שרשור הפרק האחרון לעונה

mikmik000

New member
העונה השנייה משודרת בימים אלו בארהב

וכולם מורידים בצורה לא חוקית.

L u L i1

New member
נצל"ש...

מישו יודע מתי מתחילים השידורים החוזרים, ואם בכלל????? אני חייבת לראותת!! פיספסתי מלא(כולל את הפרק הראשון...
) אני כבר לא מבינה מה הולך שם... בקשה תגידו ליי.... טנקס!

JoHnYmYsTeR

New member
אני פשוט לא מאמין.....

אני אחד מאלה שצוחקים על האנשים שבוכים בגלל סדרות.. ופשוט בסוף הפרק שהללויה ברקע...הדמעות התחילו לנזול,זה היה כ"כ מרגש,אפילו עכשיו שאני רואה החיים זה לא הכל,אני לא צוחק.. פשוט פרק ענק ומרגש... עמד בדיוק בציפיות ואפילו מעל הציפיות.. מעניין מה יהיה ואיך כל אחד יחזור בעונה הבאה...

anatotel

New member
רק לאחרונה התחלתי לראות את הסדרה

אתם יודעים אם יעלו שוב את העונה הראשונה בשידורים חוזרים? לא ברור לי משהו, החבר'ה האלה אמורים להיות בתיכון!?

../images/Emo7.gif זה פשוט עצובבבבבבבבבב

בחמש דקות האחרונות של הפרק פשוט ישבתי ובכיתי. הלב שלי נשבר על סת', וכשראיתי את קריסטין נקרעת, נשבעת לכם שגם אני נקרעתי. מריסה - הייתי בשוק ממנה, ההיא קיבלה את זה בצורה כזאת יפה שפשוט עצוב לי עליה. תרזה - סבבה, היא רוצה את התינוק בסופו של דבר אבל כשהיא אמרה לריאן להצטרף אליה זה היה מרושע מצידה. וזהו.. סת'
זה שבר אותי. מתי עונה שנייה!?

dalida1988

New member
../images/Emo7.gif

היא לא קיבלה את זה כל כך טוב.. היא התחילה עוד פעם לשתות וכן סת' ממש הרג גם אותי...

Aviad1987

New member
עצוב ../images/Emo7.gif

היה פרק מצויין, פשוט מעולה. אני שונא את תרזה השם יקום דמה. הכי התאכזבתי לא לראות את סאמר בסוף, לראות איזה תגובה שלה או משהו כזה, הראו את כולם חוץ ממנה. ה-דמות של הסדרה.

mikmik000

New member
אוקיי אז ככה..

