שרשור הפרק היומי - 302

שרשור הפרק היומי - 302 ../images/Emo44.gif

עוד 10 דקות
מישהו מהם מועמד לאמי
(שישודר ביום ראשון הקרוב)

אההההה../images/Emo70.gif היה טובבבב../images/Emo70.gif ../images/Emo58.gif302

302 ספוילר|302 סאמר מאגניבה
היא היתה לבושה ממש יפה עם השמלה של הכיווצים למעלה... האיש הזה של הבית ספר... אררר התחשק לי להרוג אותו
ממש ציפיתי הילדה הזו שניסתה להיות אחראיתע ל הקרנבל (אני גורעה בשמות...) תגיד בסוף הפרק כזה " ת'נקס דד", אבל לא... הוא סתם מניאק
אני לא מאמינה שהיא התקשרה להודיע לו על זה... ביץ'
אני לא מאמינה ששניהם מסולקים מבית ספר עכשיו
מה אני אעשה
לפרק 302 אההה
"the moment you've been all waiting for 2 years" ורואים את ראיין שואל את מריסה "are you sure you wanna do this
" כן
השבח לאל
חשבתי שזה לעולם לא יגיע||!

Angelus

New member
../images/Emo58.gif 302

אני דווקא חושב שזה יהפוך את הסדרה להרבה יותר מעניינת, עכשיו שהם מחוץ לכותלי הבצפר. ואני חושב שתהכוונת ל 303

daniellena

New member
היית בצר"ח?!? מגניב

אני מצר"ג (אימפריה!) אממ איפה בקליפורניה את גרה? איזה שווה לך... אני במקומך לא הייתי חוזרת!

את יודעת זה לא ממש נתון לבחירתי

אם לחזור או לא בכל אופן אני חוזרת בדצמבר. ואני עדיין בצר"ח - כמאמר המשורר - צרח בלב ובנפש, לגוף ולנשמההה

וואו תגידי לי...

את מחכה כל הלילה כדי שזה ייצא באחד מהאתרים ואז את עוקבת אחרי ההורדה של זה ואז כשזה יורד את מייד רואה את זה?

היא גרה בארה"ב

נראה לי... אם אני זוכרת נכון היא כתבה פה לפני שבוע או שבועיים שהיא נמצאת בקליפורניה.

מיושית

New member
נצל"ש - חזרתי

כפי ששמתם לב (ואולי לא..
) סילקו אותי מהפורום עקב "הצפה" - אתם יודעים, זה שפתחתי הודעות חדשות (בלי שום כוונה רעה!!) וזה - ולאחר מאות בקשות ותחינות למנהל, הוחזרתי. טוב, אז ככה, אני לא יודעת מי בדיוק אמר למנהל ש"הצפתי", אני רק יודעת שאני לא רצויה פה. מ-מש לא. אוקיי, זה בסדר מצדי. אבל חבל שאתם מקבלים ככה מישהי חדשה. אני מאד נעלבתי.
בכל אופן, אני מקווה שאצליח לשלוח הודעות נכון ולשרשר בסדר - עשיתי את הניצלו"ש טוב כעת? אהה, ועוד משהו - שמתי לב שיש פה הרבה שאוהבים את "מיי כמיקל רומאנס" - אז יש עליהם כתבה בראש1 השבוע. אני אנסה לסרוק אותה לכאן, אבל לא נראה לי שאני אצליח כי הסורק שלי מקולקל. יום טוב לכולם, מיוש

את בכלל יודעת...

מתי משתמשים בנצל"ש? רק כשהשרשור כבר מיצה את עצמו! זה שרשור הפרק ואת שרשור הפרק לא מנצל"שים! במיוחד לא כשהוא רק התחיל!

מיושית

New member
אוקיי.. תודה לך

תודה.. מעכשיו אני אעשה זאת נכון.. פשוט אל תתרגזו!! תסבירו לי ואני אתקן, אוקיי??

זה לא כל כך קשה...

חוץ מזה המנהל צריך לתקן... לשרשר נכון = פשוט תגיבי למי שאת רוצה להגיב. לנצל"ש נכון = תגיבי להודעה הראשונה בשרשור. את השרשורים של הודעות הפרק (ערוצי יס, הוט וארה"ב) את לא מנצל"שת! ואם את רוצה לנצל"ש אז תעשי את זה לשרשור שאפשר לראות שאין הרבה אנשים שהולכים להגיב אליו. שרשור קצת ישן.

אתם מוכנים לעזוב אותה כבר

די להתרגז אם מישהו לא משרשר טוב זו גם לא סיבה לחסום אותה היא בסך הכל חדשה כאן

מיושית

New member
תודה רבה לך!!

סוף סוף מישהי שמגינה עליי..
זה ממש לא פייר שאתם מתייחסים אליי ככה! אני חדשה!

קודם כל...

אני לא רוצה שיחסמו אותה. דבר שני לנצל"ש לשרשור הפרק זה לא סתם לנצל"ש לא נכון.

invAsion

New member
ת'אמת, ../images/Emo103.gif

שאין שום סיכוי שזה היה יוצא באיכות נורמלית לפני 7-8 בבוקר. ככה שעדיף לקום מוקדם, אם כבר

dalida1988

New member
כן אני ככה עושה בהכל

קמה בוקר למחרת ויש מורידה אני מעדיפה לחכות עוד כמה זמן לישון בלילה ולראות את זה באיכות של בן אדם

למעלה