שרשור הפרק היומי - 302

שלטון

New member
מישהו מצא לפרק הזה כבר טורנט?

אני עדיין לא מצאתי... אם יש שלחו לי מסר בבקשה

Aviad1987

New member
ניתוח מעמיק - 302 ../images/Emo58.gif

סתם, לא כזה מעמיק
קודם כל אהבתי את זה שהחזירו את ג'ימי לטובת סיפור מסויים ולא סתם כדמות רקע. גם הסיפור שלו נשמע מעניין. מה הקטע עם שרלוט? אין לי מושג אבל זה בטוח יגמר בחטיפה, שריפה, רצח ו\או התאבדות. צפוי שכזה
אהבתי שהראו את סאמר המון בפרק הזה
שימשיכו ככה. היא גם הייתה כוסית במיוחד בפרק. הסוף - איזה מצמרר!!! גרסה מעולה של california שממש התאימה לרגע הזה והחזירה אותי ממש לימים הראשונים של הסדרה
אה - ואני שמח שסת' (וגם סאמר) חזרו להיות המדויות המצחיקות והחמודות שכולנו מכירים. אני מקווה שהדמות של סת' בעונה השניה לא תחזור על עצמה בשלישית.

302 ../images/Emo58.gif

טוב סיימתי לראות לפני חצי שעה ואין לי זמן לכתוב ממש את דעתי על הפרק (אני אעשה את זה כנראה מחר) אבל אני חייבת לומר שראיין פשוט גבר

טוב אני צריך עזרה אז בקשה! כנסו

נמאס לי כבר להוריד מהאימיול את כל הפרקים וא ני יודע שאי אפשר לדבר על זה פה אז אני רק יגיד שאני צריך לדעת מאיפה הכי כדי להוריד. בקשה צרו איתי קשר באי סי קיו 283917112

SaRaS GirL

New member
די אתם כולכבם מבאסים אותייי

ייוד לי במהירות הכי איטית בעולםם... אני כבר שמתי אותו איזה 5 שעות,וזה רק על 28% 22% ו-18% (שמתי כמה טורנטים..יש עוד בעיקרון..אבל שם זה על אפס) בכל אופןן איזה כייף לכם..איך מוריד לכם כל כך מהר?

שלטון

New member
ראסמי ריאן גבר

הגיע הזמן שהוא יצא מהחנניות שלו בעונה שעברה אף אחד לא קנה את זה.

שלטון

New member
פאק

בואנה העונה הזאת נראה לי תהיה פשוט מתח בלי הפסקה ואיך ריאן ומריסה עדיין לא הזדיינו? נראה לי בלתי אפשרי... מוזר

שלטון

New member
אה חחחח וגם../images/Emo58.gif

זה לא נשמע די סוטה שהקריין אומר שחיכינו שנתיים כדי שריאן ומריסה יזדיינו? זה יצא פשוט מוזר

SaRaS GirL

New member
שונאת שאומרים הזדיינוו

שמדברים על כאלו דברים.. זה נשמע כל כך בעעע יעני זה משהו כזה חשוב, ולהזדיין זה נשמע כל כך מזלזל בזה. לא יודעת =\ בכל מקרה קשה לי לשמוע את המילה הזדיינו, כשבאת מדברים על זה..

dalida1988

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo99.gif

וואו הפרק הזה היה הרבה יותר טוב מהפרק הראשון.... אוף הג'ימי הזה עוד פעם יסתבך בצרות אני כבר רואה את זה איזה אידיוט! ואיזה חמוד ריאן בסוף שהוא כזה חוזר לקחת את מריסה שם עליה את היד איזה מאמייייי ואני מרחמת על קריסטין כי היא תמימה כזאת בטח יקח לה חצי עונה להבין שהשרלוט הזאת סטןן אוףףףף טוב היה פרק נחמד ביותר איזה כיף שיש פרקים חדשיםםם

Angelus

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo9.gif 302 ../images/Emo58.gif

יש! אני מאושר! זה היה פרק פשוט טוב! אני כל כך שמח שהפרק הזה שינה את כל ההרגשה שסחבתי איתי כל השבוע
אין לכם מושג כמה.. אני לא יודע מה להגיד עדיין, רק אני אומר שהביצוע של הקליפורניה בסוף היה ממש יפה. למישהו יש מושג איך ניתן להשיג את השיר בביצוע הזה? אה, וגם שמחתי שריאן הכניס לו, חבל שלא בעט בו קצת בזמן שהוא זחל על הרצפה
(וגם כן, איזה מן דיקן זה.. טמבל) וזה רק אני או שהוא דומה לשלרוט ההיא? שניהם זוממים משהו? להרוס ביחד את משפחת כהן? המפ.. אני סתם נהייתי חשדן מאז שהתחלתי לראות זהות בדויה. בקיצור, פרק מצויין, ויאללה - רק שימשיכו ככה!!

dalida1988

New member
חחחח../images/Emo45.gif../images/Emo58.gif

גרסה מאוד יפה ויש מצב שהם זוממים משהו חחחח

למעלה