שרשור הפרק האחרון לעונה

dht160

New member
שרשור הפרק האחרון לעונה ../images/Emo140.gif

זהו. היום זה נגמר. אחרי 26 שבועות שהם חלק מאיתנו מסיימים היום החבר'ה במחו'ז הכתום עונה. שרשור לכאן את כל מה שייש לכם להגיד על הפרק האחרון ועלה העונה בכלל. גיא

LuLiLoPiLaTo1

New member
יוו אני לא מאמינה איזו התרגשות!!!

ולחשוב שבהתחלה חשבתי שהסידרה לא משהו... אחרי כמה פרקים כבר התמכרתי סידרה אחת הטובות שראיתי בשנים האחרונות ואני מקווה שהעונה השנייה תגיע מהררר!! מתי ד"א העונה השנייה תסתיים בארה"ב? *מצפה בקוצר רוח*

../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif

אני לא רואה אותו...! אני בטיול..
וגם מחר.. אוווווף ואני אפילו לא יכולה לראות אוות שבוע הבא בבוקר כי אני בטיול אחר!!!! אווווווווווף

bad attitude

New member
כן איך עברו להם 26 שבועות של כיף

אני עכשיו נזכר בפרק הראשון כמה עברנו מאז כמה התבגרתי מאז כמה השתניתי אבל עדיין לא משנה כמה עיסוקים היו לי 99% מהפרקים ראיתי בימי שישי לא משנה אם הייתי יוצא למועדון או לא לא משנה כלום הייתי יושב ביום שישי לראות או סי ועכשיו זה נגמר זה כזה עצובב אפילו שיש עונה שנייה עדיין תראו איך חלפו להם 26 שבועות כאילו כלום ככה עוברים לנו כל החיים תהנו בפרק הזה ונתגעגע למריסה ריאן סת' סאמר קירסטן סנדי ג'יימי וכל החבר'ה שלא הזכרתי את שמם :( :( :(

bad attitude

New member
יואו כמה בכיתיייי בסוף הפרק

כשהיה את השיר הללויה והראו את קירסטן בוכה כמה בכיתי!! לא חשבתי שאני אקח את הסדרה הזאת קשה כל כך

ayala65

New member
חחחחח...לכולנו עמדו דמעות בעיניים

זה מה שיפה בסידרה...ובאמת נתגעגע לכולם שם... לפחות אבל מביאים דמות חדשה וטובה לעונה השנייה

bad attitude

New member
עוד פעם ראיתי אותו ועוד פעם אני

בוכה,די אני לא רואה את השישי שלי בלי לראות את הסדרה הזאת זה לא חיים בלעדיה

GaloshiT

New member
בעונה השניה

היו עד עכשיו 20 פרקים..(פרק 20 בשבוע הבא).. ואני לא יודע כמה יהיו.. נראה לי 25... ובקשר לפרק היום.. הוא ממש ממש העציב אותי.. אני ממש בכיתי לקראת הסוף..

GaloshiT

New member
זה עצובבבבב

כבר ראיתי את הפרק.. ולא הפסקתי לבכות בסוףףףף זה מממש העציב אותייי אבל התחלתי את העונה ה2....והחיוך חזררר

GaloshiT

New member
אופס

מרוב שאני מעופפת פתחתי שירשור חדש.. זו הייתה אמורה להיות תגובה לשירור על הפרק האחרון של היום...

JoHnYmYsTeR

New member
שאלה קטנה......

הבנתי נכון? או שקירסטן הייתה בעבר בהריון מג'ימי?

LuLiLoPiLaTo1

New member
ואי צודק.. לא חשבתי על ג'ימי אבל

נכון הם היו חברים... פשש יפה יפה!

איפה את רואה את העונה השנייה!?

כולם מדברים פה על עונה שנייה, אבל רגעעעעעעע רק לפני 10 דקות נגמרה העונה הראשונה. מתי הספיקו לשדר את השנייה? מידע? מישהו? מהר
תודה.

mikmik000

New member
ברוכה הבאה! ../images/Emo24.gif

השתלבות מהירה.
ובפעם הבאה תשתדלי לשרשר.

mikmik000

New member
אה את חדשה בתפוז.. אממ..

למישהו פה יש את התמונה של אומנות השרשור כדי שהיא תבין? כי פירמטו לי לא מזמן את המחשב ואין לי.. =\

למעלה