, ומראים תמונות שלה, ובכל תמונה יש לה משהו אחר, A/B/C/D....טוב, נו, לפחות היא יודעת את האותיות...:)))

איזה קופצני אתה היום....

מה קרה קיבלת מרץ בשעה הזאת?? השיר הבא- ניק קרשאו, היכונו... זוכרים אותו?
מה דעתכם על Sophie Ellis Bexor - Muder On The Dance Floor, מה זה מדביק השיר הזה.... אהבתיהו.

ניק קרשאו ????

לגבי murederrrr השיר עצמו די סביר הקליפ חביב עד מאוד. הביסטי בויז קפצו לביקור...סבוטאז´ האגדי...

מה קליפים ?

למה שיהיה בפורום הזה שרשור על קליפים ?
חיפשתי תמונות של סמנת´ה אבל העכבר נדפק לי או משהו בסגנון ואני לא מצליח לעשות כלום עם הלחצן הימני.
מוניקה סקס - שירו של שפשף - זוועתי, נוראי, נשמע כמו גרסת קריוקי

אני שונאת את הסובול הזה...

לא יודעת למה, Just do... גם ´על הרצפה´ המעצבן... נו, hands clean...מי אמר שחנקו אותו למוות???

כאן אני חייב לחלוק

עלייך..על הרצפה מדהים. אני במיוחד אוהב את המועדונים בצפון שלקראת ארבע מתחילים לשים שירים ישראליים וזה להיט !
hands clean למה נחנק ? פשוט נשלח את בן לאדן
לגנוב את כל העותקים. שיר מאוס ביותר, שתוציא סינגל חדש

על הרצפה לא רק שנחנק ברדיו...

הוא גם נדרס ב´פלורנטין´... די! כמה אפשר?? וצפניה אם תמשיך ככה, אני לא אתן לך לראות את התמונה של הקיילי בגילגולה הקודם <תקופת ג´יסון דונובן>

אשליות

<כמעט חשבתי שעזבת אותי> מי שנדרס בפלורנטין הוא "מכה אפורה" שהוא שיר איכותי לכשעצמו.
ניסים סרוסי פיספס קריירה נהדרת אבל מזל שיש את גלגלצ. גם מנהל הפורום ההחדש אוהב אותם.

2 מתוך 3

את smells של נירוואנה שמענו עכשיו יש את לית´יום מה שמשאיר לנו את come as you are להשלמת הטריו המפורסם מנברמיינד. לא ?!

עוד אחד של נירוונה שאני אוהבת...

The man who sold the world, כן אני יודעת שהוא של דייויד בואי במקור, אבל הגרסא של קוביין הרבה יותר יפה לטעמי...

דווקא אני לא נמנה

על חסידיו של דייוויד בואי מבחינתי הוא מסתכם בדואט עם הפט שופ בויז hello spaceboy ובעוד יציאה little wonder

../images/Emo6.gif

איזה דעות מנוגדות, אני אוהבת את השיר הזה... שאני אבוא לחנוק אותך עם הכרית שהכנת??

למעלה