שרשור הפרק היומי - 302

Aviad1987

New member
ת'אמת ../images/Emo58.gif

אחרי שהוא נתן לו ימנית בפעם הראשונה והוא עמד מולו חשבתי שריאן לא יוותר ויתן לו עוד אחת. איזה באסה =\ ואני גם מנסה להשיג את הביצוע. באתר של רשימת השירים כתוב שקוראים לזה california 2005 - איזה מרגש זה היה בסוף, גם עם המילים... right back where we started from.

invAsion

New member
Best Year Ever ../images/Emo58.gif ../images/Emo103.gif

הפרק מעולה. כפרק בפני עצמו, ובטח ביחס ל-3x01. העלילה מתפתחת בדיוק בקצב הנכון, הכניסו שתי דמויות חדשות ובכלל, שנה אחרונה בתיכון מזמינה עונה מצויינת. אבל, וזה האבל היחיד שלי על הפרק הזה - ג'ימי. זה בסדר שהחזירו אותו, למרות שהוא לא היה דמות מעניינת מידי אף פעם.. אבל למה, לעזאזל, עוד פעם הוא מסתבך בחובות? אני חושב שהפעם הראשונה הספיקה לנו בהחלט. אה, כן, ובקשר לשלרלוט הזאת - אני מרוצה. היא בדיוק מה שהעלילה של קירסטין והאלכוהול הייתה צריכה. אם היא הייתה חוזרת ישר הביתה זה היה קל מידי - להעביר את הזמן בהפסקה שבין העונות ושהכל יהיה כרגיל מהפרק הראשון. אני שמח שהוסיפו לזה עוד טוויסט. ואיך אפשר בלי הסוף המושלם של הפרק? הביצוע (המדהים) של California, גם הגרסת אנפלאגד הזאת, וגם התזמון של המילים.. יצרו אווירה מדהימה שבדיוק התאימה, שלא היו מצליחים ליצור בעזרת שום שיר אחר. סחה על הרעיון
ולסיכום - נקווה שמכאן נמשיך רק לעלות.

JoHnYmYsTeR

New member
פרק מצויין!../images/Emo58.gif

למה ג'ימי למה? מילא החזירו אותו,עוד פעם בעיה של כספים וחובות?אבל זה יוצר עוד יותר עניין ולכל דמות מתחילה להיות הדילמה והבעיות שלה. שארלוט-נתחיל עם זה שהיא מוכרת לי בטירוף,לא יודע מאיפה.. עכשיו למה דווקא לקירסטן?יכול להיות שבעית השתיה שלה החלה בגלל איזה משהו שכיילב זל"ל (זכרונו לא לברכה) עשה לה/לאבא שלה או סתם כל קרוב משפחה אחר. ריאן-פשוט מ-ל-ך,נכון שהייתי מעדיף שהוא לא יסתבך ואיכשהו יצליח לשמור את עצמו בבית ספר,אבל הדיקן הזה פשוט היה צריך לקבל מכות וחבל שהוא לא המשיך אחרי שהוא צחק לו בפנים. סאמר-ראו ערך ריאן רק עם הפקאצה הזאת שהחליפה את מריסה במועצת תלמידים הזאת נראה לי. וכמובן,האחת והיחידה-ג'ולי..שווה לראות את הסדרה רק בשביל לראות אותה,והדמות שלה מעניינת אז זה עוד יותר מוסיף עניין..יהיה מעניין לראות דיאולוגים שלה ושל סת'/סנדי.. סת'-כרגיל,בעצם לא כרגיל,אבל כמו בעונה הראשונה וגם בערך בשניה,מצחיק ושנון,הרג אותי מצחוק בקטע שהוא וסאמר מדברים עם המפגרת הזאת כשסאמר מעלה את הרעיונות שלה. פרק פשוט מעולה!!!! וכמו שכולם ציינו וביקשו פה,אם מישהו מוצא את הגירסא הזאת לCalifornia שיעלה אותה לפורום או שיצור קשר במסרים.

