אויש, צפניה... להדחיק, ויפה שעה אחת קודם....
A A n g e l D u s t New member 17/4/02 #27 ../images/Emo12.gif מה זה היא מורידה ומחזירה את הסיליקון? לא הבנתי. MISTERY
ה הנסיכה תותי New member 17/4/02 #29 כן, הא? פעם קיבלתי קובץ פלאש, שמודד את ה-cup size שלה, ומראים תמונות שלה, ובכל תמונה יש לה משהו אחר, A/B/C/D....טוב, נו, לפחות היא יודעת את האותיות...))
כן, הא? פעם קיבלתי קובץ פלאש, שמודד את ה-cup size שלה, ומראים תמונות שלה, ובכל תמונה יש לה משהו אחר, A/B/C/D....טוב, נו, לפחות היא יודעת את האותיות...))
ה הנסיכה תותי New member 17/4/02 #72 איזה קופצני אתה היום.... מה קרה קיבלת מרץ בשעה הזאת?? השיר הבא- ניק קרשאו, היכונו... זוכרים אותו? מה דעתכם על Sophie Ellis Bexor - Muder On The Dance Floor, מה זה מדביק השיר הזה.... אהבתיהו.
איזה קופצני אתה היום.... מה קרה קיבלת מרץ בשעה הזאת?? השיר הבא- ניק קרשאו, היכונו... זוכרים אותו? מה דעתכם על Sophie Ellis Bexor - Muder On The Dance Floor, מה זה מדביק השיר הזה.... אהבתיהו.
צ צפניה בן שבתיאל New member 17/4/02 #73 ניק קרשאו ???? לגבי murederrrr השיר עצמו די סביר הקליפ חביב עד מאוד. הביסטי בויז קפצו לביקור...סבוטאז´ האגדי...
ניק קרשאו ???? לגבי murederrrr השיר עצמו די סביר הקליפ חביב עד מאוד. הביסטי בויז קפצו לביקור...סבוטאז´ האגדי...
צ צפניה בן שבתיאל New member 17/4/02 #75 מה קליפים ? למה שיהיה בפורום הזה שרשור על קליפים ? חיפשתי תמונות של סמנת´ה אבל העכבר נדפק לי או משהו בסגנון ואני לא מצליח לעשות כלום עם הלחצן הימני. מוניקה סקס - שירו של שפשף - זוועתי, נוראי, נשמע כמו גרסת קריוקי
מה קליפים ? למה שיהיה בפורום הזה שרשור על קליפים ? חיפשתי תמונות של סמנת´ה אבל העכבר נדפק לי או משהו בסגנון ואני לא מצליח לעשות כלום עם הלחצן הימני. מוניקה סקס - שירו של שפשף - זוועתי, נוראי, נשמע כמו גרסת קריוקי
ה הנסיכה תותי New member 17/4/02 #76 אני שונאת את הסובול הזה... לא יודעת למה, Just do... גם ´על הרצפה´ המעצבן... נו, hands clean...מי אמר שחנקו אותו למוות???
אני שונאת את הסובול הזה... לא יודעת למה, Just do... גם ´על הרצפה´ המעצבן... נו, hands clean...מי אמר שחנקו אותו למוות???
צ צפניה בן שבתיאל New member 17/4/02 #77 כאן אני חייב לחלוק עלייך..על הרצפה מדהים. אני במיוחד אוהב את המועדונים בצפון שלקראת ארבע מתחילים לשים שירים ישראליים וזה להיט ! hands clean למה נחנק ? פשוט נשלח את בן לאדן לגנוב את כל העותקים. שיר מאוס ביותר, שתוציא סינגל חדש
כאן אני חייב לחלוק עלייך..על הרצפה מדהים. אני במיוחד אוהב את המועדונים בצפון שלקראת ארבע מתחילים לשים שירים ישראליים וזה להיט ! hands clean למה נחנק ? פשוט נשלח את בן לאדן לגנוב את כל העותקים. שיר מאוס ביותר, שתוציא סינגל חדש
ה הנסיכה תותי New member 17/4/02 #78 על הרצפה לא רק שנחנק ברדיו... הוא גם נדרס ב´פלורנטין´... די! כמה אפשר?? וצפניה אם תמשיך ככה, אני לא אתן לך לראות את התמונה של הקיילי בגילגולה הקודם <תקופת ג´יסון דונובן>
על הרצפה לא רק שנחנק ברדיו... הוא גם נדרס ב´פלורנטין´... די! כמה אפשר?? וצפניה אם תמשיך ככה, אני לא אתן לך לראות את התמונה של הקיילי בגילגולה הקודם <תקופת ג´יסון דונובן>
צ צפניה בן שבתיאל New member 17/4/02 #79 אשליות <כמעט חשבתי שעזבת אותי> מי שנדרס בפלורנטין הוא "מכה אפורה" שהוא שיר איכותי לכשעצמו. ניסים סרוסי פיספס קריירה נהדרת אבל מזל שיש את גלגלצ. גם מנהל הפורום ההחדש אוהב אותם.
אשליות <כמעט חשבתי שעזבת אותי> מי שנדרס בפלורנטין הוא "מכה אפורה" שהוא שיר איכותי לכשעצמו. ניסים סרוסי פיספס קריירה נהדרת אבל מזל שיש את גלגלצ. גם מנהל הפורום ההחדש אוהב אותם.
צ צפניה בן שבתיאל New member 17/4/02 #80 2 מתוך 3 את smells של נירוואנה שמענו עכשיו יש את לית´יום מה שמשאיר לנו את come as you are להשלמת הטריו המפורסם מנברמיינד. לא ?!
2 מתוך 3 את smells של נירוואנה שמענו עכשיו יש את לית´יום מה שמשאיר לנו את come as you are להשלמת הטריו המפורסם מנברמיינד. לא ?!
ה הנסיכה תותי New member 17/4/02 #82 עוד אחד של נירוונה שאני אוהבת... The man who sold the world, כן אני יודעת שהוא של דייויד בואי במקור, אבל הגרסא של קוביין הרבה יותר יפה לטעמי...
עוד אחד של נירוונה שאני אוהבת... The man who sold the world, כן אני יודעת שהוא של דייויד בואי במקור, אבל הגרסא של קוביין הרבה יותר יפה לטעמי...
צ צפניה בן שבתיאל New member 17/4/02 #85 דווקא אני לא נמנה על חסידיו של דייוויד בואי מבחינתי הוא מסתכם בדואט עם הפט שופ בויז hello spaceboy ובעוד יציאה little wonder
דווקא אני לא נמנה על חסידיו של דייוויד בואי מבחינתי הוא מסתכם בדואט עם הפט שופ בויז hello spaceboy ובעוד יציאה little wonder
ה הנסיכה תותי New member 17/4/02 #81 בדיוק ראיתי... אין פיקה צביק, איזה ח-ת-י-ך!!!, יותר?? איזה באסה, אני שבורה לגמרי.
צ צפניה בן שבתיאל New member 17/4/02 #83 זה בגלל חבילות השי לא לא born slippy עד מתי נמחזר את טריינספוטינג ??? <צפניה מכין את הכרית>
ה הנסיכה תותי New member 17/4/02 #87 ../images/Emo6.gif איזה דעות מנוגדות, אני אוהבת את השיר הזה... שאני אבוא לחנוק אותך עם הכרית שהכנת??