שרשור הפרק האחרון לעונה

mikmik000

New member
לא..

שבוע הבא ובעוד שבועיים פרקי ספיישל מיוחדים ורק עוד שלושה שבועות עונה שנייה.

נ ט ע ש ה

New member
גם אני בדיוק חשבתי על זה

שזה בדיוק כמו שהיה בפרק הראשון שהוא הגיע, שהוא ראה את מריסה עומדת ומחכה.

איזה פרק...

אחד הפרקים הטובים שהיו העונה ! איך בכיתי בסוף
אבל שמתם לב לקירסטן היה איזה אירוע או משו כי שהיא אמרה לתרזה שגם עבר עליה משו דומה .. מוזר

ayala65

New member
טוב..פרק אחרון לעונה

ופרק ממש טובבבבבב ממש אהבתי את המשחק של מישה....היא שיחקה ממש טוב לעומת הפרקים הקודמים ובן בכלל- האיש שחקן ברמות. אז בקשר לעלילה: תרזה בהריון! לילילילילי, מסיבה
, אני לא מבינה אותה, כאילו לעזאזל! אין לך גרוש על התחת! מה את משחקת אותה צדיקה?! וגם ריאן, הילד כנראה לא שלו- מה הוא נהיה צדיק פתאום?! משום מה, הייתי בטוחה שהתסריט היה קיצ'י ושקוף
. חוץ מזה, העזיבה של סת' הייתה פחות שקופה למרות שגם היינו יכולים לצפות לדבר כזה. אבל אני אישה אחרי הכל...ואני אוהבת קיצ'יות...אז הציון לפרק: 9 מתוך 10
נ.ב. אביעד..שמחתי לראות אותך חוזר

maayan250250

New member
זהו....אין לי חיים יותר

בעעעע לא יכולה לחשוב על זה בכלל !!! קולטים שהעונה הראשונה נגמרה !??! ותראו זה אשכרה סגירת מעגל. כמו שריאן עזב את צ'ינו הוא חוזר --->
כמו שסת' היה עצובי כל החיים שלו לפני ריאן, ככה הוא גם עכשיו... כמו שמריסה שתתה בתחילת הסדרה-->היא חזרה לשתות.
הכי כצוב היה הקטע עם סת' אני הייתי פשוט רטובה מדמעות. חברה שלי [שלא רואה האו סי ] הייתה על המחשב ולא הבינה בכלל למה אני כזה בוכה...אני אומרת לכם בכי על אמת. אוווווופי
יאללה ... מתי מתחילה עונה 2? למרות שזה לא יהיה אותו הדבר.... ________________________________________________________________ טחנתי... מעין העצובית [עד שבוע הבא]...

lior143

New member
ספוילר ../images/Emo10.gifד-ח-ו-ף.........

לא ראיתי אתמול את הפרק האחרון תספרו לי מה היה...!!!
ולפי מה שהבנתי יהיו ספישלים בשבוע או שבועיים הבאים...מה יהיה בספישלים.....??

iamooga

New member
אם אלו הספיישלים ששודרו בארה"ב...

אז הם מעולים! כל מיני קטעי מאחורי הקלעים, ראיונות עם השחקנים וג'וש שוורץ, המוסיקה, התלבושות... בקיצור- אחלה ספיישלים

lior143

New member
מתי הם יהיו..?

תספרו לי מה היה בפרק האחרון..לא ראיתי....

lior143

New member
מתי הם יהיו..?

תספרו לי מה היה בפרק האחרון..לא ראיתי....

LuV YoGeV

New member
יו פרק מדהים!!שמתם לב ש...

שמתם לב שבעצם הפרק האחרון היתה סגירת מעגל של הפרק הראשון?! אם אתם זוכרים בפרק הראשון [או שזה היה השני..] גם היה קטע כזה שריאן בא בהתחלה למשפ' כהן ואז בסוף סנדי החזיר אותו[ואז ריאן ראה את הבית ההרוס שלו וחזר אליהם שוב..] קיצר ואז כשהוא החזיר אותו מריסה גם עמדה כזה מבחוץ והסתכלה עליו וגם היה את השיר הזה ברקע כמו שהיה בפרק האחרון...רק שהפעם תרזה[הכלבה]הסיעה אותו.. זה היה בדיוק בדיוק!למי שיש את הפרק שיראה! גם אחכ כשריאן הסתכל כזה אחורה וראה את הלימוזינה באה לקחת את מריסה בפרק הראשון הוא בדיוק הסתכל ככה גם אבל זה היה הג'יפ של לוק שבא לקחת אותה אז..והשיר אותו שיר!! תבדקו את זה זה מגניב:]

RAZOSH

New member
יש לך רק טעות קטנה ....

בפרק הראשון השיר שהושמע בסוף בקטע שלוק בא לאסוף את מריסה וריאן עוזב הוא - הוני אנד דה מון , והללויה הופיעה בפרק השני , שבו נשרף הבית לדוגמא וריאן נלקח לכלא .... הפרק האחרון היה ממש מצויין ......הקטע שהכי ריגש זה כמובן הבכי של כריסטן ושל מריסה שהיא אמרה לריאן שהיא מבינה למההוא עוזב , אבל שהיא אוהבת אותו , וואי הללויה זה כזה שיר חזק!!!!! ואני לא יודע מה יש לכם נגד מריסה !!! אני חולה לבחורה הזו על התחת @!!!!! היא משחקת בסדר גמורל דעתי, אומנם המבטא קצת הורס , אבל עדין והיום היא שיחקה יפה במיוחד ... ממש ריגש אותי הקטע שהראו בסוף שהיא חוזרת להתחלה שהיא הייתה שותה המון ...וכמובן שהיא יפיפיה ברמות מטורפות!!!! וזהו !!! והחרא של הפרק 2X19 לא רוצה לרדת לי !! (פאק זה לא נשמע טוב )

Danielushhhh

New member
לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא
איזה סוף עצוב! עד שהכל התסדר ביניהם
ומה נסגר עם סת' וסאמר?!

InFecTeD LOVER

New member
עצוב../images/Emo42.gif

אבל הכי מעצבן, שסת וסאמר לא שוכבים יותר איזה מין דבר זה? שישמרו על עצמם וזהו!!! =]

MaY1212

New member
../images/Emo7.gif איזה עצוב היה! כמה בכיתי!

גאד מחכה כבר לבוע הבא!!

למעלה