ניסית להגיב אלי../images/Emo35.gif

למה לא מועמדים
מממ... לא משנה אני אראה בכל זאת שבת שלום

gotio

New member
פרק ענק! ../images/Emo58.gif

עשו את זה. רואים שהעונה תהיה שונה. ואני מקווה שהם יעשו הרבה סיפורים על היריבות בינם לבין הדיקן החדש הזה. בא לעשות צרות מההתחלה, בטוח שיש פה סיפור כלשהוא הרי הוא נתפל עליהם חזק. סאמר הביצ'ית שולטת. לא הפסקתי לצחוק. שמתם לב שסת' נעלם לידה כשהיא מתנהגת ככה? גדול. ג'ימי ג'ימי, הוא הולך להסתבך... שארלוט.. נראה לי הבנתי מה הקטע שלה.. היא מנסה לסחוט כסף. הרי איזה מקום יותר טוב ממרכז שיקום של אלכוהוליסטים באורנג' קאונטי, בשביל למצוא איזה פרייאר(לכאן נכנסת קירסטן). הפיצוץ של ריאן. גדול. כשריאן היה עם הגב אליו, ממש ממש רציתי שהוא הסתובב וייתן לו עוד אחד. עוד דבר חשוב! שמתם לב מי כתב את הפרק? לא שוורץ'.. אלא אחר, שכחתי את השם. נחמד לדעת שיש עוד תסריטאים שאפשר לסמוך עליהם באו.סי. בעונה השניה היו כמה גרועים.. נ.ב. לגבי הפרק הבא. ממה שרואים מהטריילר המבוגרים התרכזו בכדי לשמוע את הצוואה. ריד מיי ליפסטיק - השליטה בניו פורט גרופ תעבור לסנדי. מספיק כסף לג'ולי. היית אומר גם משהו מיוחד לסת' וריאן.. אבל אני מותח את הגבול יותר מדי. עוד 6 ימים!

SaRaS GirL

New member
../images/Emo58.gif איזה פרק שלטון

פרק תותח.. ג'ימי- כל הקטע הזה,שהוא שב חזר לצרות שלו וזה.. לדעתי זה לא טוב מבחינה תסריטית, יעני כי המסר זה "גם אם תשתקמו בסוף הצרות תמיד ירדפו אותך.." לא יודעת.. לא אהבתי ת'טע הזה.. בכלל הוא סתם דמות תקועה ומעצבנת, ומלריסה לא מגיע אבא כזה.. נכון שהוא אבא טוב וזה, אבל כזה בנאדם חסר אופי כמוהו? למריסה החזקה הזאתי...נהההה ג'ולי וג'ימי- שיהנו.. אאין לי מה להגיד כל כך.. קירסטן\שרלוט\סנדי- גם אןי לי מה להגיד..המבוגרים לא כל כך מעניינים אותי... אבל מה שכן מאוד אהבתי איך שסנדי אמר בצנה הראשונה לזת' וריאן "אמא שלכם בלה בלה בלה" ושגם סת' מדבר עם ריאן על קירסטן בתור אמא....או שקירסטן אומרת לסנדי שהיא מתגעגעת לבנים בלהם מאוד.. ואיך שנסדי אמר לג'ולי על ריאן "My kid" זה פשוט ריגש אותי.. ושרלוט סתם כלבה. ריאן- ג=ב=ר. אמן אמן אמן היה לי כזה חבר. טוב עזבו אין לי כוח לכתוב יותר..מאוחררררררר

Angelus

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif

אני לא סובל את השחקן הזה! לא את הדמות, ולא את השחקן. אני חושב שמדובר בהחלט בשיניים ודיבור המעצבן שלו

Aviad1987

New member
באמת יש טיפולים מתקדמים שיעזרו

ללסת שלו.. =\ כל היום "פנטסטי"

R i s a

New member
פרק מעולה ../images/Emo99.gif../images/Emo58.gif

חבל שהעיפו אותם =[ ושרלוט היא ממש רעה, ואני בטוחה שהיא נדלקה על סנדי ושכל הסיפור שהיא כמו קירסטן הוא סתם שקר כדי לעכב אותה! זה היה כל-כך עצוב
וגם אהבתי את "California" החדש =]

