../images/Emo58.gif302 פרק מעולה ../images/Emo99.gif../images/Emo45.gif
אוקיי פרק פשוט מדהים, הסיום שלו פשוט מושלם...אחחח ריאן כזה גבר !!!!
ריאן
אני שואלת אותכם ברצינות, איך זה שהוא נהיה יותר ויותר חתיך בכל פרק ??? גררררר The boy is just FINE !!! אוקיי, אהבתי את הקטע עם ריאן וסת' שריאן מנקה את המקרר וסת' עומד שם ואז ריאן אומר לו לעזור לו וסת' אפילו לא קולט....LOL הוא כל כך מרוכז בעצמו...זה הזכיר לי קצת את הסצנה של קריסמיקה בעונה שעברה שראין וקירסטין הביאו את העץ וסת' רק הסתכל עליהם. אהבתי גם את הריב הקטן שלו עם מריסה, איזה חמודונים שניהם
, זו היתה סצנה דרמטית טובה. כל הקטעים של ריאן עם דיקן המשמעת היו משעשעים במיוחד, לאורך כל הסצנה שריאן ומריסה ישבו אצל הדיקן ריאן הסתכל עליו במבט של "I AM GOING TO KICK YOUR ASS" סצנת הסיום היתה מדהימה, לריאן היה מבט כזה של "אני לא שם *ין" ושהוא ומריסה יוצאים מהקרנבל והוא שם את הזרוע שלו עליה.....אווווווו
סת' וסאמר
ממש אהבתי אותם בפרק הזה, את סאמר במיוחד, סת' היה קצת מוזר...ולא הכי מצחיק, אבל סאמר היתה ממש טובה. אהבתי את הקטע שסת' מבטל את "שנניגן" בכיכובה של טינה וואהו, למי שלא זוכר בעונה השניה, יש איזה פרק שסת' מנסה למצוא חברה בספר המחזור השנתי, ויש סצנה שהוא מספר לראין שהוא הולך להציע חברות לטינה ווהאו ובספר מחזור כתוב שהיא מופיעה במועדון הדרמה ובהצגה "שנניגן" בכל מקרה...שהוא מספר לראין את זה הוא אומר שהיא דחתה אותו וצחקה עליו. אז זה כאילו הנקמה המתוקה של סת'
. זה רק אני או שסאמר/ריצ'ל נראית טוב מתמיד לאחרונה ??? היא גם היתה לבושה ממש יפה בפרק הזה (סוף סוף אחרי כל החולצות הריון שהיא לבשה בעונה השניה).
מריסה
אני עברתי מהפך של 180 מעלות לגבי דעתי על מריסה, אני ממש ממש אוהבת אותה בעונה הזו, לא רק שהיא נראית ממש מדהים,גם המשחק שלה פשוט השתפר ברמות !!!! בעונה השניה פשוט עשו עוול לדמות שלה, הוציאו אותה מפגרת, ילדותית ושיכורה ובעונה הזו היא בוגרת והרבה יותר רגועה. אם בעונה השניה בינה לבין ריאן לא היתה כימיה אפילו שהם חזרו אחד לשני, העונה השלישית פשוט נוטפת מכימיה והם פשוט נראים טוב ביחד.
קירסטין
אוקיי, מה הסיפור שלה עכשיו ? קירסטין ממש מתחילה לעצבן אותי.
תחזרי הביתה לסנדי !!!!
סנדי
מסכן סנדי, כל הצרות שבעולם נפלו עליו
. אהבתי את כל הקטעים שהוא התייחס לראין כמו הבן שלו ואיך שהוא התעצבן על ג'ולי ועל מה שהיא עשתה לריאן, אני מקווה שזה מרמז על אוירה יותר משפחתית העונה כי זה בהחלט היה חסר בעונה הקודמת.
ג'ולי וג'ימי
אוףףף !!! אני שונאת מה שהם עושים לג'ימי, אני נורא אהבתי אותו בעונה הראשונה, ועכשיו הוא ייצא ממש סמרטוט !!! אבל מצד שני אני מבינה את הצורך בעלילה הזו, כי אם ג'ולי תשאר עם ג'ימי יותר מידי זה יהיה משעמם, אנחנו צריכים שג'ולי תהיה פנויה לעשות צרות.... לגבי ג'ולי-בדרך כלל היא נראית מדהים, וגם ברוב הפרק הזה היא נראתה טוב, אבל הקטע שהיא לבשה את השמלת נמר ואת העקבים הענקיים האלו שהיא וסנדי חיכו לדיקן בבית הספר.... היא נראתה כמו איזה שרלילה... LOL.
שרלוט
אוקיי,היא פשוט מוזרה...חחחחח קלטתם איך היא הפסיקה לבכות ישר אחרי שקירסטין קמה ? אממממ אבל הדמות שלה מעניינת אותי.
טיילור
אהבתי את הדמות, לפחות לסאמר יש עכשיו עלילה בפני עצמה שלא קשורה בסת' (תודה לאל !!), טיילר מסמלת את חזרתה של סאמר הביצ'ית וזה תמיד טוב
.
דיקן המשמעת
טוב אני כל כך רציתי להחטיף לו סטירה מצלצלת !!! אבל ראין עשה את זה בשבילי
ועוד עם פוזה סקסית כזו של "בד בויי" אוחחחח ריאן....*מזילה ריר*. בקיצור פרק מעולה- אני שמחה שהרוב פה אהבו את הפרק (וגם קצת מתפלאת על כך..בדרך כלל שאני אוהבת פרק כולם שונאים אותו ולהפך...) רק שאלה אחרונה- יש קטע שריאן יושב על שפת הבריכה עם רגלים במים וסנדי בא ומדבר איתו... אממממ היה לנו קטע כזה גם בעונה הראשונה ? כי זה ממש נראה מוכר ... "דה זא וואו" LOL.