בד"כ אני מתעצלת לרשום את כול התגובות שלי על הפרק אבל היום בגלל זה אירוע מיוחד, פרק אחרון לעונה, אני ארשום יותר בפירוט..
מבנה הפרק- הם דחסו יותר מידי דברים בפרק אחד וזה היה ברור ומורגש ביותר. בפרק אחד היו לנו החתונה, ההחלטה של ריאן, הפרידה שלו, העזיבה שלו וכול מה שמסביב. הסיצנות היו ממש קצרות [אם תשימו לב רוב הסצינות בפרק הזה היו לא יותר מ3 דקות..] והמעבר בניהם היה נראה ממש לא קשור. חוץ מזה לא היה מספיק פירוט על דברים חשובים.. לדוג' בקטע של החתונה כול מה שהיה זה עמידה מול המזבח ואח"כ ריקוד קצר של ג'ולי וכיילב, ואפילו שהם היו הזוג שהתחתן הראו את ריאן ומריסה בסצנה הזו יותר מאשר אותם. לעומת זאת על דברים ממש לא חשובים ותורמים לעלילה כמו משחק כדור עף שהיה פעם על החוף היה זמן להאריך במילים.. ממש לא מקצועי ולא ממוקד. המשחק בפרק- המשחק בפרק היה מרגש ביותר, אין מה להגיד רע עליו. בן שיחק ממש טוב, ובן בכלל! אין לי אפילו מה להגיד על זה חוץ מ-מדהים!!! הוא כ"כ ריגש אותי! אממ.. מה עוד.. גם מישה שיחקה בסדר ולרייצ'ל לא היו הרבה סצינות מרגשות או מיוחדות בפרק הזה אז ככה שאין לי ממש להגיד עליה. הריגושים בפרק- ללא ספק אחד הפרקים היותר מרגשים בכול הזמנים!!! ממש בכיתי ביחד עם קריסטין! הקטע של העזיבה היה ממש ממש מרגש ועם השיר של הללויה זה בכלל היה עצוב, סוחף ומרגש. הקטע המבאס\מעצבן בפרק- ללא ספק מה שהכי עיצבן אותי בפרק זה העזיבה של סת'.. כיאילו אני מבינה שהוא עצוב בגלל שריאן עזב אבל לאן הוא ילך כבר?! לגור על אי בודד?! לא משנה לאן הוא ילך הוא עדיין יזכור את ריאן ולמה לנטוש ככה את סאמר? זה ממש עיצבן אותי! וגם לא מספיק קריסטין הייתה עצובה שריאן עזב אז עכשיו גם סת'.. היא בטח תכנס לדיכאון.. =\ הקטע הרומנטי בפרק- אממ.. הקטע שמריסה אמרה לריאן אני אוהבת אותך והיא בכתה, אפילו שזה היה קצת בכי מזויף אבל בן היה ממש אמיתי שם ורק מההבעות שלו היה אפשר להבין בידיוק מה הוא מנסה להעביר כריאן. הפרק בכלליות- פרק מעולה! סוף מדהים ומותח שבהחלט משאיר אותנו עם טעם של עוד לעונה השנייה. אפילו למי שראה ממנה קצת או אפילו את הכול אני בטוחה שכבר יש חשק לראות. אפילו שלפי דעתי היו צריכים לפרוש את כול מה שהיה בפרק על שתי פרקים ולהאריך קצת סצינות יותר חשובות, המשחק היה מדהים והעלילה מדהימה ומותחת כמו תמיד. ציון הפרק מ1 עד 10- 9 אממ וזהו נראה לי.. אני חושבת שזה היה סיקור מספיק מקיף.. מקווה שאין שום דבר ששחכתי, ואם בא לכם תמלאו את זה גם..: מבנה הפרק- המשחק בפרק- הריגושים בפרק- הקטע המבאס\מעצבן בפרק- הקטע הרומנטי בפרק- הפרק בכלליות- ציון הפרק מ1 עד 10- אני אשמח לשמוע מה אתם חושבים! מיכל.

אני יענה ../images/Emo13.gif

מבנה הפרק- דחוס מדיי, אבל מצויין. המשחק בפרק- מצויין אף גם הוא. הריגושים בפרק- קריסטין בבכי קורע לב, מריסה שמתייפחת על ראין הנבוך, הקטע שריאן הביא לסת' מפה לטהיטי בתוך מתנת פרדה, מריסה ששתתה אלכוהול על המרפסת וזהו. הקטע המבאס\מעצבן בפרק- תרזה! אוף איתה, "אתה מוזמן להצטרף" בוא ונסבול יחד את הולדת בננו. הקטע הרומנטי בפרק- אמממממ בלע :/ לא יודעת. הפרק בכלליות- מעולה!!! ציון הפרק מ1 עד 10- 10

hex4free

New member
הנה שלי...

מבנה הפרק- בהחלט דחוס אך לא הרבה יותר מכל פרק רגיל.. בואו נגיד שזה משתווה לשני הפרקים ברצף שבוע שעבר... המשחק בפרק- המשחק תמיד טוב אין מה להגיד. הריגושים בפרק- קירסטן בוכה... וכשריאן מסתכל על תרזה והיא עליו כמו כלב נטוש בסוף הפרק.. אה כן וגם כשסת' שומע באייפוד ולא שם על ריאן.. חחח אמרתי לחבר שלי שזה ניראה כאילו הוא התבלבל והוא אמור לשחק את מריסה כי הוא עצוב כמו חברה שננטשה.. וכמובן השיר הללויה בסוף הפרק שזה ממש ממש התאים!! הקטע המבאס\מעצבן בפרק- לוידע מה יש לכולם מתרזה אני דווקא בעדה היא בסדר.. השיחה של קירסטן ותרזה היתה ממש לא רצינית זה היה רק כדי לקדם את העלילה וזה היה דפוק.. לדעתי ולדעת כולם הם עושים טעות, אם היא נכנסה להריון עכשיו היא בטוח תכנס להריון גם כשהיא תהיה גדולה יותר אז למה למהר... הקטע הרומנטי בפרק- לא היו ממש קטעים רומנטיים... חוץ מהקטע שקירסטן מתנשקת עם סנדי.. אחח איזה חמודים!! הפרק בכלליות-סבבה.. קצת יותר מכל פרק ממוצע והיו הרבה קטעים מצחיקים במיוחד בתחילתו.. ציון הפרק מ1 עד 10- אם פרק ממוצע בOC הוא 8 ככה, אז הפרק הזה היה בערך 8.5-9 לא הכי התלהבתי ממנו אני מקווה שיש מה לצפות מהעונה הבאה