../images/Emo58.gif302 פרק מעולה ../images/Emo99.gif../images/Emo45.gif

אוקיי פרק פשוט מדהים, הסיום שלו פשוט מושלם...אחחח ריאן כזה גבר !!!!
ריאן
אני שואלת אותכם ברצינות, איך זה שהוא נהיה יותר ויותר חתיך בכל פרק ??? גררררר The boy is just FINE !!! אוקיי, אהבתי את הקטע עם ריאן וסת' שריאן מנקה את המקרר וסת' עומד שם ואז ריאן אומר לו לעזור לו וסת' אפילו לא קולט....LOL הוא כל כך מרוכז בעצמו...זה הזכיר לי קצת את הסצנה של קריסמיקה בעונה שעברה שראין וקירסטין הביאו את העץ וסת' רק הסתכל עליהם. אהבתי גם את הריב הקטן שלו עם מריסה, איזה חמודונים שניהם
, זו היתה סצנה דרמטית טובה. כל הקטעים של ריאן עם דיקן המשמעת היו משעשעים במיוחד, לאורך כל הסצנה שריאן ומריסה ישבו אצל הדיקן ריאן הסתכל עליו במבט של "I AM GOING TO KICK YOUR ASS" סצנת הסיום היתה מדהימה, לריאן היה מבט כזה של "אני לא שם *ין" ושהוא ומריסה יוצאים מהקרנבל והוא שם את הזרוע שלו עליה.....אווווווו
סת' וסאמר
ממש אהבתי אותם בפרק הזה, את סאמר במיוחד, סת' היה קצת מוזר...ולא הכי מצחיק, אבל סאמר היתה ממש טובה. אהבתי את הקטע שסת' מבטל את "שנניגן" בכיכובה של טינה וואהו, למי שלא זוכר בעונה השניה, יש איזה פרק שסת' מנסה למצוא חברה בספר המחזור השנתי, ויש סצנה שהוא מספר לראין שהוא הולך להציע חברות לטינה ווהאו ובספר מחזור כתוב שהיא מופיעה במועדון הדרמה ובהצגה "שנניגן" בכל מקרה...שהוא מספר לראין את זה הוא אומר שהיא דחתה אותו וצחקה עליו. אז זה כאילו הנקמה המתוקה של סת'
. זה רק אני או שסאמר/ריצ'ל נראית טוב מתמיד לאחרונה ??? היא גם היתה לבושה ממש יפה בפרק הזה (סוף סוף אחרי כל החולצות הריון שהיא לבשה בעונה השניה).
מריסה
אני עברתי מהפך של 180 מעלות לגבי דעתי על מריסה, אני ממש ממש אוהבת אותה בעונה הזו, לא רק שהיא נראית ממש מדהים,גם המשחק שלה פשוט השתפר ברמות !!!! בעונה השניה פשוט עשו עוול לדמות שלה, הוציאו אותה מפגרת, ילדותית ושיכורה ובעונה הזו היא בוגרת והרבה יותר רגועה. אם בעונה השניה בינה לבין ריאן לא היתה כימיה אפילו שהם חזרו אחד לשני, העונה השלישית פשוט נוטפת מכימיה והם פשוט נראים טוב ביחד.
קירסטין
אוקיי, מה הסיפור שלה עכשיו ? קירסטין ממש מתחילה לעצבן אותי.
תחזרי הביתה לסנדי !!!!
סנדי
מסכן סנדי, כל הצרות שבעולם נפלו עליו
. אהבתי את כל הקטעים שהוא התייחס לראין כמו הבן שלו ואיך שהוא התעצבן על ג'ולי ועל מה שהיא עשתה לריאן, אני מקווה שזה מרמז על אוירה יותר משפחתית העונה כי זה בהחלט היה חסר בעונה הקודמת.
ג'ולי וג'ימי
אוףףף !!! אני שונאת מה שהם עושים לג'ימי, אני נורא אהבתי אותו בעונה הראשונה, ועכשיו הוא ייצא ממש סמרטוט !!! אבל מצד שני אני מבינה את הצורך בעלילה הזו, כי אם ג'ולי תשאר עם ג'ימי יותר מידי זה יהיה משעמם, אנחנו צריכים שג'ולי תהיה פנויה לעשות צרות.... לגבי ג'ולי-בדרך כלל היא נראית מדהים, וגם ברוב הפרק הזה היא נראתה טוב, אבל הקטע שהיא לבשה את השמלת נמר ואת העקבים הענקיים האלו שהיא וסנדי חיכו לדיקן בבית הספר.... היא נראתה כמו איזה שרלילה... LOL.
שרלוט
אוקיי,היא פשוט מוזרה...חחחחח קלטתם איך היא הפסיקה לבכות ישר אחרי שקירסטין קמה ? אממממ אבל הדמות שלה מעניינת אותי.
טיילור
אהבתי את הדמות, לפחות לסאמר יש עכשיו עלילה בפני עצמה שלא קשורה בסת' (תודה לאל !!), טיילר מסמלת את חזרתה של סאמר הביצ'ית וזה תמיד טוב
.
דיקן המשמעת
טוב אני כל כך רציתי להחטיף לו סטירה מצלצלת !!! אבל ראין עשה את זה בשבילי
ועוד עם פוזה סקסית כזו של "בד בויי" אוחחחח ריאן....*מזילה ריר*. בקיצור פרק מעולה- אני שמחה שהרוב פה אהבו את הפרק (וגם קצת מתפלאת על כך..בדרך כלל שאני אוהבת פרק כולם שונאים אותו ולהפך...) רק שאלה אחרונה- יש קטע שריאן יושב על שפת הבריכה עם רגלים במים וסנדי בא ומדבר איתו... אממממ היה לנו קטע כזה גם בעונה הראשונה ? כי זה ממש נראה מוכר ... "דה זא וואו" LOL.