JoHnYmYsTeR

New member
בקשר לחתונה...

יכול להיות שהם לא הראו את הקטע של ההשבעה וזה שאומרים את מוכנה להיות איתו בעושר ובעוני בבריאות או חולי וכל החרטה הזה.. אז בעוני היא לא תהיה מוכנה להיות איתו

../images/Emo45.gifמסכימה איתך

בכל מילה. מריסה באמת לקחה את זה בצורה כ''כ רגועה. ואמ, מישה שיחקה קצת יותר טוב בפרק הזה - אבל עדין, המשחק שלה פשוט כ''כ... לא יודעת, היא כאילו לא בטוחה בעצמה בתור שחקנית, והיא פשוט כ''כ.. לא יודעת איך להסביר אפילו. אבל בקטע עם הבכי, ברצינות שהיא הרסה את הסצנה לדעתי. בן שיחק באופן מדהים כמו שציינת, עם ההבעות והכול, והיא פשוט הרסה[לדעתי בכל מקרה]. העזיבה של סת' באמת הייתה מעצבנת וזה היה די מאכזב, כי דברים כאלו קורים רק בטלוויזיה, וזה היה פשוט יותר מידי העזיבה שלו.
תרזה קצת מפגרת. היא כולה משוכנעת שהיא עושה הפלה, ומודיעה על כך לריאן שכבר מתכנן להמישך בקשר עם מריסה, ויום אחרי זה היא משנה את דעתה ומחליטה שהיא תלד?? לא נראה לה שהיא קצת לא החלטית ומקבלת החלטות פזיזות? שתחשוב טיפה לעומק!
ואוו, כשקריסטין בכתה גם אני בכיתי. זה היה פשוט כ''כ עצוב, וגם אחרי שהפרק נגמר נשארתי בהרגשה עצובה כזאת. פרק מעולה - הייתי נותנת לו 9.5 מתוך 10

ayala65

New member
למרבה הפלא...

אני דווקא חשבתי שמישה שיחקה ממש טוב בפרק...אני חושבת שזה היה הפרק הראשון שבו היא באמת הוכיחה כישרון משחק..=\

ayala65

New member
חחח..בעונה השנייה מישה משחקת ממש

ממש טוב...שתדעי לך, והתפקיד בעונה ה-2 הוא לא קל...=\

כע, ראיתי קצת מהקטע

עם הצרחה ליד הבריכה ונראה שהיא עושה עבודה טובה
אני באמת מקווה שהיא תשחק יותר טוב בעונה השנייה ונראה שינוי

ayala65

New member
את יכולה להיות רגועה...

הקטעים איתה בעונה ה-2 ממש משכנעים...היא ממש התפתחה מבחינת משחק... ובעונה השנייה התפקיד ממש קשה...והיא משחקת אותה

Doji

New member
פרק אחרון ../images/Emo7.gif

לאורך הדקות האחרונות של הפרק היו לי דמעות בעיניים. תמיד שמים את השיר "הללויה" בקטעים האלו, גם ב"הבית הלבן" בעונה שעברה בקטע ממש עצוב. הייתי עצוב בשביל סת' שמרגיש שהכל חוזר אחורה לקיץ הקודם כשסאמר לא העיפה מבט לכיוון שלו ולא היו לו חברים. את ההחלטה של ריאן אני לא מבין. רוב הסיכויים שהוא בכלל לא האב. סתם צדקנות בגרוש. היה נחמד שהוא לבש בגדים דומים לאלו של הפרק הראשון בעונה כשהוא חוזר לצ'ינו והסצינה שהוא רואה את מריסה מתרחקת באוטו. שבוע הבא עונה 2, נכון?

למעלה