IDOffryn

New member
../images/Emo58.gif302

איך שאני רואה את זה 301 זה מין פרק בניים בין עונה 2 ל-3 ובפרק הזה מתחילה באמת העונה ה3. פרק טוב. בהתחלה לא ממש הבנתי למה סאמר נטפלת לטיילור הזאת, אבל לפי איך שנגמר הפרק אני מחכה שסאמר תמרר לה את החיים. בכלל הרבה סאמר בפרק, אני מקווה שיפתחו את הדמות שלה ותיווצר לה עלילה שלא דווקא קשורה לסת' או למריסה. ג'ולי מלכה. זה מצחיק איך כל הפעם הדבר הראשון שהיא חושבת עליו זה כסף. (אבל למה מנומר?) בקשר לג'ימי אני מרגיש איזשהו מיחזור.. אני מקווה שזה שהוא לא מופיע בשיר פתיחה אומר שהוא לא יאריך ימים בסדרה. הפרק גורם לצפות לשאר העונה. לא יודע למה אבל אני מרגיש שהעונה הזו תהיה טובה.

LemonLimeLilach

New member
302 ../images/Emo58.gif

אני כל כךךךךךך שמחה שלא החזירו את ריאן ומריסה לבית ספר בסוף הפרק ועטפו את זה בסרט צבעוני. פחדתי שזה מה שיקרה וממש רציתי שהם יעופו מהבית ספר כדי שיהיה קצת דרמה ולא סתם עלילה לפרק אחד. דווקא כשהעיפו רק את מריסה ולא את ריאן הייתי מרוצה, אבל גם עם שניהם בחוץ זה יכול להיות משהו ממש ממש טוב.. רק מעניין מה יצא מזה. מה שאני רוצה לדעת זה: מתי תרזה חוזרת? ואם יצרו איזה עלילה בין ריאן לסת' עם זה שהם בבתי ספר שונים.. כלומר אם הם יתרחקו קצת או יקרה שם איזה משהו. ובכל מקרה אני עדיין מנסה להבין למה מלינדה מופיעה בשיר פתיחה לפני רייצ'ל. והפרק הבא
מעניין אותי מאוד איזה טוויסט יהיה כאן עם הצוואה. מה שאני יכולה לחשוב עליו זה או שג'ולי תקבל הכל או שג'ולי תקבל כלום (והכל יילך לקירסטן או לאחותה או לסת' או ללינדזי או אלוהים יודע למי). בכל מקרה זה אחד משני המקרים האלו רק הם צריכים לעשות משהו ממש מעניין עם זה.

invAsion

New member
../images/Emo58.gif (משוער) ל303 ../images/Emo103.gif

אני חושב שהוא הוריש הכל ללינדזי, או לסת' או משהו כזה. כי אם אתם מסתכלים טוב בטריילר, הפרצופים של כולם מופתעים, כולל קירסטין. הוא בטוח הוריש את זה למישהו לא צפוי.

למעלה